• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

• Konu Sahibi Konu Sahibi shdyv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bat 29 benim de yarın ovulasyona başlıyorum bakalım 😅 umarım Kasım ayı hepimize şans getirir

Bende yarın başlıycam 8i benim muhtemelen yumurtlama bakalım Allahım isteyem herkese nasip etsin 🙏

Bat 28 Kasım. 10 kasımdan itibaren övü testine başlayacağım 🥹

Bat 27 kasım güzel bir ay olmasını diliyorum hepimiz için 🥺

Geçen ay denemeye başladık ama yumurtlama gününe vs dikkat etmeden yaptık.
Bu ay ovulasyon testi aldım ama kullanırmıyım bilmiyorum.
İlk gebelik olacak allah nasip ederse inşallah

Bende 3 denemede tutmuştu eylülde kürtaj oldum şimdi ilk deneme olacak

Sigara kullanıyorum bırakamıyorum bu dönemde bırakam var mı nasıl becerebildi lütfen öneri versin 🥹

Bat 21 Kasım ovulasyon testı 31 ekimden beri yukseldı bugun pik yaptı 1-2-4 kasım degerlendırdık allah ısteyen herkese versın ınsallah guzel haberler paylasalım burda

Haziranda doktora gıdıp gorustum folik asit kullanmaya basladım kutu bitince haftada iki devam et demıstı pozitifi gorunce folik asiti her gun almaua basladım o yumurtayı hızlandırdı bence olgunlastırdı daha hızlı pozitif oldu bi cok arkadastan duydum bunu folik asitle degerlendirince dollenmeye yardımcı oluyor dıyor sansı yukseltıyor dıyor hayırlısı olsun benımde 7si gösteriyodu yumurtlama normalde ama bugun oldu

Eklentiler

• IMG_9485.webp
    IMG_9485.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba . Benım bat da 19 Kasım . Şu aralar yumurtlama donemım ama tam gününü bılmıyorum çok stres olduğum ıcın ovulasyon testını bıraktım .doktor kontrolunde Klomen kullandım. Adetın 10. Gununden 16. Gününe kadar degerlendır dedı . Bende yoruldum artık . Her seferinde bır sonrakı aydan beklıyorum . Marttan beri denıyoruz . Insallah olur bır an önce

Merhaba . Benım bat da 19 Kasım . Şu aralar yumurtlama donemım ama tam gününü bılmıyorum çok stres olduğum ıcın ovulasyon testını bıraktım .doktor kontrolunde Klomen kullandım. Adetın 10. Gununden 16. Gününe kadar degerlendır dedı . Bende yoruldum artık . Her seferinde bır sonrakı aydan beklıyorum . Marttan beri denıyoruz . Insallah olur bır an önce
Allah gonlunuze gore versın kucagınızı doldursun guzel haberlerınıze bırlıkte sevınelım ınsallah

Günaydın kızlar benim Bat 19 Kasım. Yumurtlama biraz geç oluyor tahminimce bugün veya yarına yumurtlamış olacağım. Belirtilerim o yönde. Bu geceyi değerlendirmeyi planlıyoruz ama yumurtlamadan sonraki günü de değerlendirin diyorlar. İki gün üst üste sperm kalitesi düşer diyen de var bilemedim 🤷‍♀️

Back
X