• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

• Konu Sahibi Konu Sahibi shdyv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese günaydın 😊 BAT 21 kasım ovulasyon haftası şuan , ovulasyon günü için test yapıyorum henüz pik görmedim .
Zaten test negatif de olsa pozitif de değerlendirmek lazım çok takılmadan .inşAllah bu ay o ay olur .2 yıldır korunmuyorum,1 yıldır bilinçli deniyoruz , ağustos ayında da rahimde polip ameliyatı oldum.

Merhaba . Benım bat da 19 Kasım . Şu aralar yumurtlama donemım ama tam gününü bılmıyorum çok stres olduğum ıcın ovulasyon testını bıraktım .doktor kontrolunde Klomen kullandım. Adetın 10. Gununden 16. Gününe kadar degerlendır dedı . Bende yoruldum artık . Her seferinde bır sonrakı aydan beklıyorum . Marttan beri denıyoruz . Insallah olur bır an önce
Değerlendir derken hergün mü kastediyor hekiminiz , 2-3 günde 1 mi acaba

Bazen de 2 günde bir öneriyolar , eğer 2 günde bir yeterliyse beklicem ben :)
sperm sorunu da yok bugün testim pik çıktı ama dünü değerlendirmiştim .yarını değerlendirmeyi düşünüyordum.

Testim bu şekilde aynı anda yaptım ama soldaki bozuk büyük ihtimal

Eklentiler

• IMG_9913.webp
    IMG_9913.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 49
Merhabalar.
Benimde bat 25 Kasım.
Ekim ayı kimyasal gebelik ile geçti. Bu ay herhangi bir ilaç ve iğne olmaksızın vücudu dinlendirmeye karar verdik.
Ovulasyon testi ile takibe başladım, inşallah güzel değerlendirecegimiz bir ay olur.

Merhaba kızlar, sonra ki regl 20 Kasım. Dün ovulasyon gerçekleşti, ovulasyondan 48 saat önce ve 6 saat sonrası olmak üzere elde iki deneme var. Sizce gebelik şansım var mıdır?

Sigara kullanıyorum bırakamıyorum bu dönemde bırakam var mı nasıl becerebildi lütfen öneri versin 🥹
Sadece paket almayacağım dedim 1 ay da 2 paket içtim sadece 17 gündür de hiç içmedim ama nasıl canım istiypr 😂 son 2 yıldır arada son 6 aydır hergün içiyordum yani gerçekten 1 paket 2. Gün bitiyordu eskiden hep sosyal içiciydim bağımlı oldum bırakamam sandım ama bırakılıyormuş. Bunu drama haline getirmemek önemli beynin bunu yoksunluk olarak görmemeli kimse seni kısıtlamıyor ama sen içmeyi tercih etmiyorsun. Eşim 10 yıl içen biri olarak 7 yıldır içmiyor onun yöntemi sigarayı komple bırakana kadar bırakıp başlamak oldu ilk bıraktı 2 saat dayandı 2. Sinde 1 gün dayandı 3. De 2 gün dayandı sonra komple bıraktı ve bir daha asla içmedi

merhaba kızlar bende bu ay 2 kasım saat 12:00 da ilk piki gördüm 2 kasım 21:00 pik 3 kasım 13:00 pik 3 kasım akşamı çizgi silikleşmeye başladı ben sadece 30 ekim ve 2 kasımı değerlendirebildim. Sizce olma ihtimali var mıdır

merhaba kızlar bende bu ay 2 kasım saat 12:00 da ilk piki gördüm 2 kasım 21:00 pik 3 kasım 13:00 pik 3 kasım akşamı çizgi silikleşmeye başladı ben sadece 30 ekim ve 2 kasımı değerlendirebildim. Sizce olma ihtimali var mıdır
Ben normalde 28-29 ekim gibi bekliyordum ovulasyonu buna göre bat 11 kasımdı ama ovulasyon geç olunca bat 16-17 si olmuş oluyor değil mi

Normalde spermler 3-5 gün yaşayabiliyor içerde o yüzden evet ihtimal var 😊

Henüz pik olmamış değil mi kızlar takvime görede yarın gösteriyor. Bugün ilişki olmalı mı

Eklentiler

• IMG_6672.webp
    IMG_6672.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın kızlar benim Bat 19 Kasım. Yumurtlama biraz geç oluyor tahminimce bugün veya yarına yumurtlamış olacağım. Belirtilerim o yönde. Bu geceyi değerlendirmeyi planlıyoruz ama yumurtlamadan sonraki günü de değerlendirin diyorlar. İki gün üst üste sperm kalitesi düşer diyen de var bilemedim 🤷‍♀️

Henüz pik olmamış değil mi kızlar takvime görede yarın gösteriyor. Bugün ilişki olmalı mı
Hangi gün ne olacagı belli olmuyo aslında belkı bugunden bı sey olur belkı yarın şansa bırakma bence ısını degerlendır baya yukselmıs cunku

Sizce hangisi pik ?

Eklentiler

• 4C4B2873-3ECC-48D6-9D5C-CC19705B3F23.webp
    4C4B2873-3ECC-48D6-9D5C-CC19705B3F23.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 15
Back
X