• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

• Konu Sahibi Konu Sahibi shdyv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaslar benim en son adet 25 ekim yumurtlama haftasına gırıyorum bazen 19. Gune kadar cıkabılıyor inşallah herkezın gonlune gore olur

Testler böyle çıktı dünü değerlendirdim şimdi yarın mı bu gece mi ilişki olmalı ikisi birden zor oluyor? En alttakini bugün 12 gibi yaptım

Eklentiler

• IMG_6688.webp
    IMG_6688.webp
    16 KB · Görüntüleme: 15
Hatta 24 48 saat yazıyormuş ama chat ısrarla bugün önemli diyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    101,6 KB · Görüntüleme: 12
Çizgt çizgi günü değerlendirme önemli , bazıları peşpeşe iki gün diyo bazı kaynaklar da gün aşırı yani kesin bi kuralı yok .içinizden geliyorsa peşpeşe değerlendirin ama görev gibi olmasın istiyorsanız gün aşırı daha güzel

Kızlar benim bat 20 Kasım uygulama 6 Kasım pik gösteriyor bunlar 7 ve 8 Kasım testleri 6-7-8 kasımı değerlendirdik. Yarını değerlendirmezsek olmama ihtimali var mı sizce

Eklentiler

• 1000079913.webp
    1000079913.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000080188.webp
    1000080188.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 6
Testler böyle çıktı dünü değerlendirdim şimdi yarın mı bu gece mi ilişki olmalı ikisi birden zor oluyor? En alttakini bugün 12 gibi yapt

Kızlar benim bat 20 Kasım uygulama 6 Kasım pik gösteriyor bunlar 7 ve 8 Kasım testleri 6-7-8 kasımı değerlendirdik. Yarını değerlendirmezsek olmama ihtimali var mı sizce
Yarını da degerlendırsen olmazsa olmayabılır ama en verımlı gunlerı degerlendırmıssın sen zaten yumurta catlayınca ıcerde bekleyen spermler olmasını tavsıye edıyolar

Yarını da degerlendırsen olmazsa olmayabılır ama en verımlı gunlerı degerlendırmıssın sen zaten yumurta catlayınca ıcerde bekleyen spermler olmasını tavsıye edıyolar
Bugün pik olan testimi saat 4 te yaptım akşam 10 da tekrar yeniledim testimi bu koyulukta değildi siliklesiyor muhtemelen

Back
X