Predictor tekrar yaptım koyulaşmisİnşallah canım dün akşam eşime test al predictor dedim yok diye gitmiş artimed kaset test almış onu yaptım hicbisey çıkmadı predictor doğrudur demi kafam karıştı sevinemiyorum bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Predictor tekrar yaptım koyulaşmisİnşallah canım dün akşam eşime test al predictor dedim yok diye gitmiş artimed kaset test almış onu yaptım hicbisey çıkmadı predictor doğrudur demi kafam karıştı sevinemiyorum bile
Canım, biliyorum çok Zor, büyük hayal kırıklığı oluyor, yaşadığın şeyi çok iyi biliyorum. Ben de beklemedeyim, belki de benim de aynı olacak, üzülücez, ağlayacagiz belki ama yeni döngüye yeni umutlarla başlayacağız, ne yapalım. Başka şansımız yok, güçlü olmak zorundayız..İlk idrarla yaptım negatif(
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğiniz olur konuyla ilgili bilgim yok maalesef benimMerhabalar kızlar bende yeni sayılırım aranızda 4 aydır klomen kullanıyorum son 2 ay yumurtam kendiliğinden çatlıyor dr ona göre ilişki önerdi bu ayda olmazsa rahim filmi çekelim dedi 7 ay önce 7 haftalık düşük yaptım bebeğimin kalbi durmuştu bunun için rahim filmi gerekir mi
Selam kızlar beraber bekleyelim. Hangi günleri değerlendirdik belirti varmı konuşalım şimdiden uğurlu olsun
Sat 27 Ekim bat 25 Kasım 8 Kasım pik gördüm 7-8-9-10 Kasım değerlendirdimSelam kızlar beraber bekleyelim. Hangi günleri değerlendirdik belirti varmı konuşalım şimdiden uğurlu olsun
Merhaba dpo çatladigi gün 0 sayiliyormus ertesi gün dpo 1 diye saymaya baslaniyormus yani sizin dpo 1 oluyor sanırım ben bu hesapla dpo 9 da ilk silik gördüm tabii daha kan vermedim belki yanlıştır ama hesaplama bu şekildeKızlar merhaba sat 30 ekim bat 24 kasımda ovülasyon 15 kasımda oldu sizce en erken ne zaman test yapmam gerekiyor bir de dpo yu yumurtlama gününü kü yoksa ilişki gününü mü hesaba katıyoruz
Var canım senin bence bu test güvenilir günün gelince kan ver bence:) belirtin varmıydıPredictor tekrar yaptım koyulaşmis
Merhaba dpo çatladigi gün 0 sayiliyormus ertesi gün dpo 1 diye saymaya baslaniyormus yani sizin dpo 1 oluyor sanırım ben bu hesapla dpo 9 da ilk silik gördüm tabii daha kan vermedim belki yanlıştır ama hesaplama bu şekilde![]()
Bu akşam kan verecegim galiba. Belirtim adet belirtilerimle aynıydı farklı olarak bel ağrım yumurtlamadan beri hiç geçmedi bide göğüslerim her ay agrirdi ama yanlardan koltuk altına doğru bu ay göğüs ucu sızladı oda dokununca onun dışında her ay çıkan sivilelcelerim çıktı sinirli hallerim olduVar canım senin bence bu test güvenilir günün gelince kan ver bence:) belirtin varmıydı
İnşallah vardır canım test sonucunuda paylaş mutlaka .Bu akşam kan verecegim galiba. Belirtim adet belirtilerimle aynıydı farklı olarak bel ağrım yumurtlamadan beri hiç geçmedi bide göğüslerim her ay agrirdi ama yanlardan koltuk altına doğru bu ay göğüs ucu sızladı oda dokununca onun dışında her ay çıkan sivilelcelerim çıktı sinirli hallerim oldu
Beta hcg yükseliyor yükselmeye bağlı çok yukseldiyse regl gecikiyor testler pozitif çıkıyor kan da pozitif çıkıyor sonra beta hcg düşüşe geçiyor adet gibi vücuttan atılıyorKimyasal gebelik nedir tam olarak
Sağol canım inşallah yazarım tabiiki Allah bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip nasip etsinİnşallah vardır canım test sonucunuda paylaş mutlaka .
Ayyy var canım sende hayırlısı olsunnn kaç dpo dasınPredictor tekrar yaptım koyulaşmis
İnşallah canım akşam kan verecegim bugün dpo 10 dün ilk silik gördüm dpo 9 daAyyy var canım sende hayırlısı olsunnn kaç dpo dasın![]()
Ayyy içim kıpır kıpır oldu senin adına bende chat gpt ye göre 4 dpo dayım 13 akşamüstü pik görmüştüm gecesi bir tık açılmıştı 14 ü açılmaya başladı yavaş yavaş.İnşallah canım akşam kan verecegim bugün dpo 10 dün ilk silik gördüm dpo 9 da
Çok teşekkür ederim canım haber vereceğimAyyy içim kıpır kıpır oldu senin adına bende chat gpt ye göre 4 dpo dayım 13 akşamüstü pik görmüştüm gecesi bir tık açılmıştı 14 ü açılmaya başladı yavaş yavaş.
Benimde bel ağrım birde yumurtlamadan sonra göğüs ucumda çekilme gibi sızlama gibi değişik hani üşüdüğümüzde olur ya göğüs uçlarım öyle oldu geçmedi.
Sabırsızlıkla bekliyorum test yapacağım günü
Ama senin kesinlikle var canım güzel haberin hepimize umut olacak lan verir vermez bizede haber ver olurmu![]()