• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 20 - 30 KASIM BİRLİKTE BEKLEYELİM

İnşallah canım dün akşam eşime test al predictor dedim yok diye gitmiş artimed kaset test almış onu yaptım hicbisey çıkmadı predictor doğrudur demi kafam karıştı sevinemiyorum bile
Predictor tekrar yaptım koyulaşmis

Eklentiler

• 1000020270.webp
    1000020270.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000020268.webp
    1000020268.webp
    50 KB · Görüntüleme: 22
İlk idrarla yaptım negatif :((
Canım, biliyorum çok Zor, büyük hayal kırıklığı oluyor, yaşadığın şeyi çok iyi biliyorum. Ben de beklemedeyim, belki de benim de aynı olacak, üzülücez, ağlayacagiz belki ama yeni döngüye yeni umutlarla başlayacağız, ne yapalım. Başka şansımız yok, güçlü olmak zorundayız..

Adet günüme çok az kadı önümüzdeki ay ne ovülasyon testi nede gebelik testi yapıdan çok takıyoruz kafaya hiç aklımızdan çıkmıyor ama herkes de rahat olunca oluyo diyor bir türlü o rahatlığa varamıyorum

Merhabalar kızlar bende yeni sayılırım aranızda 4 aydır klomen kullanıyorum son 2 ay yumurtam kendiliğinden çatlıyor dr ona göre ilişki önerdi bu ayda olmazsa rahim filmi çekelim dedi 7 ay önce 7 haftalık düşük yaptım bebeğimin kalbi durmuştu bunun için rahim filmi gerekir mi

Merhabalar kızlar bende yeni sayılırım aranızda 4 aydır klomen kullanıyorum son 2 ay yumurtam kendiliğinden çatlıyor dr ona göre ilişki önerdi bu ayda olmazsa rahim filmi çekelim dedi 7 ay önce 7 haftalık düşük yaptım bebeğimin kalbi durmuştu bunun için rahim filmi gerekir mi
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğiniz olur konuyla ilgili bilgim yok maalesef benim

Selam kızlar beraber bekleyelim. Hangi günleri değerlendirdik belirti varmı konuşalım şimdiden uğurlu olsun
Selam kızlar beraber bekleyelim. Hangi günleri değerlendirdik belirti varmı konuşalım şimdiden uğurlu olsun
Sat 27 Ekim bat 25 Kasım 8 Kasım pik gördüm 7-8-9-10 Kasım değerlendirdim

Kızlar merhaba sat 30 ekim bat 24 kasımda ovülasyon 15 kasımda oldu sizce en erken ne zaman test yapmam gerekiyor bir de dpo yu yumurtlama gününü kü yoksa ilişki gününü mü hesaba katıyoruz

Kızlar ne alemdeyız herkesın gunu yaklasıyo benım 21 i bugün böyle sarı akıntı gelmıs ıkı damla kahverengı kana benzer damla var ortasında basımı kaldıramıyorum cok halsızım goguslerım sızlıyo surecın en zor kısmı adet mı gelıyo bebek mı ayırt edemıyosun ama adet oncesı böyle bı halsızlık agrı yasamadım belim ayrıldı ayrılıcak goz kapaklarımı zor açıyorım o kadar bıtıgım

Kızlar merhaba sat 30 ekim bat 24 kasımda ovülasyon 15 kasımda oldu sizce en erken ne zaman test yapmam gerekiyor bir de dpo yu yumurtlama gününü kü yoksa ilişki gününü mü hesaba katıyoruz
Merhaba dpo çatladigi gün 0 sayiliyormus ertesi gün dpo 1 diye saymaya baslaniyormus yani sizin dpo 1 oluyor sanırım ben bu hesapla dpo 9 da ilk silik gördüm tabii daha kan vermedim belki yanlıştır ama hesaplama bu şekilde 🌸

Merhaba dpo çatladigi gün 0 sayiliyormus ertesi gün dpo 1 diye saymaya baslaniyormus yani sizin dpo 1 oluyor sanırım ben bu hesapla dpo 9 da ilk silik gördüm tabii daha kan vermedim belki yanlıştır ama hesaplama bu şekilde 🌸

Var canım senin bence bu test güvenilir günün gelince kan ver bence:) belirtin varmıydı
Bu akşam kan verecegim galiba. Belirtim adet belirtilerimle aynıydı farklı olarak bel ağrım yumurtlamadan beri hiç geçmedi bide göğüslerim her ay agrirdi ama yanlardan koltuk altına doğru bu ay göğüs ucu sızladı oda dokununca onun dışında her ay çıkan sivilelcelerim çıktı sinirli hallerim oldu

Bu akşam kan verecegim galiba. Belirtim adet belirtilerimle aynıydı farklı olarak bel ağrım yumurtlamadan beri hiç geçmedi bide göğüslerim her ay agrirdi ama yanlardan koltuk altına doğru bu ay göğüs ucu sızladı oda dokununca onun dışında her ay çıkan sivilelcelerim çıktı sinirli hallerim oldu
İnşallah vardır canım test sonucunuda paylaş mutlaka .

Back
X