- 8 Ağustos 2023
- 592
- 179
- 23
- 27
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Canım benim, yorumlarını okudum da hep olduğunu sanmıyorum demişsim. Ya o zaman neden soruyorsun ki? Bence ümitsiz olma. Allah’tan ümit kesilmez. Hayırlısını iste eminim bebişin gelecektir benim 11 ay sonra oldu 3 ay nedir ki dahaYok test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 4 gün sonra falan belki yaparım ben zaten olduğunu sanmıyorum 3 aydır olmadı daha
Yok ondan değil ya acaba işaret mi yani biz çocuk istemedik 3 yıl 4 aydır istiyoruz normalde bu kdr denmiyordu acaba işaret mi diyorum meraklanıyorumBence çevrenin ne dediğini umursama .sürekli çocuk soranları hadsiz buluyorum.bizde 1 yılı geçti uğraşıyoruz ama olmayıncada olmuyor .
Benimde belli başlı belşrtim yok adet olcam gibi bi ağrı girdi bu sabah sol kaşığıma o şekilde15 haz çok bi belirtim yok kasık ağrım vardı mesela bugün yok gögüslerde dolgunluk kadık batması
Bakalım artık hayırlısı olsun ya ben umutlu bakmıyorum sonrasında üzülmemek adına :)Benimde belli başlı belşrtim yok adet olcam gibi bi ağrı girdi bu sabah sol kaşığıma o şekilde
Bende bu ay öyleyimBakalım artık hayırlısı olsun ya ben umutlu bakmıyorum sonrasında üzülmemek adına :)
Ben de Çarşamba yapacagim inşallah bir gün öncesi diye takvime göre 22 haziran gösteriyor ama benim döngüm 28 bakalım nasip haber edin olur mu inşallah güzel sonuç alırsınız:)Evet pzt veya salı siz ?
İnşallah tabi :)Ben de Çarşamba yapacagim inşallah bir gün öncesi diye takvime göre 22 haziran gösteriyor ama benim döngüm 28 bakalım nasip haber edin olur mu inşallah güzel sonuç alırsınız:)
Benmde sat 19 Mayıs bana göre bat 18 Haziran ama uygulamalara göre 16 Haziran diyor gbt de öyle hesapladı belirti olarak biKızlar bat 20 Haziran 2/7 Haziran yumurtalara akıntım geldi öyle düşünüyorum akıntıya göre değerlendirmeye çalıştım 4. Ayım
28/30 Mayıs 2/3/5/6 Haziran ilişki oldu adetim 7 gün kaldı test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çevrem hamile misin diye soruyor hissetmiş gibi eşimde ilk kez hamile olduğumu düşünüyor ben hissetmiyorum sizce ihtimal var mı ben gibi tarihlerde denk gelip test yapan var mı
Dün baktınız mı nasıldıBu bugün ki lh testim
Evet dün de pik değildi ama t çizgisi koyuydu tabi bende pcos var onunda etksi olabilirDün baktınız mı nasıldı
Bende bu ay sizinle ayni durumdayim guzel degerlendirdik benimde 8 kaldi 21inde olcam pek bi belirti hissetmiyorum ama hadi hayirlisi insallah hakkimizda Rabbim kucaginizi bos birakmasin insallahKızlar bat 20 Haziran 2/7 Haziran yumurtalara akıntım geldi öyle düşünüyorum akıntıya göre değerlendirmeye çalıştım 4. Ayım
28/30 Mayıs 2/3/5/6 Haziran ilişki oldu adetim 7 gün kaldı test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çevrem hamile misin diye soruyor hissetmiş gibi eşimde ilk kez hamile olduğumu düşünüyor ben hissetmiyorum sizce ihtimal var mı ben gibi tarihlerde denk gelip test yapan var mı
Benim de buna benzer testim hatta atayımEvet dün de pik değildi ama t çizgisi koyuydu tabi bende pcos var onunda etksi olabilir
Bu bugün ki lh testim
Valla geçen ay benim eşim hiçBenmde sat 19 Mayıs bana göre bat 18 Haziran ama uygulamalara göre 16 Haziran diyor gbt de öyle hesapladı belirti olarak bi
Çok şey var ama psikolojik olarak kabul ediyorm bilmiyorum benide eşimle aynı gece gördüğümüz rüya ümitlendirdi iki gün önce ikimizde erüyada hamileliğimi yeni öğrendiğimizi görmüşüz çok şaşırttı beni bu ama bilmiyorum göğüs hassasiyeti 3 aydır sıfır bende niye böyle oldu bilmiyorum şu an halsizlik bel ağrısı kaşık batması sol ve sol bacak sızısı baş ağrısı kronik zaten bende kremsi kokusuzakıntı ve kokulu idrar oldu p dilkat çekti bide bi çok şey varda işte psikolojik geliyor artık
Bence etkileniyiruz senin sonucunu saburla bekliyirumValla geçen ay benim eşim hiç
Rüya görmez onla aynı rüyayı görmüştük test yapmışım pozifit diye ama hamile değildim bu ay herkes hamile misin diyo eşimde olabilir diyor ama ben olduğunu sanmıyorum
Bence bekleme canım umut yokBence etkileniyiruz senin sonucunu saburla bekliyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?