- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
İnşallah hamileyizdir bekleyen hepimiz psikolojik olarak yıprandığımı düşünüyorum artık test yapmayıp beklesem aklımdan çıkmıyor yapsam erken dir belki stresi oluyor çok yorucu bi serüvenValla geçen ay benim eşim hiç
Rüya görmez onla aynı rüyayı görmüştük test yapmışım pozifit diye ama hamile değildim bu ay herkes hamile misin diyo eşimde olabilir diyor ama ben olduğunu sanmıyorum
Evet evet benim bu 4.ayım inşallah vardır ama ben nedense sanmıyorum ya eşim ilk kez olabileceğini düşünüyor ilk kez diğer aylar olduğunu sanmıyorduİnşallah hamileyizdir bekleyen hepimiz psikolojik olarak yıprandığımı düşünüyorum artık test yapmayıp beklesem aklımdan çıkmıyor yapsam erken dir belki stresi oluyor çok yorucu bi serüven
Aynı durum bizde de mevcut çevremdekiler rüyamda gördüm diyor genelde bide kaş sıklaşmasından dolayı komşum dedi ama bana saçma geldi baktım açılan konulara öyle bir olayda varmış sanırımEvet evet benim bu 4.ayım inşallah vardır ama ben nedense sanmıyorum ya eşim ilk kez olabileceğini düşünüyor ilk kez diğer aylar olduğunu sanmıyordu
Kaş sıklaşması ne demek anlamadımAynı durum bizde de mevcut çevremdekiler rüyamda gördüm diyor genelde bide kaş sıklaşmasından dolayı komşum dedi ama bana saçma geldi baktım açılan konulara öyle bir olayda varmış sanırım
Kirpik sıkılaşması kaş yanlış demişim pardon kirpiklerin karışması felan komşum dedi bana karışmış hamilemisin diye bende formlara baldım öyle bir şeyde varmış eskiler öyle dermiş hep herkes aklımla oynuyorKaş sıklaşması ne demek anlamadım
He hiç dikkat etmedim ben ona ilk kez duydumKirpik sıkılaşması kaş yanlış demişim pardon kirpiklerin karışması felan komşum dedi bana karışmış hamilemisin diye bende formlara baldım öyle bir şeyde varmış eskiler öyle dermiş hep herkes aklımla oynuyor
Bende öyle ama baktım çoğu kişi onaylamışHe hiç dikkat etmedim ben ona ilk kez duydum
benimde yaBenimde bat 21 haziran günler geçmiyorrrr
Evet son 7 kaldı bana ama umudum yok dediğim gibi iş güç koşturmaca bu ay çok yoruldum temizlik köye git gel misafir ay bacaklarım ağrıyor vallahaBenimde bat 21 haziran günler geçmiyorrrr
Ben test yaptım ilk bir dakika da çıktı test mı bozuk desem ikiside bozuk olabilir mi sizce days doctor markaHe hiç dikkat etmedim ben ona ilk kez duydum
Ben çift çizgi görüyorum canım Regl kaç gün var canım?Ben test yaptım ilk bir dakika da çıktı test mı bozuk desem ikiside bozuk olabilir mi sizce days doctor marka
Canım bana göre 18 i sat 19 Mayıs ama bilmiyorum uygulamaya göre 16 diyor iki test te bozuk olabilir mi sizce korkuyorumBen çift çizgi görüyorum canım Regl kaç gün var canım?
Hemen kan testi yaptır benceeee bu çiftçizgiden emin olmalsınn :)Canım bana göre 18 i sat 19 Mayıs ama bilmiyorum uygulamaya göre 16 diyor iki test te bozuk olabilir mi sizce korkuyorum
O kadar korkuyorum bozuk çıkmasından çok başıma geldi pozitif testler sonra negatif kanHemen kan testi yaptır benceeee bu çiftçizgiden emin olmalsınn :)
Evet orası öyle ama çok zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım benim inşallah vakti geldiğinde bizde evlatlarımızı kucağımıza alacağız :) sabredip şükretme zamanı
Canım benim inşallah vakti geldiğinde bizde evlatlarımızı kucağımıza alacağız :) sabredip şükretme zamanı
Hatalı kesinlikleBen test yaptım ilk bir dakika da çıktı test mı bozuk desem ikiside bozuk olabilir mi sizce days doctor marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?