- 28 Ağustos 2013
- 290
- 159
- 303
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
kuzum silik görünüyor sanki ama testin markasını hiç bilmiyorum o sebeple sevinmeli miyiz bilemedim bi başka marka awox falan yapsanDays doctor marka erken gebelik testi buldum az önce onu yaptım böyle çıktı teste güvenmeli miyim
Eczanede bu vardıkuzum silik görünüyor sanki ama testin markasını hiç bilmiyorum o sebeple sevinmeli miyiz bilemedim bi başka marka awox falan yapsan
Arat bakalım konu başlıklarını bu markayı kullanıp memnun kalan öğrenen olmuş mu yorumlardan tahmin edebiliriz inşallah gebesindirEczanede bu vardı
hepimiz için bunu kalpten diliyorum kızlarArat bakalım konu başlıklarını bu markayı kullanıp memnun kalan öğrenen olmuş mu yorumlardan tahmin edebiliriz inşallah gebesindir
Ben yaptım 1 gün gecikmem var ama test markasına güvenmiyorumKızlar naptınızz test yapan var mı
Sende awox dene yarın, bugün regl 5 gün varBen yaptım 1 gün gecikmem var ama test markasına güvenmiyorum
Ayy canım çizgiyi bende gördüm. Kaç dakika içinde belirdiKızlar selam ben bugün ovü testim vardı onu yaptım akşam yapıldı hepsi ovü de çizgi var silikte olsa (pembe olan ovü testi)
Mor olan hızlı gebelik awox dün yapıp kenara bırakmıştım ama bugün çıkarıp bakınca ince bi çizgi görüyorum resimde net değil ama var
Ay ben sabah bi ilk idrarla yapacam ama gebelik akşam alıp yaparım
Bi yorumlayın kızlar
canım yarın demekte fayda var ilk idrar ile 10 dk içinde olanı baz almam gerekecek sanırım hadi inşallah_haziran bbek bu testle öğrenen çok var ama kuruma da çıkarıdgı oldu yarın tekrar dene varsa hayırlı olsun
Ya dün yaptım 10 dk içinde olduysa da aslında bakmadım akşam yapıp yatmıştım, o sebeple yarın ilk idrarla yeniden yapmam lazımAyy canım çizgiyi bende gördüm. Kaç dakika içinde belirdi
seni kırmak istemem ama bu test yalancı pozitif çıkarıyorDays doctor marka erken gebelik testi buldum az önce onu yaptım böyle çıktı teste güvenmeli miyim
Çizgi var gibi canım bende gördümKızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız
Üstte ki hızlı gebelik awox
Alttaki ovülasyon testi
Yorumlarınıza ihtiyacım var
Reglime 4 gün kaldı bu arada
Sende belirti varmıKızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız
Alttaki ovülasyon testi
Evet çizgi var ve bende hamilesin :) sadece çok yeni betan 0-50 arası gibi bişeydir diye tahmin ediyorummm, bence kan testi ver zaten sonra beta doğru yükseliyor mu sitede takip yapman gerekecek, hemde içine sinerek sevinirsinKızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız
Alttaki ovülasyon testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?