Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lilli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
190
178
33
Sıra bize geliyor galiba yavaş yavaş. Bu aydan umudu olanlar birlikte belirtilerimizi takip edip birbirimize güzel haberler verelim mi?🌾

Benim 25 ekim. Belirtim yok. Çok fazla dinlemek de istemiyorum aslında kendimi ama yine de bekleyenlerin neler yazdığını okumak alışkanlık oldu. Kendimle kıyaslayıp olasılığı anlamaya çalışıyorum galiba :)
Umarim güzel haberlerinizi de yazarsınız buraya 🍀

Benimde 30 Ekim iki günde bir değerlendirdim ya tutarsa diye suanlik birşey yok

Adetiniz düzenli mi acaba
Evet en fazla 1 2 gün erken gelir gecikmez keşke gecikse umitlensem 😑 bir sorun gözükmüyor son gittiğim doktor rahîm filmi çekelim tekrar dedi 1 sene önce çekilmiştim polip ve rahim kalınlığına bakacam dedi

Olur inşallah 3 aylık evliyiz de biz şimdiden başladık bakalım hayirlisi olsun
Çok stres yapma kontrol olarak doktora muayene olabilirsiniz ben öyle yapmıştım sonra 1 sene geçince tedaviye başladım

Ben de polip ameliyatı oldum ama sonra araya zaman girmesi gerekti farklı sebeplerden, neredeyse 1 yıl olacak yeniden başladık bu ay denemeye.
Benim de adetim düzenli, ovulasyon testi de yaptım takvimle aynı günü gösterdi ama malesef çatlama günü ve sonraki birkaç günü degerlendirme fırsatımız olmadı. Ama yumurtlama gününü değerlendirdik ve öncesindeki 5 günü 2 dolu 1 boş 2 dolu şeklinde değerlendirdik. Öyle denk geldi yani.
Ben de biraz karamsarim önceki tecrübelerim yüzünden ama yine de burda okuduğum kadarıyla sadece yumurtlama gününü değerlendirip gebe kalanlar var o yüzden yine de umut var bence her durumda 🍀
Buraya yazmak, paylaşmak da sanki gerçek olacakmış gibi hissettirmeye başladı şu an hatta🤍 hepimiz güzel haberler veririz sevdiklerinize umarım🌈

Bende beklemedeyim buralarda yeniyim bat 28 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

bat 28 ekim yarın doktor kontrolüm var acaba doktor görebilir mi? :)

Bat 29 ekim kızlar benimde. Ovulasyonla takip ediyorum 2 aydir bu ay tam pik görmeden silikleşti bende artık bıraktım bu ay yumurtlama olmadı diye hiç belirtim yok aynı zamanda hiç umudum da yok 😂 bu ay kendimi dinlememeye karar verdim bakalım ne olacak. Adet olursam rahim filmi çekicem bu ay inşallah

Back
X