- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Yok gibi canım ama niye 3 test de silik çizgi çıktı onu anlamadımGaliba yok canım
Valla bende anlamadım canım tuhafYok gibi canım ama niye 3 test de silik çizgi çıktı onu anlamadım
Var cnm gözüküyor markası neKızlar son hali böyle kuruma çizgisi miEki Görüntüle 3632088
Cnm cikti mi kan sonucunValla bende anlamadım canım tuhaf
Canım naptın sen regl oldun muVar cnm gözüküyor markası ne
Testte awox kullanın bence en güveniliri bu zamana kadar kullandım hiç silik çizg çıktığını bile görmedim yalancı testler yüzünden psikolojilerimizi bozdularValla bende anlamadım canım tuhaf
Maalesrf cnm ya anlamistim ztn bidaha bende erkenden yapicam hep test tükürücem boyle ise yaCanım naptın sen regl oldun mu
Çıktı negatifCnm cikti mi kan sonucun
Hadi ya olsun daha regline var cnm o yuzden dedim guvenilir test yap diye bende de hep husran olmustu yaptiklarinÇıktı negatif
Valla oda silik çıktı ama onada güvenmiyorum canım asla almam yapmam bidaha 3 test te pozitif çıktıTestte awox kullanın bence en güveniliri bu zamana kadar kullandım hiç silik çizg çıktığını bile görmedim yalancı testler yüzünden psikolojilerimizi bozdular
Hiç biri güvenli değil bence inanmamıştım zaten valla artık yapmam bu bir ilk olsunHadi ya olsun daha regline var cnm o yuzden dedim guvenilir test yap diye bende de hep husran olmustu yaptiklarin
Valla inanmasan bile pozitif yani insan ister istemez ümitleniyor acaba diyor olsun cnm bnm gibi sende bidahaki ay denersin inss olur yarabbim ya bnm yumurtlama 1 inde gozukuyo bari ayin basindan olsun takibi kolay olurHiç biri güvenli değil bence inanmamıştım zaten valla artık yapmam bu bir ilk olsun
Kanaman başladı yani öyle miMaalesrf cnm ya anlamistim ztn bidaha bende erkenden yapicam hep test tükürücem boyle ise yao kadar sag kasigim agridi yani ya oldu mu bu
Yok valla ümitlenemedim nedense hissettim sanırımValla inanmasan bile pozitif yani insan ister istemez ümitleniyor acaba diyor olsun cnm bnm gibi sende bidahaki ay denersin inss olur yarabbim ya bnm yumurtlama 1 inde gozukuyo bari ayin basindan olsun takibi kolay olur
Evet cnm pihtili bide cok geliyo valla bilmiom hiç boyle olmamistiKanaman başladı yani öyle mi
Oyle diyorsan canim olsun aylar cok insallah sira bizdedir yaYok valla ümitlenemedim nedense hissettim sanırım
Predictor heralde en güvenilir zaten Fiyatıda çok 395 ti dün aldığım diğerine 50 dedi bilmiyorum alakası varmı fiyatlaHiç biri güvenli değil bence inanmamıştım zaten valla artık yapmam bu bir ilk olsun
Hayırlısı olsun canım bende yarın gidip kan vericem belki bende değilimdir bilmiyorum yarın belli olacakEvet cnm pihtili bide cok geliyo valla bilmiom hiç boyle olmamisti
Senin bat ne zmndi ki test yaptin mi evdeHayırlısı olsun canım bende yarın gidip kan vericem belki bende değilimdir bilmiyorum yarın belli olacak
Dündü canım dün test yaptım hafif silik çizgi vardı bugün hala gelen giden yok sabah ip gibi kırmızı bı leklenmem oldu ama regl gelmedi yarın sabah kan vericem ama ben hamile olduğumu hissediyorumSenin bat ne zmndi ki test yaptin mi evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?