- 28 Mayıs 2025
- 2.182
- 426
- 38
- 25
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
İnsallah canim insallah oylesindir markasi ne testinDündü canım dün test yaptım hafif silik çizgi vardı bugün hala gelen giden yok sabah ip gibi kırmızı bı leklenmem oldu ama regl gelmedi yarın sabah kan vericem ama ben hamile olduğumu hissediyorum
Bekle bakalim daha var bazilarinda regl gunu belli oluyor testteBenimde 22-23 agustos regl test yeptım negatif bu ay da olmadı maalesef
Bebetime diİnsallah canim insallah oylesindir markasi ne testin
Edoş Eylül grubu varsa biz direk oraya transfer olalımSağol canım
Yani birkac kez gordum yalanci cikardigini ama cogu dogruydu insallah vaardir cnm testi sabah tekrarla bnceBebetime di
Du bunu da ben aciyimEdoş Eylül grubu varsa biz direk oraya transfer olalım
Aç aç girelimDu bunu da ben aciyimactim kiz bu ay olmayanlarla beraber bekleyelim bari daha 25 gun var regle bu daha bitmedi ama olsundusjshhshsh
Olalım balla biz açalım dedikodu yaparızEdoş Eylül grubu varsa biz direk oraya transfer olalım
Actim valla gelin insallah bu ay olsun yaaAç aç girelim
Hayirli olsun cnm insallah allah analı babali büyütsünKesemizi gördük kızlar bugün 4mm di minicik bir kese
Hayirli olsun cnm insallah allah analı babali büyütsün
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsimKesemizi gördük kızlar bugün 4mm di minicik bir kese
Tamam canımActim valla gelin insallah bu ay olsun yaa
Kız başlık ne bulamadımHayirli olsun cnm insallah allah analı babali büyütsün
Bat 15 eylul olanlar birlikte bekliyelimKız başlık ne bulamadım
Yarın sabah kan vericem canım randevu aldım kesin sonuç istiyorumYani birkac kez gordum yalanci cikardigini ama cogu dogruydu insallah vaardir cnm testi sabah tekrarla bnce
İnsallah vardir canim haber ver bize deYarın sabah kan vericem canım randevu aldım kesin sonuç istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?