- 25 Kasım 2024
- 693
- 116
- 18
- 20
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
İnşallah canım ama bence var zaten hala gelen giden yok ağrılarım da yok sanırım yerleşmeden ağrılar çektimİnsallah vardir canim haber ver bize de
Hadi hayırlısı canımYarın sabah kan vericem canım randevu aldım kesin sonuç istiyorum
İnşallah canım yarın güzel haberler vericem Allah'ın izniyleHadi hayırlısı canım
Ayy hadi inşallah canımİnşallah canım yarın güzel haberler vericem Allah'ın izniyle
Canım arkadaşımın da aylardır testleri silik çıkıyodu doktora troidine baktır demişti. İstersen senin de aklında olsunAyy hadi inşallah canım
Tamam canım baktırırım ara ara bakıyordu doktorlar ama bir kaç yıl oldu bakmayalıCanım arkadaşımın da aylardır testleri silik çıkıyodu doktora troidine baktır demişti. İstersen senin de aklında olsun
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza da alın <3 bir başlık açmıştım, oraya hikayenizi yazar mısınız bizim içinde bilgi olması için. "Hamilelik Test Hikayaleri" İsmi.Kesemizi gördük kızlar bugün 4mm di minicik bir kese
Cabim dpo kac senin aynı diye hatırlıyorum caht bugün bana dpo11 dedi kafam karıştı dpo 9 yani pazartesi kan vermiştim 1.6 geldi negatif yıkıldım tabi ama ates ölüme devam ediyordum bugün daha da yükselmiş kafam karıştı uyiceProdoctor da silik çıkıyor frelyy aldım days doctor aldım canım 3 ü de pozitif verdi ama 3 marka da muaallakta bi marka o yüzden güvenemedim
Bence yap canım sonuca göre kan verirsinMerhabalar.Bata 2 gün var ben hiç test yapmadım.Daha doğrusu yapmaya firsatim olmadı.Dün akşam döndüm tatilden.Eşimde eve donunce yap daha garanti olur dedi.Bu saatte aklıma düştü.Test alıp yapsam mı 2 gün daha sabretsem mi.Varsa zaten kaset testte bile çıkar.Önceki gebeligimde 5-6 gün kala kaset test ile ogrenmistim.Bilemedim şimdi.
14 canım benimCabim dpo kac senin aynı diye hatırlıyorum caht bugün bana dpo11 dedi kafam karıştı dpo 9 yani pazartesi kan vermiştim 1.6 geldi negatif yıkıldım tabi ama ates ölüme devam ediyordum bugün daha da yükselmiş kafam karıştı uyice
Benim kac olduğunu ben çözemedim gerçi bel ağrım başladı 2 güne adet gelmesi gerekiyor.14 canım benim
Benim de aynı canım 2 gün kaldı bakalım kısmet geç döllenme olmamışsa adet oluruzBenim kac olduğunu ben çözemedim gerçi bel ağrım başladı 2 güne adet gelmesi gerekiyor.
Kuzu 8 agustos pik olmuştu neden caht bana dpo 11 diyorBenim de aynı canım 2 gün kaldı bakalım kısmet geç döllenme olmamışsa adet oluruz
Benim dpo kac anlamadım bu isiKuzu 8 agustos pik olmuştu neden caht bana dpo 11 diyor
Bilmiyorum ama dpo 12 de olman lazım benim 5 ağustos çünkü 14 dediKuzu 8 agustos pik olmuştu neden caht bana dpo 11 diyor
Dışarı çıkabilirsem alıcam canm test.Cokta yorgunum.Çıkamazsam eşim akşama alır gelir.Vücudumda değişik şeyler oluyor.Hava değişiminden uzun yolculuktan kaynaklı değilse gebelik olabilir.Bakalim ennn hayirlisi neyse o olsun.Bence yap canım sonuca göre kan verirsin
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzDışarı çıkabilirsem alıcam canm test.Cokta yorgunum.Çıkamazsam eşim akşama alır gelir.Vücudumda değişik şeyler oluyor.Hava değişiminden uzun yolculuktan kaynaklı değilse gebelik olabilir.Bakalim ennn hayirlisi neyse o olsun.
Naptin cnm sonuc nedirYarın sabah kan vericem canım randevu aldım kesin sonuç istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?