BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Merhabalar.Bata 2 gün var ben hiç test yapmadım.Daha doğrusu yapmaya firsatim olmadı.Dün akşam döndüm tatilden.Eşimde eve donunce yap daha garanti olur dedi.Bu saatte aklıma düştü.Test alıp yapsam mı 2 gün daha sabretsem mi.Varsa zaten kaset testte bile çıkar.Önceki gebeligimde 5-6 gün kala kaset test ile ogrenmistim.Bilemedim şimdi.

Prodoctor da silik çıkıyor frelyy aldım days doctor aldım canım 3 ü de pozitif verdi ama 3 marka da muaallakta bi marka o yüzden güvenemedim
Cabim dpo kac senin aynı diye hatırlıyorum caht bugün bana dpo11 dedi kafam karıştı dpo 9 yani pazartesi kan vermiştim 1.6 geldi negatif yıkıldım tabi ama ates ölüme devam ediyordum bugün daha da yükselmiş kafam karıştı uyice

Bence yap canım sonuca göre kan verirsin

14 canım benim

Bence yap canım sonuca göre kan verirsin
Dışarı çıkabilirsem alıcam canm test.Cokta yorgunum.Çıkamazsam eşim akşama alır gelir.Vücudumda değişik şeyler oluyor.Hava değişiminden uzun yolculuktan kaynaklı değilse gebelik olabilir.Bakalim ennn hayirlisi neyse o olsun.

Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz

Ben elendim hanımlar.Tertemiz negatif.Eylül topiği varsa oraya geçiyorum.Bu ay ilk denememizdi.Hayırlısı denemeye devam.

Eklentiler

• 1000020663.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…