- 28 Haziran 2025
- 1.480
- 392
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Hayırlısı olsun canım inşallah diğer ay hamiş oluruzBen elendim hanımlar.Tertemiz negatif.Eylül topiği varsa oraya geçiyorum.Bu ay ilk denememizdi.Hayırlısı denemeye devam.
İnsallah canim.Konu açan oldu mu Eylül içinHayırlısı olsun canım inşallah diğer ay hamiş oluruz
Oldu canım bizden biri açtıİnsallah canim.Konu açan oldu mu Eylül için
Canım az önce çok açık renk lekelenme oldu ama sabah ates ölçumum yüksektiBilmiyorum ama dpo 12 de olman lazım benim 5 ağustos çünkü 14 dedi
Başlık bu canımBat 15 eylul olanlar birlikte bekliyelim
İnsallah canim.Konu açan oldu mu Eylül için
Nasıl lekelenmen canım az mı miktarıCanım az önce çok açık renk lekelenme oldu ama sabah ates ölçumum yüksekti
Çok çok az kahve ama hafif alt batinda adet sancisi gibide var ara ara bilemedim yani dpo12 ise yerlesme olmaz dimiNasıl lekelenmen canım az mı miktarı
Olada bilir canım belli olmaz regl kaç gün kaldıÇok çok az kahve ama hafif alt batinda adet sancisi gibide var ara ara bilemedim yani dpo12 ise yerlesme olmaz dimi
Kan 168 çıktıCanım yalancı pozitif oluyor diyorlar ama bu kadar koyu da yalancı veya kuruma çizgisi olamaz bence kan sonucuyla netleşir bat ne zamandı
Amin canım inşallahGözün aydın canım sağlıcakla gelsin
2 yada 3 kuzu degisiyorOlada bilir canım belli olmaz regl kaç gün kaldı
Yaklaşmış regl de bekle bakalım devamı gelecek mi canım2 yada 3 kuzu degisiyor
Evet kuzum peki ates neden yüksek kalirkiYaklaşmış regl de bekle bakalım devamı gelecek mi canım
Ben çatlatma iğnesi yaptım. Adet günüme 2 kaldıKızlar var mı tarihimiz uyan
Hadi hayırlısı canımBen çatlatma iğnesi yaptım. Adet günüme 2 kaldı
Valla canım ateşimi hiç ölçmüyorum ben o yüzden bilmiyorum aslında bir arkadaşım ovulasyon cihazı önerdi ateşle hesaplama yapıyormuş ama bulamadık keşke ondan alabilsekEvet kuzum peki ates neden yüksek kalirki
Konuyu bulamadım canimOldu canım bizden biri açtı
Tamam canım bakıyorum hemenKonuyu bulamadım canim
Beni oraya etiketler misin
Bende burdayım arkadaşlardan öğrenmiştim geçen ay adete 2 gün kala birden düşmüştü artınca üstüne de leke gelince kafam karıştı. Şuan lekede yok 1 cay kasigi kadar bisiydi test yapicam ama idrar tutamıyorum batma agrisi var anlık girip çıkıyor. Pazartesi günü çok ağladım hala yüzüm inmedi yani bir ümit bakicam artık değilse bir süre herseyi yemeyi içmeyi bırakıcamValla canım ateşimi hiç ölçmüyorum ben o yüzden bilmiyorum aslında bir arkadaşım ovulasyon cihazı önerdi ateşle hesaplama yapıyormuş ama bulamadık keşke ondan alabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?