BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Niye ağladım canım hayırdır

Niye ağladım canım hayırdır
Kuzu beta 1.6 çıkmıştı ve o kadar koyu pik olmuştu ki bu aya güvenim çöktü testlerde hep golge vardi hatta predictor bile silik çıkarınca kan verdim 1.6 sok oldum şimdi biraz iyiyim ama tabiki umutlandigim için değil eğer gebelik yoksa 2 ay kadar dusunmucem

Aynı benim gibi olmuşsun bende geçen ay hamileyim dedim emindim ama test negatif çıktı iki kere gittim hatta inanmayıp iki gün lekelenmem oldu başka kanamam falan olmadı kadın vücudu çok değişik kuzum üzme kendini olur hayırlısıyla eşimde diyor stres olma zamana bırakalım olur elbet diye

Naptin cnm sonuc nedir
Doktora gidemedim canım son anda randevumu iptal etmek zorunda kaldım o yüzden 15 günde ceza yedim gerçi önemli değil hastane ilçede ve küçük bir yerde olduğu için direkt gitsem de kayıt açarlar ama ben pazartesi test yapıp bir haftalık gecikmeyle artık çift çizgi göreceğimi düşünüyorum net bir şekilde o şekilde haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten şu an gitsem de Beta bakıp folik asite başladı diyecek yani hafif bel ağrılarım var idare etmeye çalışıyorum hala gelen giden de yok sanırım gerçekten hamileyim

Senin regl ne zamandı canım geçti mi günün

Canım çok silik çıktı yani sanırım negatif ya boşa umitlendim

Canım silik bir çizgi var iki testtede ben görüyorum
Kuzum geçen haftada hep testler silik verdi diye kan vermiştim ama 1.6 geldi yani hepsi silik veriyor ve öyle geçte değil ilk 3 4 dakikada ben görüyorum ama kameranın görmesi 10 dakikayı buluyor

Kuzum geçen haftada hep testler silik verdi diye kan vermiştim ama 1.6 geldi yani hepsi silik veriyor ve öyle geçte değil ilk 3 4 dakikada ben görüyorum ama kameranın görmesi 10 dakikayı buluyor
Ala ala neden ikimizde de böyle oluyor ya benim testlerim de öyle

Hadi ya olsun cnm gecikmen oldu mu senin simdi insallah hamilesjndir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…