- 28 Haziran 2025
- 1.480
- 392
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Niye ağladım canım hayırdırBende burdayım arkadaşlardan öğrenmiştim geçen ay adete 2 gün kala birden düşmüştü artınca üstüne de leke gelince kafam karıştı. Şuan lekede yok 1 cay kasigi kadar bisiydi test yapicam ama idrar tutamıyorum batma agrisi var anlık girip çıkıyor. Pazartesi günü çok ağladım hala yüzüm inmedi yani bir ümit bakicam artık değilse bir süre herseyi yemeyi içmeyi bırakıcam
Kuzu beta 1.6 çıkmıştı ve o kadar koyu pik olmuştu ki bu aya güvenim çöktü testlerde hep golge vardi hatta predictor bile silik çıkarınca kan verdim 1.6 sok oldum şimdi biraz iyiyim ama tabiki umutlandigim için değil eğer gebelik yoksa 2 ay kadar dusunmucemNiye ağladım canım hayırdır
Aynı benim gibi olmuşsun bende geçen ay hamileyim dedim emindim ama test negatif çıktı iki kere gittim hatta inanmayıp iki gün lekelenmem oldu başka kanamam falan olmadı kadın vücudu çok değişik kuzum üzme kendini olur hayırlısıyla eşimde diyor stres olma zamana bırakalım olur elbet diyeKuzu beta 1.6 çıkmıştı ve o kadar koyu pik olmuştu ki bu aya güvenim çöktü testlerde hep golge vardi hatta predictor bile silik çıkarınca kan verdim 1.6 sok oldum şimdi biraz iyiyim ama tabiki umutlandigim için değil eğer gebelik yoksa 2 ay kadar dusunmucem
Doktora gidemedim canım son anda randevumu iptal etmek zorunda kaldım o yüzden 15 günde ceza yedim gerçi önemli değil hastane ilçede ve küçük bir yerde olduğu için direkt gitsem de kayıt açarlar ama ben pazartesi test yapıp bir haftalık gecikmeyle artık çift çizgi göreceğimi düşünüyorum net bir şekilde o şekilde haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten şu an gitsem de Beta bakıp folik asite başladı diyecek yani hafif bel ağrılarım var idare etmeye çalışıyorum hala gelen giden de yok sanırım gerçekten hamileyimNaptin cnm sonuc nedir
Senin reglin geldi mi canımYok valla ümitlenemedim nedense hissettim sanırım
Yok canım 2 gün var dahaSenin reglin geldi mi canım
Senin regl ne zamandı canım geçti mi gününDoktora gidemedim canım son anda randevumu iptal etmek zorunda kaldım o yüzden 15 günde ceza yedim gerçi önemli değil hastane ilçede ve küçük bir yerde olduğu için direkt gitsem de kayıt açarlar ama ben pazartesi test yapıp bir haftalık gecikmeyle artık çift çizgi göreceğimi düşünüyorum net bir şekilde o şekilde haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten şu an gitsem de Beta bakıp folik asite başladı diyecek yani hafif bel ağrılarım var idare etmeye çalışıyorum hala gelen giden de yok sanırım gerçekten hamileyim
Canım çok silik çıktı yani sanırım negatif ya boşa umitlendimAynı benim gibi olmuşsun bende geçen ay hamileyim dedim emindim ama test negatif çıktı iki kere gittim hatta inanmayıp iki gün lekelenmem oldu başka kanamam falan olmadı kadın vücudu çok değişik kuzum üzme kendini olur hayırlısıyla eşimde diyor stres olma zamana bırakalım olur elbet diye
Şimdi mi yaptın canım bakim bi testeCanım çok silik çıktı yani sanırım negatif ya boşa umitlendim
Evet canım işten geldim çok tutamadım idrarŞimdi mi yaptın canım bakim bi teste
Canım silik bir çizgi var iki testtede ben görüyorumEvet canım işten geldim çok tutamadım idrar
Kuzum geçen haftada hep testler silik verdi diye kan vermiştim ama 1.6 geldi yani hepsi silik veriyor ve öyle geçte değil ilk 3 4 dakikada ben görüyorum ama kameranın görmesi 10 dakikayı buluyorCanım silik bir çizgi var iki testtede ben görüyorum
Ala ala neden ikimizde de böyle oluyor ya benim testlerim de öyleKuzum geçen haftada hep testler silik verdi diye kan vermiştim ama 1.6 geldi yani hepsi silik veriyor ve öyle geçte değil ilk 3 4 dakikada ben görüyorum ama kameranın görmesi 10 dakikayı buluyor
Vallahi yani en güvenilir predictor early dedikleri bile gölge ve 3 dakika da anlamadım kiAla ala neden ikimizde de böyle oluyor ya benim testlerim de öyle
En güzeli regli beklemek canım bizim için en mantıklısı geç döllenme geç tutunma olabilirVallahi yani en güvenilir predictor early dedikleri bile gölge ve 3 dakika da anlamadım ki
Vallaha öyle hiç böyle tahmin etmezdim benOff off ne zormuş beee
Ay cnm hayirli olsun ins gecikmen oldu mu seninKan 168 çıktı
Hadi ya olsun cnm gecikmen oldu mu senin simdi insallah hamilesjndir yaDoktora gidemedim canım son anda randevumu iptal etmek zorunda kaldım o yüzden 15 günde ceza yedim gerçi önemli değil hastane ilçede ve küçük bir yerde olduğu için direkt gitsem de kayıt açarlar ama ben pazartesi test yapıp bir haftalık gecikmeyle artık çift çizgi göreceğimi düşünüyorum net bir şekilde o şekilde haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten şu an gitsem de Beta bakıp folik asite başladı diyecek yani hafif bel ağrılarım var idare etmeye çalışıyorum hala gelen giden de yok sanırım gerçekten hamileyim
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.Kan 168 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?