BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Senin regl ne zamandı canım geçti mi günün
18 Ağustosdu canım geçti bat günü yaptım çok çok silik çıktı şimdi eşime aldırıyorum test yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim geçen ay ben de kist vardı tarlusal vermişti doktor atılır basit kist demişti 12 Ağustos'ta kontrole gittiğimde kistin atılmış yeni kist de yok rahimde iyi gözüküyor demişti o zamanlar kasık yaşıyordum ağrılarina sebep olacak bir şey yok demişti şimdi de işte iki gün gecikmem var bilmiyorum kafam çok karışık sizce var mıdır gebelik Haziran ayında da erken adet olmuştum genelde böyle düzensizlikler olduğunda rahim gebeliği hazırlanır derler doğru mu acaba

Olabilir canım korunmayı bırakınca da değişiyor ben geçen ay 2 gün önce oldum regl bende şuan bekliyorum akıntım başladı 2 gün kaldı regl

Ben 1 seneye yakındır korunmuyoruz Ocak ayında boş gebelikden düşük yaptım eşim test almış bir days comfort erken gebelik bide bebe time kaset test
Olabilir canım korunmayı bırakınca da değişiyor ben geçen ay 2 gün önce oldum regl bende şuan bekliyorum akıntım başladı 2 gün kaldı regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…