- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Evet olduAy cnm hayirli olsun ins gecikmen oldu mu senin
İnşallahHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
18 Ağustosdu canım geçti bat günü yaptım çok çok silik çıktı şimdi eşime aldırıyorum test yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim geçen ay ben de kist vardı tarlusal vermişti doktor atılır basit kist demişti 12 Ağustos'ta kontrole gittiğimde kistin atılmış yeni kist de yok rahimde iyi gözüküyor demişti o zamanlar kasık yaşıyordum ağrılarina sebep olacak bir şey yok demişti şimdi de işte iki gün gecikmem var bilmiyorum kafam çok karışık sizce var mıdır gebelik Haziran ayında da erken adet olmuştum genelde böyle düzensizlikler olduğunda rahim gebeliği hazırlanır derler doğru mu acabaSenin regl ne zamandı canım geçti mi günün
Bugün gecikmenin 2.gunu yarın sabah bir daha test yapacağımHadi ya olsun cnm gecikmen oldu mu senin simdi insallah hamilesjndir ya
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin çok mutlu oldumKan 168 çıktı
Olabilir canım korunmayı bırakınca da değişiyor ben geçen ay 2 gün önce oldum regl bende şuan bekliyorum akıntım başladı 2 gün kaldı regl18 Ağustosdu canım geçti bat günü yaptım çok çok silik çıktı şimdi eşime aldırıyorum test yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim geçen ay ben de kist vardı tarlusal vermişti doktor atılır basit kist demişti 12 Ağustos'ta kontrole gittiğimde kistin atılmış yeni kist de yok rahimde iyi gözüküyor demişti o zamanlar kasık yaşıyordum ağrılarina sebep olacak bir şey yok demişti şimdi de işte iki gün gecikmem var bilmiyorum kafam çok karışık sizce var mıdır gebelik Haziran ayında da erken adet olmuştum genelde böyle düzensizlikler olduğunda rahim gebeliği hazırlanır derler doğru mu acaba
Olabilir canım korunmayı bırakınca da değişiyor ben geçen ay 2 gün önce oldum regl bende şuan bekliyorum akıntım başladı 2 gün kaldı regl
Yarın sabah erken olanı yapacağımBen 1 seneye yakındır korunmuyoruz Ocak ayında boş gebelikden düşük yaptım eşim test almış bir days comfort erken gebelik bide bebe time kaset test
Yap canım haber ver mutlaka güzel haberle gel inşallahYarın sabah erken olanı yapacağım
Yap canım haber ver mutlaka güzel haberle gel inşallah
Olur canım zaten günün gelmiş çıkar büyük ihtimalleŞimdi yapsam da olur mu acaba
O zaman yapayım canım çok heyecanlandım zaten 1 tanede kaset test var var ama genelde sabah yapın diyrolar ya ondan korktum belki çıkmaz diyeOlur canım zaten günün gelmiş çıkar büyük ihtimalle
Olur canım zaten günün gelmiş çıkar büyük ihtimalle
Çizgiler beyaz ben idrarı da fazla damlattimOlur canım zaten günün gelmiş çıkar büyük ihtimalle
Çizgiler beyaz ben idrarı da fazla damlattim
Canım atsana resimleri ne çıktıŞimdi yapsam da olur mu acaba
Sizde nasıl halsizlik lütfen açıklar mısınızKızlar bende de aşırı halsizlik var acaba piskolojik mi acaba
Tertemiz negatifCanım atsana resimleri ne çıktı
Ben bi koyuluk gördüm sanki net değil ama
Yap bakalim cnm lekelenmen de olmustu sanki seninBugün gecikmenin 2.gunu yarın sabah bir daha test yapacağım
Buda erken gebelik bunda hicbisi YKBen bi koyuluk gördüm sanki net değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?