BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Memleketime geldim oraya buraya gidelim diyorlar arabayla kolumu kaldıracak halim yok ama ben umudumu kestim bu ay gelcek gibi hissediyorum kırmızılar sivilcem çıktı kasık ağrım çoğaldı
bende sivilcelerim cogalinca regl olacagimi anliyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama sivilcelerim cikitginda bu ay da olmadi demiştim ama inanmak istememistim, bundan sonra sivilce takibi yapacagim

bende sivilcelerim cogalinca regl olacagimi anliyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama sivilcelerim cikitginda bu ay da olmadi demiştim ama inanmak istememistim, bundan sonra sivilce takibi yapacagim
Hamilelikte de çıkıyor diyorlar canım hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynı bence biz çok sabırsız olduğumuz için hayal kırıklığına uğruyoruz arkadaşımın hamilelik haberini aldım 15 gün gecikmiş kontrol çizgisiyle aynı renkteydi testi

sivilce hamilelikte daha gec cikiyor bence bende sivilcelerim adetten 10 gun oncesinde çıkmaya ce cogalmaya başlıyor, arkadasin adina çokkkk sevindimm umarim saglikla kucagina alir nasil dayanmis 15 gun soktayimmmm

sivilce hamilelikte daha gec cikiyor bence bende sivilcelerim adetten 10 gun oncesinde çıkmaya ce cogalmaya başlıyor, arkadasin adina çokkkk sevindimm umarim saglikla kucagina alir nasil dayanmis 15 gun soktayimmmm
Bende anlamıyorum insanlar kafasına çok takmıyor biz her belirtiye umitleniyoruz testler yapıyoruz hayalet çizgilere umut bağlıyoruz kendi adıma söylüyorum ve kendime çok kızdım

Bende anlamıyorum insanlar kafasına çok takmıyor biz her belirtiye umitleniyoruz testler yapıyoruz hayalet çizgilere umut bağlıyoruz kendi adıma söylüyorum ve kendime çok kızdım
evet ya gun sayiyoruz test yapmak icin valla arkadasini tebrik ediyorumm helal olsun 15 gun iyi sure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…