- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Memleketime geldim oraya buraya gidelim diyorlar arabayla kolumu kaldıracak halim yok ama ben umudumu kestim bu ay gelcek gibi hissediyorum kırmızılar sivilcem çıktı kasık ağrım çoğaldıSizde nasıl halsizlik lütfen açıklar mısınız
Buda erken gebelik bunda hicbisi YKBen bi koyuluk gördüm sanki net değil ama
Negatif canımYap bakalim cnm lekelenmen de olmustu sanki senin
NegatifYap bakalim cnm lekelenmen de olmustu sanki senin
Sabah yapicam demistin sjjsjsj erken gebelik yapsaydin keske
Bunda göremedim canımBuda erken gebelik bunda hicbisi YK
bende sivilcelerim cogalinca regl olacagimi anliyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama sivilcelerim cikitginda bu ay da olmadi demiştim ama inanmak istememistim, bundan sonra sivilce takibi yapacagimMemleketime geldim oraya buraya gidelim diyorlar arabayla kolumu kaldıracak halim yok ama ben umudumu kestim bu ay gelcek gibi hissediyorum kırmızılar sivilcem çıktı kasık ağrım çoğaldı
Hamilelikte de çıkıyor diyorlar canım hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynı bence biz çok sabırsız olduğumuz için hayal kırıklığına uğruyoruz arkadaşımın hamilelik haberini aldım 15 gün gecikmiş kontrol çizgisiyle aynı renkteydi testibende sivilcelerim cogalinca regl olacagimi anliyorum umudumu kaybetmek istemiyorum ama sivilcelerim cikitginda bu ay da olmadi demiştim ama inanmak istememistim, bundan sonra sivilce takibi yapacagim
sivilce hamilelikte daha gec cikiyor bence bende sivilcelerim adetten 10 gun oncesinde çıkmaya ce cogalmaya başlıyor, arkadasin adina çokkkk sevindimm umarim saglikla kucagina alir nasil dayanmis 15 gun soktayimmmmHamilelikte de çıkıyor diyorlar canım hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynı bence biz çok sabırsız olduğumuz için hayal kırıklığına uğruyoruz arkadaşımın hamilelik haberini aldım 15 gün gecikmiş kontrol çizgisiyle aynı renkteydi testi
Ben hiçbirinde göremedim adet bekliyorum artıkBunda göremedim canım
Dayanamadım yaptım iyi oldu umudu kestim adet bekliyorumSabah yapicam demistin sjjsjsj erken gebelik yapsaydin keske
Hayırlısı canım sıkma canını bu ay denerizBen hiçbirinde göremedim adet bekliyorum artık
Bende anlamıyorum insanlar kafasına çok takmıyor biz her belirtiye umitleniyoruz testler yapıyoruz hayalet çizgilere umut bağlıyoruz kendi adıma söylüyorum ve kendime çok kızdımsivilce hamilelikte daha gec cikiyor bence bende sivilcelerim adetten 10 gun oncesinde çıkmaya ce cogalmaya başlıyor, arkadasin adina çokkkk sevindimm umarim saglikla kucagina alir nasil dayanmis 15 gun soktayimmmm
evet ya gun sayiyoruz test yapmak icin valla arkadasini tebrik ediyorumm helal olsun 15 gun iyi sureBende anlamıyorum insanlar kafasına çok takmıyor biz her belirtiye umitleniyoruz testler yapıyoruz hayalet çizgilere umut bağlıyoruz kendi adıma söylüyorum ve kendime çok kızdım
Sanki çok silik bişi gördüm gibi amaHayırlısı canım sıkma canını bu ay deneriz
Ben göremedim kalite düşmüş ama olabilir canım 2 gün sonra tekrarla senSanki çok silik bişi gördüm gibi ama
Valla canım yeter bugüne kadar 3 test yaptım daha testlerle uğraşmam regl bekliyorumBen göremedim kalite düşmüş ama olabilir canım 2 gün sonra tekrarla sen
Kız ben 20 tane yapmışımdır tredyoldan aldım 5 li kaset aldım sonradanValla canım yeter bugüne kadar 3 test yaptım daha testlerle uğraşmam regl bekliyorum
Evet canım insanlar o kadar takılmıyorevet ya gun sayiyoruz test yapmak icin valla arkadasini tebrik ediyorumm helal olsun 15 gun iyi sure
Kız ben 20 tane yapmışımdır tredyoldan aldım 5 li kaset aldım sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?