BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Çok belli belirsiz bir çizgi var kızlar sabah ilk idrarla yapmıştım sizde bi bakın görebiliyor musunuz

Eklentiler

• IMG_3372.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 41
Evet canım insanlar o kadar takılmıyor
aslinda en iyisi o ama biz her ay olmadikca bir sonraki aya odaklaniyoruz acaba bir sıkıntı mı var neden olmuyor olmadikca da strese giriyoruz daha cok ustunde duruyoruz o yuzden galiba, ben bu ay da elimden geleni yapacagim butun kontrolleri falan halledecegim eger bir sıkıntı cikmazsa akisa bırakacağım artik

Mantıklı canım

Mantıklı canım
En iyisi bu ay özel bi doktor bulup genel tahlil yaptıralım kızlar kafamızda soru işareti kalmaz ben memlekette baktırcam bakalım sizde gidin mutlaka

Kızlar bebek denemelerinde 2. Ayım olacak birlikte deneyimleyip ovulasyon sonuçlarımızı paylaşalım
Kızlar bugün benim de adetimin 3 günü ve Klomen başladım desteklemek içinde Gynoseed sipariş verdim ovülasyonla takip etmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz tam 3 yıl oldu bizim inşallah olur

Kızlar bugün benim de adetimin 3 günü ve Klomen başladım desteklemek içinde Gynoseed sipariş verdim ovülasyonla takip etmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz tam 3 yıl oldu bizim inşallah olur
Ovulasyon yap canım mutlaka baya geçmiş inşallah gebe kalırsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…