- 25 Kasım 2024
- 692
- 116
- 18
- 20
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Sana ve geride kalanlar yarismacilara bol şans belirsizlikten kurtuldumValla canım ben zaten randevu cezası yedim gidemedigim için 5 eylüle kadar o zamana kadar da olurum herhalde ama icimde bı rahatlık hissi var
Hayırlısı çiçeğim valla olmazsa diğer ay olmazsa öteki ay yola devamValla canım ben zaten randevu cezası yedim gidemedigim için 5 eylüle kadar o zamana kadar da olurum herhalde ama icimde bı rahatlık hissi var
Belli olmaz valla kadının biri yazmıştı geç döllenme olmuş bende 1 hafta sonra çıktı diye heran herşey olabilirSana ve geride kalanlar yarismacilara bol şans belirsizlikten kurtuldum
Ben gördüm canımÇok belli belirsiz bir çizgi var kızlar sabah ilk idrarla yapmıştım sizde bi bakın görebiliyor musunuz
Valla İnan hiç bilmiyorum ama gebelikten umudu kestimBelli olmaz valla kadının biri yazmıştı geç döllenme olmuş bende 1 hafta sonra çıktı diye heran herşey olabilir
Bende gördüm bu marka hiç daha önce kuruma çizgisi bırakmadı şüphelendim ama adet olcak gibi de hissediyorumBen gördüm canım
Senin kaç ay oldu canım ovulasyon yaptın mı hiçValla İnan hiç bilmiyorum ama gebelikten umudu kestim
Bende gördüm bu marka hiç daha önce kuruma çizgisi bırakmadı şüphelendim ama adet olcak gibi de hissediyorum
Ocakta düşük yaptım işte bu 7.ayim ovulasyon kullanmadım hiçSenin kaç ay oldu canım ovulasyon yaptın mı hiç
aslinda en iyisi o ama biz her ay olmadikca bir sonraki aya odaklaniyoruz acaba bir sıkıntı mı var neden olmuyor olmadikca da strese giriyoruz daha cok ustunde duruyoruz o yuzden galiba, ben bu ay da elimden geleni yapacagim butun kontrolleri falan halledecegim eger bir sıkıntı cikmazsa akisa bırakacağım artikEvet canım insanlar o kadar takılmıyor
Canım olur bak döllenme oluyor sen bu ay ovulasyon al o günleri değerlendir çok hamile kalan var bu yöntemleOcakta düşük yaptım işte bu 7.ayim ovulasyon kullanmadım hiç
eylule mi kaldin sendeeSana ve geride kalanlar yarismacilara bol şans belirsizlikten kurtuldum
Mantıklı canımaslinda en iyisi o ama biz her ay olmadikca bir sonraki aya odaklaniyoruz acaba bir sıkıntı mı var neden olmuyor olmadikca da strese giriyoruz daha cok ustunde duruyoruz o yuzden galiba, ben bu ay da elimden geleni yapacagim butun kontrolleri falan halledecegim eger bir sıkıntı cikmazsa akisa bırakacağım artik
Mantıklı canım
En iyisi bu ay özel bi doktor bulup genel tahlil yaptıralım kızlar kafamızda soru işareti kalmaz ben memlekette baktırcam bakalım sizde gidin mutlakaaslinda en iyisi o ama biz her ay olmadikca bir sonraki aya odaklaniyoruz acaba bir sıkıntı mı var neden olmuyor olmadikca da strese giriyoruz daha cok ustunde duruyoruz o yuzden galiba, ben bu ay da elimden geleni yapacagim butun kontrolleri falan halledecegim eger bir sıkıntı cikmazsa akisa bırakacağım artik
Olur vallaEn iyisi bu ay özel bi doktor bulup genel tahlil yaptıralım kızlar kafamızda soru işareti kalmaz ben memlekette baktırcam bakalım sizde gidin mutlaka
En güzeli ya bir sorun yoksa stres olmayız hem güzel odaklanırız olcak gibi kafamıza takmayızOlur valla
Kızlar bugün benim de adetimin 3 günü ve Klomen başladım desteklemek içinde Gynoseed sipariş verdim ovülasyonla takip etmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz tam 3 yıl oldu bizim inşallah olurKızlar bebek denemelerinde 2. Ayım olacak birlikte deneyimleyip ovulasyon sonuçlarımızı paylaşalım
Ovulasyon yap canım mutlaka baya geçmiş inşallah gebe kalırsın yaKızlar bugün benim de adetimin 3 günü ve Klomen başladım desteklemek içinde Gynoseed sipariş verdim ovülasyonla takip etmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz tam 3 yıl oldu bizim inşallah olur
En güzeli ya bir sorun yoksa stres olmayız hem güzel odaklanırız olcak gibi kafamıza takmayız
Tabi canım insan böyle olunca bir sorun mu var diye düşünüyorEn güzeli ya bir sorun yoksa stres olmayız hem güzel odaklanırız olcak gibi kafamıza takmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?