- 28 Haziran 2025
- 1.475
- 392
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Aynen öyle canım biz muayene olalım bi sorun çıkmazsa daha sağlıklı ilerleriz şuan belirsizlik bizi yoruyor benceTabi canım insan böyle olunca bir sorun mu var diye düşünüyor
İnşallah ovülasyon daha önce yapmadım biraz deneyimlerini anlatır mısın nasıl yapmam gerekiyor ne zaman başlamalıyımOvulasyon yap canım mutlaka baya geçmiş inşallah gebe kalırsın ya
İlk kez ovülasyon yapacağım nasıl olur deneyimlerini anlatır mısın nasıl yapmalıyımOvulasyon yap canım mutlaka baya geçmiş inşallah gebe kalırsın ya
Adet bitiminden başla canım her gün uyandıktan sonra ikinci idrarla yapacaksın 2 saat önceden sıvı alınımı keseceksinİnşallah ovülasyon daha önce yapmadım biraz deneyimlerini anlatır mısın nasıl yapmam gerekiyor ne zaman başlamalıyım
Bencede canımAynen öyle canım biz muayene olalım bi sorun çıkmazsa daha sağlıklı ilerleriz şuan belirsizlik bizi yoruyor bence
bende gitmeyi planliyorum Eylül ayini da bos gecmeyelim artikk bol bol gebelik haberleri alalim insallahhhEn iyisi bu ay özel bi doktor bulup genel tahlil yaptıralım kızlar kafamızda soru işareti kalmaz ben memlekette baktırcam bakalım sizde gidin mutlaka
Tamam canım peki cuma günü doktora gorunsem mi kan vermek istemiyorum olsa testte çıkardı da napiam bilmiyorum yardım ednCanım olur bak döllenme oluyor sen bu ay ovulasyon al o günleri değerlendir çok hamile kalan var bu yöntemle
eylule mi kaldin sendee
İnşallah canım mutlaka gitmekte fayda varbende gitmeyi planliyorum Eylül ayini da bos gecmeyelim artikk bol bol gebelik haberleri alalim insallahhh
Rutin kontrole git canım baksın herşeyineTamam canım peki cuma günü doktora gorunsem mi kan vermek istemiyorum olsa testte çıkardı da napiam bilmiyorum yardım edn
Geçen hafta gittim canım temizdi herşeyRutin kontrole git canım baksın herşeyine
reglin gecikti miÖyle gözüküyor kan vermeye gitsem mi bilmiyorum olsa testte çıkardı beta da negatif çıkacak diye gitmek istemiyorum
kesinlikleee katılıyorum bencee rutin kontrolleri herkes yaptirmaliiiİnşallah canım mutlaka gitmekte fayda var
Aynen öyle şuan bakmıyorlar 1 yıl deneyin diyorlar ama bence kontrol edilmelikesinlikleee katılıyorum bencee rutin kontrolleri herkes yaptirmaliii
Hormonlarına falan baktı mı canımGeçen hafta gittim canım temizdi herşey
kesinlikleee katılıyorum bencee rutin kontrolleri herkes yaptirmaliii
Kızlar gebe kalan var mı daha önce kasıklarıma iğne batıyor gibi hafif hafif regl mı bilemedim hiç böyle olmadı daha önceGeçen hafta gittim canım temizdi herşey
reglin gecikti mi
Benim ilk gebeligimde o bahsettiğiniz batmalar test pozitif olup beta arttığında başlamıştıKızlar gebe kalan var mı daha önce kasıklarıma iğne batıyor gibi hafif hafif regl mı bilemedim hiç böyle olmadı daha önce
Canım benim aklıma şimdi geldi sıvı alımina dikkat etmeden yaptım ya bu testlerde bildiğim kadarıyla belli bi betayı algılıyor acaba beta çok düşük ondan mı testler negatifKızlar gebe kalan var mı daha önce kasıklarıma iğne batıyor gibi hafif hafif regl mı bilemedim hiç böyle olmadı daha önce
Valla mı benimde akşam başladı ya adet olacağımda çok şiddetli oluyor benim bel karın ağrısı bu değişik geldi inşallah bebiştir ya beklicem ama adeti erken verdim testi sanırımBenim ilk gebeligimde o bahsettiğiniz batmalar test pozitif olup beta arttığında başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?