- 28 Haziran 2025
- 1.475
- 392
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Evet olabilir canım chatgbt ye sor yaptığın testin özelliğini kaç ml algılıyorCanım benim aklıma şimdi geldi sıvı alımina dikkat etmeden yaptım ya bu testlerde bildiğim kadarıyla belli bi betayı algılıyor acaba beta çok düşük ondan mı testler negatif
Benimde şuan ara ara bel ağrım oluyorValla mı benimde akşam başladı ya adet olacağımda çok şiddetli oluyor benim bel karın ağrısı bu değişik geldi inşallah bebiştir ya beklicem ama adeti erken verdim testi sanırım
Ne demem gerekiyorEvet olabilir canım chatgbt ye sor yaptığın testin özelliğini kaç ml algılıyo
Ala ala kasıgında var mı iğne batmalarıBenimde şuan ara ara bel ağrım oluyor
Sen bana yaz markasını ben sorayım canımNe demem gerekiyor
Bazen oluyor ama rahmimde doluluk ve dokunduğunda sertlik hissediyorumAla ala kasıgında var mı iğne batmaları
Sen bana yaz markasını ben sorayım canım
Şişkinlik gibi mi canım inşallah bebiştir yaBazen oluyor ama rahmimde doluluk ve dokunduğunda sertlik hissediyorum
Şişkinlik gibi mi canım inşallah bebiştir ya
Tamam canım soruyorum hemenBiri bebetime erken gebelik testi diğeri bebetime kaset test digei de days comfort erken gebelik testi sor bakalım aşkım
Tamam canımTamam canım soruyorum hemen
Canım 5 ml algılıyormuş ikiside hassasiyetleri düşük yani algılaması lazımdı elinde varsa sabah ilk idrarla deneTamam canım
Bebetime de görmüştüm silik çizgi ama days comfort da görmedim neyse hayırlısı o zaman ya şimdi cuma günü kan versem miCanım 5 ml algılıyormuş ikiside hassasiyetleri düşük yani algılaması lazımdı elinde varsa sabah ilk idrarla dene
ben yasadigim ilde gittim normalde 1 yila kadsr bakmiyoruz ama gelmissin bakalim dedi tahlil verdim amaa sehir degistirdigim icin gidemedim bir daha tekrar dönünce gideceğim yineAynen öyle şuan bakmıyorlar 1 yıl deneyin diyorlar ama bence kontrol edilmeli
olabilir ilk idrarla yap sabahGecikti ben testi sıvı alımına dikkat etmeden yaptım acaba dedim beta çok düşük testler o yüzden mi negatif
Bebe time 1 ml daha hassasmış canım varsa demek ki yeni daha o zamanBebetime de görmüştüm silik çizgi ama days comfort da görmedim neyse hayırlısı o zaman ya şimdi cuma günü kan versem mi
Ayy ne güzel hemen bakmak istemiş keşke öyle duyarlı doktora denk gelebilsek canımben yasadigim ilde gittim normalde 1 yila kadsr bakmiyoruz ama gelmissin bakalim dedi tahlil verdim amaa sehir degistirdigim icin gidemedim bir daha tekrar dönünce gideceğim yine
Bende sordum bana da böyle dediBebe time 1 ml daha hassasmış canım varsa demek ki yeni daha o zaman
olabilir ilk idrarla yap sabah
Olsun cnm belki gec dollenmedir daha regl gormemissin demekkuDa
Dayanamadım yaptım iyi oldu umudu kestim adet bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?