- 28 Mayıs 2025
- 2.182
- 426
- 38
- 25
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Markasi ne cnm bende gordum cunku insallah vardir yaÇok belli belirsiz bir çizgi var kızlar sabah ilk idrarla yapmıştım sizde bi bakın görebiliyor musunuz
benim yasadigim sehir kucuk sehir normalde gittigim doktorda sehirdeki en iyi doktor baska bir ilden gelmis normalde tup bebek bransindaymis ama yasadigim sehirde sadece kadin dogum var branslara ayrilmiyor o yuzden ilgilendi ondan once baska doktora gittim ayni hastanede o ilgilenmemisti, simdi araya zamanda girince daha ayrintili bakacagini düşünüyorum suan istanbuldayim ama burda gitmek istemiyorum geri donucem yasadigim şehire burda tedavim yarim kalabilir doktorumda iyiydi o yuzden orada gidecegimmmAyy ne güzel hemen bakmak istemiş keşke öyle duyarlı doktora denk gelebilsek canım
Evet canım bel ağrım var aktif şekilde cuma günü kan versem mi acaba belki beta çok düşük test algilamadi belkide yok korkuyorumOlsun cnm belki gec dollenmedir daha regl gormemissin demekku
bence cumaya kadar bekle zaten bursey kalmadi olursan olmasan da git gebeysen de degilsen de bi kontrollerini yapsin bence tahlilerine degerlerine falan baktirmis olursunBaşka testim kalmadı cuma kan verebilirim ama oda negatif çıkacak diye gitmek istemiyorum
Yani cumaya kadar olmazsan o gün git diyorsun öyle mibence cumaya kadar bekle zaten bursey kalmadi olursan olmasan da git gebeysen de degilsen de bi kontrollerini yapsin bence tahlilerine degerlerine falan baktirmis olursun
Son hallerini atsana canımBebetime de görmüştüm silik çizgi ama days comfort da görmedim neyse hayırlısı o zaman ya şimdi cuma günü kan versem mi
Kaç diyor canım bakamadım arkadaşım hasta da onunla konuşuyorumBende sordum bana da böyle dedi
Laboquick canım bende gördüm de son bi tane kaldı elimde yarın yaparım bakalım ne çıkcak yarınMarkasi ne cnm bende gordum cunku insallah vardir ya
Canım testlerde çöpte days comfort için 25 hcg bebetime için 20 50 arası HCG dediSon hallerini atsana canım
Kaç diyor canım bakamadım arkadaşım hasta da onunla konuşuyorum
Baya yüksek demiş canım awoxla aynıCanım testlerde çöpte days comfort için 25 hcg bebetime için 20 50 arası HCG dedi
evet olsan da git olmasan da gitYani cumaya kadar olmazsan o gün git diyorsun öyle mi
Suanlik son durumum hala olmadım şişkinlik gaz ve geceleri bel ağrısı oluyor bu başka bisiyin belirtisi olabilir mievet olsan da git olmasan da git
Canım yaptın mı tekrar testSuanlik son durumum hala olmadım şişkinlik gaz ve geceleri bel ağrısı oluyor bu başka bisiyin belirtisi olabilir mi
Yapmadim canım elimde test kalmadı eşimlede daha testlerle uğraşmak istemiyoruz o yarın hastaneye gidelim dedi ama ben emin değilim hastane gitme konusunda ilk gebeligimde de gecikmenin 4.gunu pozitif görmüştüm 5.gunu beta 39 ile öğrenmiştim 18 ini saymazsak şuan 3.gecikme günüm dediğim gibi karnım şiş adet olurum gibi hissediyorum ama gelen giden yok bel ağrım var yoğun olarak bide sol bacagima sizi giriyor bazen bu kadarlık halbuki 2 3 gün önce parfüm kokusu bana çok yoğun ve hoş gelmemisti ve çamaşır suyu da çok kötü kokuyordu kokladigimda ogurmustum ama o zaman testler neden negatifCanım yaptın mı tekrar test
Dünkü testlerin son haliCanım yaptın mı tekrar test
Olur canım hastaneye git en garantisiYapmadim canım elimde test kalmadı eşimlede daha testlerle uğraşmak istemiyoruz o yarın hastaneye gidelim dedi ama ben emin değilim hastane gitme konusunda ilk gebeligimde de gecikmenin 4.gunu pozitif görmüştüm 5.gunu beta 39 ile öğrenmiştim 18 ini saymazsak şuan 3.gecikme günüm dediğim gibi karnım şiş adet olurum gibi hissediyorum ama gelen giden yok bel ağrım var yoğun olarak bide sol bacagima sizi giriyor bazen bu kadarlık halbuki 2 3 gün önce parfüm kokusu bana çok yoğun ve hoş gelmemisti ve çamaşır suyu da çok kötü kokuyordu kokladigimda ogurmustum ama o zaman testler neden negatif
Kurumuş belli olmuyor canım
gebelik de olabilir canim zateen doktor betana bakar kafanda soru isareti kalmamış olur insallah mucizen sana tutunmusturSuanlik son durumum hala olmadım şişkinlik gaz ve geceleri bel ağrısı oluyor bu başka bisiyin belirtisi olabilir mi
Bende 4 Eylül u beklıyorumİnsallah canim.Konu açan oldu mu Eylül için
Güzel haberlerini bekliyoruzBende 4 Eylül u beklıyorum
İnsallah canım hepımız ıcınGüzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?