BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Ayy ne güzel hemen bakmak istemiş keşke öyle duyarlı doktora denk gelebilsek canım
benim yasadigim sehir kucuk sehir normalde gittigim doktorda sehirdeki en iyi doktor baska bir ilden gelmis normalde tup bebek bransindaymis ama yasadigim sehirde sadece kadin dogum var branslara ayrilmiyor o yuzden ilgilendi ondan once baska doktora gittim ayni hastanede o ilgilenmemisti, simdi araya zamanda girince daha ayrintili bakacagini düşünüyorum suan istanbuldayim ama burda gitmek istemiyorum geri donucem yasadigim şehire burda tedavim yarim kalabilir doktorumda iyiydi o yuzden orada gidecegimmm

Canım yaptın mı tekrar test
Yapmadim canım elimde test kalmadı eşimlede daha testlerle uğraşmak istemiyoruz o yarın hastaneye gidelim dedi ama ben emin değilim hastane gitme konusunda ilk gebeligimde de gecikmenin 4.gunu pozitif görmüştüm 5.gunu beta 39 ile öğrenmiştim 18 ini saymazsak şuan 3.gecikme günüm dediğim gibi karnım şiş adet olurum gibi hissediyorum ama gelen giden yok bel ağrım var yoğun olarak bide sol bacagima sizi giriyor bazen bu kadarlık halbuki 2 3 gün önce parfüm kokusu bana çok yoğun ve hoş gelmemisti ve çamaşır suyu da çok kötü kokuyordu kokladigimda ogurmustum ama o zaman testler neden negatif

Olur canım hastaneye git en garantisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…