- 28 Haziran 2025
- 1.472
- 391
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
- #1.021
Kan ver canım düşükte olsa çıkar kesin gecikmen de varKız sabah fark ettim o işaretledigim çizgiyi ama gördüğün gibi çatlağı çok olan biriyim bu çizgide çatlak mı yoksa hamilelikten mi anlamadım biliyorsun zaten reglim gecikti
Gebelikten diyorsun yani canim öyle miKan ver canım düşükte olsa çıkar kesin gecikmen de var
Olabilir canım neden olmasın sen test yapmış mıydın evdeGebelikten diyorsun yani canim öyle mi
Olabilir canım neden olmasın sen test yapmış mıydın evde
Ala ala anlamadım valla ama regl yaklaşınca da koyuluklar oluşuyor canımCanim dayanamayıp 2 gün önce akşam yapmıştım ya negatif çıkmıştı tertemiz ama şuan dediğim gibi regl hala yok
Valla ben hiç yaşamadım zaten Bir belirtim de yok aşkım yani sadece Adet gecikmesi var Bir de bugün böyle bir çizgi fark ettim yani o kadarAla ala anlamadım valla ama regl yaklaşınca da koyuluklar oluşuyor canım
Ben bütün gebelik belirtilerini yaşadım ama regl oldum artık belirtiye de güvenmiyorum
Adet gecikmesi şüpheli canım onun için kan versen güzel olurValla ben hiç yaşamadım zaten Bir belirtim de yok aşkım yani sadece Adet gecikmesi var Bir de bugün böyle bir çizgi fark ettim yani o kadar
Pazartesiye bakalım ya testler negatif olduğu için hastaneye gitmeye hep sıcak bakamıyorum ama dediğin gibi adetim de gelmiyor hastaneye gitmeye hep sıcak bakamıyorum ama dediğin gibi adetim de gelmiyorAdet gecikmesi şüpheli canım onun için kan versen güzel olur
Benimde öyle ya korunmayı bıraktık diye mi oluyor bunlar anlamadım gitti ama inşallah hamişsindir canım dua ediyorumPazartesiye bakalım ya testler negatif olduğu için hastaneye gitmeye hep sıcak bakamıyorum ama dediğin gibi adetim de gelmiyor hastaneye gitmeye hep sıcak bakamıyorum ama dediğin gibi adetim de gelmiyor
Hadi ya insallah vardir o zmn cnm ya valla test yaptin miŞaka gibi aşkım hala ortada regl yok bugün döngünün 36.gunundeyim kistim yok vs hadi geçen aydaki kistim dongumu bozdu desek 40.gunde olmuştum 4 gün daha bekliyim ama geleceği yok ben kesin hamileyim kızlar bakın göreceksiniz hiç bu kadar gecikme yaşamadım kasıklarımda zaten bir doluluk hissiyatı var ne ağrım var ne bişi şaştım kaldım 40 günü aşarsa zaten anormal oluyor değil mi
Test yapmadım canım ama hala regli olmadım bu sabah da karnımda bir çizgi fark ettim çatlak mı gebelikten mi anlayamadim bugün gecikmenin 5 günüHadi ya insallah vardir o zmn cnm ya valla test yaptin mi
Valla cnm hersey olabilir cok stres yapiyorsan ondan da gecikme olabilir test yaptin mi tekrsrTest yapmadım canım ama hala regli olmadım bu sabah da karnımda bir çizgi fark ettim çatlak mı gebelikten mi anlayamadim bugün gecikmenin 5 günü
Bir de sen bak bakalım
Valla cnm hersey olabilir cok stres yapiyorsan ondan da gecikme olabilir test yaptin mi tekrsr
Cnm insallah hamilesindir ama o bnde de var ve yeni oldu bilmiylrum ki reglin yeni bitio donemsel bisey olabilir ama hamileligin ikinci ayindan sonra cikiyormus o cizgi bidaha test yaptinmiValla test yapmadım aslında stres yapmıyorum da regli bekliyordum yani sabah böyle bi çizgi vardı çizgi hakkında ne düşünüyorsun
Son zamanlarda çok kilo aldın mı?Mesela son 6 ay 1 yıl içinde sürekli kilo artışın olduysa vucudun yatkinsa çatlak oluşabilir.Bende de olmuştu hatta bekarken.Hamileyken de oldu annem de çatlamış.Irsi bi durum.Kaynanam catlamamis kilo alma ve hamilelikte gorumcem de 3 dogum yapti hiç çatlamadi.Kızlar ben hayal görüyorum sanırım çok çatlağı olan biriyim ama göbeğimde hiç öyle çatlak yoktu sizce bu gebelikten mi olabilir yoka basit bı çatlak mı olmuş
Canım regle kac gün var.Çok belli belirsiz var gibi kuruma çizgisi değilse.Benim 2.bebede regle 6 gün kala kaset testte cikmisti.Çok belirgin silik çizgi.Çok belli belirsiz bir çizgi var kızlar sabah ilk idrarla yapmıştım sizde bi bakın görebiliyor musunuz
Bugun canım regl günüm akşamdan beri lekelenmem var doktora geldimCanım regle kac gün var.Çok belli belirsiz var gibi kuruma çizgisi değilse.Benim 2.bebede regle 6 gün kala kaset testte cikmisti.Çok belirgin silik çizgi.
Kan vermek için mi gittinBugun canım regl günüm akşamdan beri lekelenmem var doktora geldim
Mide bulantısından gittim canım beta istedi doktor hamileysen ilaç yapamam dediKan vermek için mi gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?