- 10 Eylül 2018
- 3.234
- 4.563
- 133
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
- #1.041
Aaa bulantin mi var?Geçmiş olsun.Hadi hayirlisi.Bebis varsa kanda kesin belli olur.Insallah hayirli güzel haber alırsın.Mide bulantısından gittim canım beta istedi doktor hamileysen ilaç yapamam dedi
İnşallah canım ya yoksa da artık pazartesi doktora gidicem iyi değilim vallaAaa bulantin mi var?Geçmiş olsun.Hadi hayirlisi.Bebis varsa kanda kesin belli olur.Insallah hayirli güzel haber alırsın.
Canım çıktı mı beta sonucun?E nabıza düşer normaldeİnşallah canım ya yoksa da artık pazartesi doktora gidicem iyi değilim valla
Çıktı canım negatifCanım çıktı mı beta sonucun?E nabıza düşer normalde
Hayırlısı olsun canım.Eylülde deneriz biz de.Mide bulantin nasil oldu Daha iyi misin?Çıktı canım negatif
Valla biraz kötü canım ağrıda var ne oldu anlamadımHayırlısı olsun canım.Eylülde deneriz biz de.Mide bulantin nasil oldu Daha iyi misin?
Canım bende de kist var bu ay reglın dengesini de bozdu gecikti leke halinde geldi söküldü sökülecek derken baktım sökülmedi doktor bana da tarlusal verdi içiyorum şimdi senin tarlusalla kaç günde söküldü o ay yumurtlamanı etkiledi mi tarlusal18 Ağustosdu canım geçti bat günü yaptım çok çok silik çıktı şimdi eşime aldırıyorum test yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim geçen ay ben de kist vardı tarlusal vermişti doktor atılır basit kist demişti 12 Ağustos'ta kontrole gittiğimde kistin atılmış yeni kist de yok rahimde iyi gözüküyor demişti o zamanlar kasık yaşıyordum ağrılarina sebep olacak bir şey yok demişti şimdi de işte iki gün gecikmem var bilmiyorum kafam çok karışık sizce var mıdır gebelik Haziran ayında da erken adet olmuştum genelde böyle düzensizlikler olduğunda rahim gebeliği hazırlanır derler doğru mu acaba
Tarlusali kullandım bitti ilaç bitiminin 2.gunu söküldü aşkım ama yumurtlamayı etkiledi mi bilmiyorum şuan benim gecikmemin 8.gunu hafif ağrılar ve pembe lekelenmem başladı adete dönerse yumurtlamami etkilemiş oluyor geç yumurtlayinca da geç adet geliyor bende suanlik bilmiyorum bekliyorumCanım bende de kist var bu ay reglın dengesini de bozdu gecikti leke halinde geldi söküldü sökülecek derken baktım sökülmedi doktor bana da tarlusal verdi içiyorum şimdi senin tarlusalla kaç günde söküldü o ay yumurtlamanı etkiledi mi tarlusaldengem bozuldu bu ay
Anladm canım teşekkür ederim kisti de söktü demi tarlusalTarlusali kullandım bitti ilaç bitiminin 2.gunu söküldü aşkım ama yumurtlamayı etkiledi mi bilmiyorum şuan benim gecikmemin 8.gunu hafif ağrılar ve pembe lekelenmem başladı adete dönerse yumurtlamami etkilemiş oluyor geç yumurtlayinca da geç adet geliyor bende suanlik bilmiyorum bekliyorum
Atılmış demisti doktor sence bende hamile olabilir miyim yukarıda yazdıklarımın yanında bide idrarımda koku da varAnladm canım teşekkür ederim kisti de söktü demi tarlusal
Gecikmen varmış sanrım canım geç döllenme olabilir kan testi verdin mi çıkar bence artık çıkmazsa da doktora git bence gecikmenin başka sebebi olabilirAtılmış demisti doktor sence bende hamile olabilir miyim yukarıda yazdıklarımın yanında bide idrarımda koku da var
Kan testi vermedim aşkım önce bı test yapma istedim o da kargoda şuan dökülsün diye ilişkiye bile girmiştim ama leklenme olarak kaldı şimdilik ben geçen ay tarlusalla 40.gunde oldum oda geç yumurtlama yaptıysa olabilir şuanda da 40.gundeyim kanama sökülmedi İnaninGecikmen varmış sanrım canım geç döllenme olabilir kan testi verdin mi çıkar bence artık çıkmazsa da doktora git bence gecikmenin başka sebebi olabilir
Gecikmen varmış sanrım canım geç döllenme olabilir kan testi verdin mi çıkar bence artık çıkmazsa da doktora git bence gecikmenin başka sebebi olabilir
Bende aynıyım canım hala sökülmedi 40 ı da geçti benim ne olur ne olmaz diye bekliyim öyle içiyim ilacı dedim ama testler negatif olunca başladım geri ilaca kullanıyorum bakalım sökülür inşallah sen hangi testi sipariş ettin ki kan daha kolay aslında yoksa direk sökülmesi için tedaviye başlardın tabi sen bilirsinKan testi vermedim aşkım önce bı test yapma istedim o da kargoda şuan dökülsün diye ilişkiye bile girmiştim ama leklenme olarak kaldı şimdilik ben geçen ay tarlusalla 40.gunde oldum oda geç yumurtlama yaptıysa olabilir şuanda da 40.gundeyim kanama sökülmedi İnanin
Hastaneye gitmek istemedim hemen laboquick test sipariş ettim iyi marka diyrolar şuan zaten lekelenmem de kesildi ağrım da kalmadı gibi bakalım onumuzde günlerde ne olacakBende aynıyım canım hala sökülmedi 40 ı da geçti benim ne olur ne olmaz diye bekliyim öyle içiyim ilacı dedim ama testler negatif olunca başladım geri ilaca kullanıyorum bakalım sökülür inşallah sen hangi testi sipariş ettin ki kan daha kolay aslında yoksa direk sökülmesi için tedaviye başlardın tabi sen bilirsin
Hayırlısı olsun canım inşallah geçen ayki gibi olmazHastaneye gitmek istemedim hemen laboquick test sipariş ettim iyi marka diyrolar şuan zaten lekelenmem de kesildi ağrım da kalmadı gibi bakalım onumuzde günlerde ne olacak
İnşallah güzelimHayırlısı olsun canım inşallah geçen ayki gibi olmaz
Canım güncelleme yapmak istedim adetim tam sökülmedi ama sökülecek yani adet oluyorum büyük ihtimalle 10 gün gecikmeyle sanırım ilaç kullanıp geç adet gördüğüm için geçen bu şekilde oldu testlerde artık başka zaman nasip olurHayırlısı olsun canım inşallah geçen ayki gibi olmaz
Muhtemelen geç yumurtladın canım tarlusalla adet olduğun günden itibaren bugün döngünün kaçıncı günündesinCanım güncelleme yapmak istedim adetim tam sökülmedi ama sökülecek yani adet oluyorum büyük ihtimalle 10 gün gecikmeyle sanırım ilaç kullanıp geç adet gördüğüm için geçen bu şekilde oldu testlerde artık başka zaman nasip olur
41.gunum şu an bana tuhaf gelen şey de lekelenme hiçbir şekilde adete dönmüyor aralıklarla devam ediyor bazen açık kırmızı genelde pembemsi gözüküyor ama hani böyle bildiğimiz adet başlar kırmızı parlak bir kan olur ped doldurur ya öyle bir şey değil kafayı yiyeceğim artık niye sökülmüyorum anlamadımMuhtemelen geç yumurtladın canım tarlusalla adet olduğun günden itibaren bugün döngünün kaçıncı günündesin
Bunun yanı sıra ağrılarım doluyor göğüslerim de şiş yani regli belirtileri de yaşıyorum41.gunum şu an bana tuhaf gelen şey de lekelenme hiçbir şekilde adete dönmüyor aralıklarla devam ediyor bazen açık kırmızı genelde pembemsi gözüküyor ama hani böyle bildiğimiz adet başlar kırmızı parlak bir kan olur ped doldurur ya öyle bir şey değil kafayı yiyeceğim artık niye sökülmüyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?