BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Canım bende de kist var bu ay reglın dengesini de bozdu gecikti leke halinde geldi söküldü sökülecek derken baktım sökülmedi doktor bana da tarlusal verdi içiyorum şimdi senin tarlusalla kaç günde söküldü o ay yumurtlamanı etkiledi mi tarlusal dengem bozuldu bu ay

Tarlusali kullandım bitti ilaç bitiminin 2.gunu söküldü aşkım ama yumurtlamayı etkiledi mi bilmiyorum şuan benim gecikmemin 8.gunu hafif ağrılar ve pembe lekelenmem başladı adete dönerse yumurtlamami etkilemiş oluyor geç yumurtlayinca da geç adet geliyor bende suanlik bilmiyorum bekliyorum

Anladm canım teşekkür ederim kisti de söktü demi tarlusal

Gecikmen varmış sanrım canım geç döllenme olabilir kan testi verdin mi çıkar bence artık çıkmazsa da doktora git bence gecikmenin başka sebebi olabilir
Kan testi vermedim aşkım önce bı test yapma istedim o da kargoda şuan dökülsün diye ilişkiye bile girmiştim ama leklenme olarak kaldı şimdilik ben geçen ay tarlusalla 40.gunde oldum oda geç yumurtlama yaptıysa olabilir şuanda da 40.gundeyim kanama sökülmedi İnanin
Gecikmen varmış sanrım canım geç döllenme olabilir kan testi verdin mi çıkar bence artık çıkmazsa da doktora git bence gecikmenin başka sebebi olabilir

Bende aynıyım canım hala sökülmedi 40 ı da geçti benim ne olur ne olmaz diye bekliyim öyle içiyim ilacı dedim ama testler negatif olunca başladım geri ilaca kullanıyorum bakalım sökülür inşallah sen hangi testi sipariş ettin ki kan daha kolay aslında yoksa direk sökülmesi için tedaviye başlardın tabi sen bilirsin

Hastaneye gitmek istemedim hemen laboquick test sipariş ettim iyi marka diyrolar şuan zaten lekelenmem de kesildi ağrım da kalmadı gibi bakalım onumuzde günlerde ne olacak

Hayırlısı olsun canım inşallah geçen ayki gibi olmaz
Canım güncelleme yapmak istedim adetim tam sökülmedi ama sökülecek yani adet oluyorum büyük ihtimalle 10 gün gecikmeyle sanırım ilaç kullanıp geç adet gördüğüm için geçen bu şekilde oldu testlerde artık başka zaman nasip olur

Muhtemelen geç yumurtladın canım tarlusalla adet olduğun günden itibaren bugün döngünün kaçıncı günündesin

Muhtemelen geç yumurtladın canım tarlusalla adet olduğun günden itibaren bugün döngünün kaçıncı günündesin
41.gunum şu an bana tuhaf gelen şey de lekelenme hiçbir şekilde adete dönmüyor aralıklarla devam ediyor bazen açık kırmızı genelde pembemsi gözüküyor ama hani böyle bildiğimiz adet başlar kırmızı parlak bir kan olur ped doldurur ya öyle bir şey değil kafayı yiyeceğim artık niye sökülmüyorum anlamadım

Bunun yanı sıra ağrılarım doluyor göğüslerim de şiş yani regli belirtileri de yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…