- 25 Kasım 2024
- 692
- 116
- 18
- 20
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
- #1.061
41.gunum şu an bana tuhaf gelen şey de lekelenme hiçbir şekilde adete dönmüyor aralıklarla devam ediyor bazen açık kırmızı genelde pembemsi gözüküyor ama hani böyle bildiğimiz adet başlar kırmızı parlak bir kan olur ped doldurur ya öyle bir şey değil kafayı yiyeceğim artık niye sökülmüyorum anlamadım
Daha önce hiç böyle bir durum yaşamamıştım gerçekten lekelenme geliyor tamam diyorum Adet olacağım sökülüyorum diyorum yani artık çünkü her şeyi kabullendim sonra bakıyorum aradan bir saat geçiyor Bir gün geçiyor adete dönmüyor bazen kesiliyor bazen gidiyor ama yani adet olacağını bana düşündüren en büyük sebep o pembe lekelenme idrar yaptığımda idrarıma da karışıyor bu da dediğim gibi arada oluyorBunun yanı sıra ağrılarım doluyor göğüslerim de şiş yani regli belirtileri de yaşıyorum
Canım aynı durumdayız benimde gününde geldi ama leke şeklinde test yaptım ama çok çok silik bir çizgi var anlamadım bendeDaha önce hiç böyle bir durum yaşamamıştım gerçekten lekelenme geliyor tamam diyorum Adet olacağım sökülüyorum diyorum yani artık çünkü her şeyi kabullendim sonra bakıyorum aradan bir saat geçiyor Bir gün geçiyor adete dönmüyor bazen kesiliyor bazen gidiyor ama yani adet olacağını bana düşündüren en büyük sebep o pembe lekelenme idrar yaptığımda idrarıma da karışıyor bu da dediğim gibi arada oluyor
Vallahi ben de internetten test sipariş etmiştim ama haftaya ancak elimde olur lekelenmelerim olunca gerek kalmadığını düşündüm belki de gerçekten reglede dönecek yani ama iki gündür neden böyle anlayamadım benim bugün gecikmemin 9 günü döngünnde 41 günü geçen ay da kistten dolayı tarlusal kullandığını söylemiştim o zaman da 40 günde olmuştum şimdi o günü de geçtim acaba geç yumurtladım geç döllenme falan mı oldu bilmiyorum yani ama ben hala kendimi umutlandırmıyorum en azından test gelene kadar regliye dönmezse o şekilde gebelik ihtimali düşünürümCanım aynı durumdayız benimde gününde geldi ama leke şeklinde test yaptım ama çok çok silik bir çizgi var anlamadım bende
Bunun yanı sıra ağrılarım doluyor göğüslerim de şiş yani regli belirtileri de yaşıyorum
Yani canım ne desem bilemedim ama doktora gitmen gerekli beta bakılıp negatifse eğer kist vs varmı bakar sonra da sökmesi için yine ilaç verir böyle boşa günün geçiyo bende bekliyorum regl tamamen sökülse de yeni döngüme başlasam diye sıkıldım artık41.gunum şu an bana tuhaf gelen şey de lekelenme hiçbir şekilde adete dönmüyor aralıklarla devam ediyor bazen açık kırmızı genelde pembemsi gözüküyor ama hani böyle bildiğimiz adet başlar kırmızı parlak bir kan olur ped doldurur ya öyle bir şey değil kafayı yiyeceğim artık niye sökülmüyorum anlamadım
Hatta kanamam sökülsün diye sık sık ilişki bile yaşadım çünkü ben de regl öncesi lekelenme olunca ilişkiye girdiğimde kanamam daha hızlı başlıyordu fakat o da söktürmediVallahi ben de internetten test sipariş etmiştim ama haftaya ancak elimde olur lekelenmelerim olunca gerek kalmadığını düşündüm belki de gerçekten reglede dönecek yani ama iki gündür neden böyle anlayamadım benim bugün gecikmemin 9 günü döngünnde 41 günü geçen ay da kistten dolayı tarlusal kullandığını söylemiştim o zaman da 40 günde olmuştum şimdi o günü de geçtim acaba geç yumurtladım geç döllenme falan mı oldu bilmiyorum yani ama ben hala kendimi umutlandırmıyorum en azından test gelene kadar regliye dönmezse o şekilde gebelik ihtimali düşünürüm
Canım doktora gözükeceğim zaten ama 5 eylül'e randevu alabiliyorum randevu cezası yediğim için yani haftaya cumaya kadar her şekilde beklemek zorundayım 12 Ağustos'ta kontrolde kist yoktu yani her şey iyiydi beklenen adetten 6 gün önce gitmiştim yani yaklaşık döngünün 26 27 günlerine geliyor o günden sonra da bu kadar geç yumurtlama olmaz bence polikistik overim de yokYani canım ne desem bilemedim ama doktora gitmen gerekli beta bakılıp negatifse eğer kist vs varmı bakar sonra da sökmesi için yine ilaç verir böyle boşa günün geçiyo bende bekliyorum regl tamamen sökülse de yeni döngüme başlasam diye sıkıldım artık
Anladm canım peki senin regl lekeyle mi başlar bende genelde öyle korunurken direk gelirdi regl ama bıraktıktan sonra çoğu zaman lekeyle başlar sonra sökülür eğer öyleyse seninde regl gelir zaten ha değilse kesilirse o zaman belki bir umut geç döllenme diyebiliriz bekleyip görücez hayırlısı olsunCanım doktora gözükeceğim zaten ama 5 eylül'e randevu alabiliyorum randevu cezası yediğim için yani haftaya cumaya kadar her şekilde beklemek zorundayım 12 Ağustos'ta kontrolde kist yoktu yani her şey iyiydi beklenen adetten 6 gün önce gitmiştim yani yaklaşık döngünün 26 27 günlerine geliyor o günden sonra da bu kadar geç yumurtlama olmaz bence polikistik overim de yok
Olma ihtimali var canım adet değilse doktora git mutlakaVallahi ben de internetten test sipariş etmiştim ama haftaya ancak elimde olur lekelenmelerim olunca gerek kalmadığını düşündüm belki de gerçekten reglede dönecek yani ama iki gündür neden böyle anlayamadım benim bugün gecikmemin 9 günü döngünnde 41 günü geçen ay da kistten dolayı tarlusal kullandığını söylemiştim o zaman da 40 günde olmuştum şimdi o günü de geçtim acaba geç yumurtladım geç döllenme falan mı oldu bilmiyorum yani ama ben hala kendimi umutlandırmıyorum en azından test gelene kadar regliye dönmezse o şekilde gebelik ihtimali düşünürüm
Reglim lekelyle gelir ama lekesi kahverengi ve akıntıyla karışık olur genelde ve ertesi günü sökülür kanama yoğunlaşır bu oyle değil ben sanmıyorum geç döllenme olduğunuAnladm canım peki senin regl lekeyle mi başlar bende genelde öyle korunurken direk gelirdi regl ama bıraktıktan sonra çoğu zaman lekeyle başlar sonra sökülür eğer öyleyse seninde regl gelir zaten ha değilse kesilirse o zaman belki bir umut geç döllenme diyebiliriz bekleyip görücez hayırlısı olsun
Haftaya cuma doktora gidicem ama o güne kadar test elime ulaşmış olur testten anlarızOlma ihtimali var canım adet değilse doktora git mutlaka
Üstüne görme de olabilirReglim lekelyle gelir ama lekesi kahverengi ve akıntıyla karışık olur genelde ve ertesi günü sökülür kanama yoğunlaşır bu oyle değil ben sanmıyorum geç döllenme olduğunu
Hadi inşallah vardır yaHaftaya cuma doktora gidicem ama o güne kadar test elime ulaşmış olur testten anlarız
Ya olmazsa da olmasın o kadar yoruldum ki belirsizlikten Şakır şakır kaynayıp adet olmak istiyorum resmen bu duruma kadar geldimHadi inşallah vardır ya
Maalesef bende öyleyim iki aydır korkuyorum artık menopoz mu diyeYa olmazsa da olmasın o kadar yoruldum ki belirsizlikten Şakır şakır kaynayıp adet olmak istiyorum resmen bu duruma kadar geldim
Nolcak güzelim bizim bu halimizMaalesef bende öyleyim iki aydır korkuyorum artık menopoz mu diye
Hakkında hayırlısı olsun canım valla bu ay anladım ki regl olmakta bi nimetmiş getirtemedim bir türlüReglim lekelyle gelir ama lekesi kahverengi ve akıntıyla karışık olur genelde ve ertesi günü sökülür kanama yoğunlaşır bu oyle değil ben sanmıyorum geç döllenme olduğunu
Valla aynen ya ban almışsın görüntü attın diye miNolcak güzelim bizim bu halimiz
Yaş kaçtı canım?Erken menopozdan mi korkuyorsun?Nasıl belirtilerin varMaalesef bende öyleyim iki aydır korkuyorum artık menopoz mu diye
31 yaşım canım regl iki aydır lekelenme şeklinde oluyor 2 3 gün sürüyor sonra gene leke devamYaş kaçtı canım?Erken menopozdan mi korkuyorsun?Nasıl belirtilerin var
Aaa çok gençsin canım.Değildir menopoz.Yani inşallah değildir.Hormonlarına falan baktırdın mı?Sadece adet azalması menopoz belirtisi degildir sanmiyorum.Benim de ilk defa döngülerimde düzensizlik var birkac aydır.Ya gununden erken oluyor ya da gecikme yasiyorum.37 yaşındayım.En kısa sürede bi dr görünmekte fayda var sanki.6 sene önce doğum yaptim.Bi 5 senedir kadın doğum uzmanına görünmedim.İhmal etmemek gerekiyor.Özellikle cocuk düşünürken.31 yaşım canım regl iki aydır lekelenme şeklinde oluyor 2 3 gün sürüyor sonra gene leke devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?