- 28 Haziran 2025
- 1.470
- 391
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
- #1.081
Aynen canım bende göründüm ama bakmadı hormonlarıma bebek istiyorum diye gittim 1 yıl dene gel dedi yarın özelden randevu aldım baktırcam allah kısmet ederse devlet bakmıyorAaa çok gençsin canım.Değildir menopoz.Yani inşallah değildir.Hormonlarına falan baktırdın mı?Sadece adet azalması menopoz belirtisi degildir sanmiyorum.Benim de ilk defa döngülerimde düzensizlik var birkac aydır.Ya gununden erken oluyor ya da gecikme yasiyorum.37 yaşındayım.En kısa sürede bi dr görünmekte fayda var sanki.6 sene önce doğum yaptim.Bi 5 senedir kadın doğum uzmanına görünmedim.İhmal etmemek gerekiyor.Özellikle cocuk düşünürken.
Bebek icin deyince mi bakmadi acaba.1 yildan once tedaviye baslanmadigini duymustum ama.Ben hormonlarima baktirmak istiyorum duzensizlik yasiyorum desem bana da mi bakmaz doktorAynen canım bende göründüm ama bakmadı hormonlarıma bebek istiyorum diye gittim 1 yıl dene gel dedi yarın özelden randevu aldım baktırcam allah kısmet ederse devlet bakmıyor
Bakmıyorlar bebek için dedim ben direk hamile kalamıyorum ben de sen canım zaman da geçmiş baya ilk gebeliğinden sonra bencw süre söylemeBebek icin deyince mi bakmadi acaba.1 yildan once tedaviye baslanmadigini duymustum ama.Ben hormonlarima baktirmak istiyorum duzensizlik yasiyorum desem bana da mi bakmaz doktor
Bebek dersem bakmaz.Çünkü biz bu ay basladik denemeye.Adet duzensizligi dersem bakar herhalde hormonlara rahmime falan.Smear testi de yaptiririm.Epey oldu yaptirmayali.Bakmıyorlar bebek için dedim ben direk hamile kalamıyorum ben de sen canım zaman da geçmiş baya ilk gebeliğinden sonra bencw süre söyleme
Aslinda biz 2023 ağustosunda ilk olarak bebek denemeye karar verdik.Sonra benim dislerimde problem çıktı implant yaptırmam gerekti.Hemen denemeyi bıraktık.Gecen sene yine agustos ayında başladık.Agustos eylülde yumurtlamayi denk getiremedik.Sadece ekimde yanılmıyorsam ovulasyon ile denedik.O da tutmadı.Sonra başka bir nedenle yine denemeyi bırakmak zorunda kaldik.9 aydir korunuyoduk.Bu sene yine bu ayda denemeye karar verdik.Bu 3 yıldır 3.girisim.Bu sefer hayirlisi ile olur inşallah.Bakmıyorlar bebek için dedim ben direk hamile kalamıyorum ben de sen canım zaman da geçmiş baya ilk gebeliğinden sonra bencw süre söyleme
Hadi hayırlısı canım ya sağlıcakla gelsin bebeklerimizAslinda biz 2023 ağustosunda ilk olarak bebek denemeye karar verdik.Sonra benim dislerimde problem çıktı implant yaptırmam gerekti.Hemen denemeyi bıraktık.Gecen sene yine agustos ayında başladık.Agustos eylülde yumurtlamayi denk getiremedik.Sadece ekimde yanılmıyorsam ovulasyon ile denedik.O da tutmadı.Sonra başka bir nedenle yine denemeyi bırakmak zorunda kaldik.9 aydir korunuyoduk.Bu sene yine bu ayda denemeye karar verdik.Bu 3 yıldır 3.girisim.Bu sefer hayirlisi ile olur inşallah.
Ben dün regl oldum bugün 2.gunumHakkında hayırlısı olsun canım valla bu ay anladım ki regl olmakta bi nimetmiş getirtemedim bir türlü
Ben dün regl oldum canım senin son durumum nedirHadi hayırlısı canım ya sağlıcakla gelsin bebeklerimiz
Evet canım yeni girebildimValla aynen ya ban almışsın görüntü attın diye mi
Bende doktora gittim canım pcos dan şüphelendi rahim filmi istedi haftaya randevum var hsg çektircemBen dün regl oldum canım senin son durumum nedir
Anladm canım sağlık olsun bizde önümüzdeki ay deneriz inşallah bende bugün son ilacımı içip regl sökülmesini bekliycem yumurtlamayı hesaplayamam büyük ihtimalle o yüzden ovulasyon testi fln aldım inositol aldım yumurtlama günlerinde kullanılan jelden aldım bu ay tül tuşlara bastım hayırlısı olsunBen dün regl oldum bugün 2.gunum
Reglin gelmedi demi beta baktı mi pekiBende doktora gittim canım pcos dan şüphelendi rahim filmi istedi haftaya randevum var hsg çektircem
İnşallah diğer ay hayırlı haberler alırız benim önümde 3 ayım var hamile kalmanın arasında Kasım ayında 1 yıl geçmiş olacak ama Ocak ayına kadar olmayadabilir bilir endiselenmem çünkü 1 ocakta düşük yaptım yani 2026 ya kadar olmazsam 1 sene geçmiş olacak o zaman doktora görünmeyi düşündüm şimdilik tekrar döngümü takip edicem çok kasmak istemiyorum düşükten sonraki 7.reglimi gördüm bu ayla beraberAnladm canım sağlık olsun bizde önümüzdeki ay deneriz inşallah bende bugün son ilacımı içip regl sökülmesini bekliycem yumurtlamayı hesaplayamam büyük ihtimalle o yüzden ovulasyon testi fln aldım inositol aldım yumurtlama günlerinde kullanılan jelden aldım bu ay tül tuşlara bastım hayırlısı olsun
Geldi regl sayılırsa işte lekelenme oluyorum 2 aydır doktor yumurtalıkta çatlamamış bir sürü yumurta gördü o yüzden çatlama olmuyor olabilir dedi hsg de belli olur dediReglin gelmedi demi beta baktı mi peki
Anladım canım umarım pcos yoktur varsa da çözüm olmayan bir şey değil canım strese girmeGeldi regl sayılırsa işte lekelenme oluyorum 2 aydır doktor yumurtalıkta çatlamamış bir sürü yumurta gördü o yüzden çatlama olmuyor olabilir dedi hsg de belli olur dedi
Çok geçmiş olsun canım benim henüz hiç gebelik olmadı bende bir senedir bekliyorum işte hsg fln çekildim çok şükür temiz çıktı hsg den sonraki 3 4 ay ihtimal yüksek diyorlar bakalımİnşallah diğer ay hayırlı haberler alırız benim önümde 3 ayım var hamile kalmanın arasında Kasım ayında 1 yıl geçmiş olacak ama Ocak ayına kadar olmayadabilir bilir endiselenmem çünkü 1 ocakta düşük yaptım yani 2026 ya kadar olmazsam 1 sene geçmiş olacak o zaman doktora görünmeyi düşündüm şimdilik tekrar döngümü takip edicem çok kasmak istemiyorum düşükten sonraki 7.reglimi gördüm bu ayla beraber
Yok canım ya stres yapmadım çünkü ben her ay düzenli yumurtluyorum hissediyorum yani kasık ağrım olur 2 gün geçer adetim de düzenlidir ama lekelenme şeklinde oluyor sanırım pcos başlangıcı benceAnladım canım umarım pcos yoktur varsa da çözüm olmayan bir şey değil canım strese girme
Canım bende geçen ay da bu ay da lekeyle regl geçiriyorum bende de çatlamamış yumurta var kist olmuş bende geçen ay hsg çekildim tarlusal kullandım bu sefer söksün regl o kisti fln diye bekliyorum inşallah bu ay güzel sonuçlanır hepimiz için soğan suyu içtim günlerce o bile sökmediGeldi regl sayılırsa işte lekelenme oluyorum 2 aydır doktor yumurtalıkta çatlamamış bir sürü yumurta gördü o yüzden çatlama olmuyor olabilir dedi hsg de belli olur dedi
Hadi ya geçmiş olsun canım bende de 10 tane falan vardı doktor gösterdi solda daha çok dedi inşallah geçer ya düzelir de hamile kalırızCanım bende geçen ay da bu ay da lekeyle regl geçiriyorum bende de çatlamamış yumurta var kist olmuş bende geçen ay hsg çekildim tarlusal kullandım bu sefer söksün regl o kisti fln diye bekliyorum inşallah bu ay güzel sonuçlanır hepimiz için soğan suyu içtim günlerce o bile sökmedi
Canım ben letu + ovitrelle kullandım yumurta çok güzel büyüdü ama çatlamadı o kist oldu bende sen ilaç kullanmadan mı fazla ve çatlamamış yumurtan oldu ? Hsg anestezili çekildim ben özelde ama iyi ki diyorum yani uyudum uyandım sonrası çok zor geçti benim kanamam çok oldu iki gün sürdü otururken böyle sanki bişi batıyordu bana hep uzandım o yüzden bide çok sıcak tut kendini ben duş fln da almadım iki gün ilaç kullandım 3 gün boyunca antibiyotik ilişki de yasaktı bizde enfeksiyon kapmaması için üç gün sonra oldu ilişki hemen ilişkiye giren de var dediğim gibi kişiden kişiye göre değişiyor ne kadar doğru bilmiyorum ama tıkanıklık olunca canın yanarmış tıkanıklık yoksa çok bilmezmişsin seni korkutmak istemem canım herkesin bir değil sonuçta regl ağrısı gibi düşün anestezili çekilmeni öneririm inşallah güzel geçer senin deHadi ya geçmiş olsun canım bende de 10 tane falan vardı doktor gösterdi solda daha çok dedi inşallah geçer ya düzelir de hamile kalırız
Hsg anestezili mi çekildin canım bende çekilcem nasıl bir işlem zor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?