BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Anestezisiz çekilcem canım üniversitede anestezi bana dokunabilir kalp doktorum yıllar önce uygun görmemişti yaktırmıştım anjiyo olmuştum o yüzden istemiyorum birde özellerde çok pahalı 15 bin 10 bin dediler bakalım haftaya çarşamba randevum yumurtlama dönemim yaklaşmazsa çekilebilirim ancak sen adet bitiminden kaç gün sonra çekildin

Regl bitti abdest aldığım gün çekildim kanamanın en az olduğu ya da bittiği gün yani başka rahatsızlığın varsa eğer doktorunu dinle o zaman canım evet özellerde çok pahalı ama devlette hiç ilgilenmediler benimle mecbur özele gittim 10 bine çekildim canım

Baya varmış canım valla geçmiş olsun benimde bugun bitti lekelenmem çarşamba doktora gitsem perşembeye sıra alabilirsem uygun olur sanırım günü inşallah çekerler ya memeleketteyim istanbulda hiç biryer bilmiyorum zor oluyor

Geç olur bence canım keşke bugün gitseydin en azından pazartesi de çekilirdin ne kadar erken o kadar iyi yumurtlamaya yakın olmaması lazım yumurtalar zarar görmesin diye

Geç olur bence canım keşke bugün gitseydin en azından pazartesi de çekilirdin ne kadar erken o kadar iyi yumurtlamaya yakın olmaması lazım yumurtalar zarar görmesin diye
Randevusu yoktu doktorun canım çarşambaya ancak bulduk doç. Doktor sıra bulmak zor tanıdık ayarladık ancak geç kalırsam mecbur özelde yaptırcam diğer aya

Amin canım inşallah önemli birşey yoktur da bebiş yaparız
Ay inşallah ya ama kist olayını aksatma önce onları temizlemeye bak soğan suyu fln iç gerekirse ilaç yazsın doktor hsg de onlar gitmiyo benim iki aydır var hsg çekildikten sonra da hâlâ duruyordu bi konuş istersen doktorla

Evet canım baktırcam onlara büyüyen bi tane yumurta varmış şuan diğerleri nasıl ericek bilmiyorum valla ilaçla atılıyor mu ne kullanılıyor

Evet canım baktırcam onlara büyüyen bi tane yumurta varmış şuan diğerleri nasıl ericek bilmiyorum valla ilaçla atılıyor mu ne kullanılıyor
Soğan suyu kist ve miyplar için çok etkili ama gebelik olmadığından emin olman gerek reglyken fln yapabilirsin bide iki aydır lekelenme olarak regl gördüğüm için doktor tarlusal yazdı onu içtim o söküyormuş sanırım ama onu da dikkatli kullanman gerek gebelik olmaması lazım yinede konuş bakalım

Konuşacağım canım çarşamba olsun da rahim filmini de çektirmem lazım inşallah yapar geç kalmam

Canım sana neden hiçbir Dr doğum kontrol hapı vermiyor ki benimde kiste dönmüştü yumurtam afetle atılmasını bekledik olmadı senin gibi lekelenmem oldu sürekli diğer ay doğum kontrol ilacı kullandım ve gitti

Ay bilmiyorum canım ya niye vermedi acaba söküyor mu gerçekten hangi hap dediğin bir ay mı kullanmak gerekli tarlusalı bile kist için vermedi adetini söksün dedi bu kadar çok üstüne düşmedi anlamadım

Ay bilmiyorum canım ya niye vermedi acaba söküyor mu gerçekten hangi hap dediğin bir ay mı kullanmak gerekli tarlusalı bile kist için vermedi adetini söksün dedi bu kadar çok üstüne düşmedi anlamadım
Yasmindi sanırım ilaç reçetesiz satılmaz zaten büyük ihtimalle ama bir ay kullandım ve gitti yani

Yasmindi sanırım ilaç reçetesiz satılmaz zaten büyük ihtimalle ama bir ay kullandım ve gitti yani
Anladım canım ilaç bitti şimdi eğer geçmezse bende gidip yazdırıyım inşallah gerek kalmaz eğer olursa da mecbur içmem gerek peki içerken korundunuz mu gerek yok heralde demi

Anladım canım ilaç bitti şimdi eğer geçmezse bende gidip yazdırıyım inşallah gerek kalmaz eğer olursa da mecbur içmem gerek peki içerken korundunuz mu gerek yok heralde demi
İlaç zaten korunmak için kullanılıyor aslında korunmadım ama zaten o ilacı kullanırken gebelik şansın olmuyor o ay

İlaç zaten korunmak için kullanılıyor aslında korunmadım ama zaten o ilacı kullanırken gebelik şansın olmuyor o ay
Anladım canım bi senedir uğraşıp sonra korunmak bi tuhaf hissettirdi valla inşallah gerek kalmaz ya tarlusalla kisti giden çok kişi olmuş ya bi ümit bekliyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…