• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Bende çok uyuyorum bu kadar erken oluyor muydu uyku hali
Yani uyku hali, halsizlik belirti sayılıyor canım herkeste değişir. Benim ilk gebeliğimde 5-6 haftalarda koltukta uyuyakalıyordum normalde hiç yapmam. Kiminde erken olur kiminde geç🌸

Benimde bir kaç gün önce göğüs hassasiyetim başladı halada var ama regl öncesi olur bende onun dışında belim ağrıyor bir kaç gündür başka belirti gibi bir şeyim yok 🌸
Benim bugün hafif hafif alt karnımda sancılar oldu. Yarın test yapsam mı kararsız kaldım. Yarın dpo 10

Benim bugün Dpo 8 canım benim ara ara bel ve sırt ağrısı ve halsizlik yaşıyorum akıntım 5. günden sonra kesildi şu an görünürde bişey yok bu ay kadın doğuma gitmiştim kan tahlili yapmadı dahiliyeden al detaylı baksın dedi perşembe randevum var betama da baktıracağım o zamn inşallah bi şeyler vardır.🤲🏻🌸
Bu ay kendimi tutup test yapmayacağım🤭
İnşallah betadan çıkar çıkması muhtemel bu arada dpo 10 oluyor dimi🌸

Valla benim dpo 10 dün kan testi yaptım negatif çıktı ama adetime 5 gün var ,sağ kasığımda batma hissediyorum uzanırken de belim çok ağrıyor ama gebelik olacağını da düşünmüyorum 🥹
Öyle düşünme, 2 gün sonra test yap evde herkeste 10. günde çıkmayabilir.

Sol yumurtalıkta pco görünümü var sadece diğer her şeyim normal eşimde de bi problem yok sebepsiz infertilite dedi doktor. Bi kez femara kullandım ama iğne vurulmadım o ay olmadı. Kendime ekime kadar mühlet verdim olmadı yine femara ve iğneyle deniycez bakalım
reçetesiz alınıyor mu bu ilaç. gidip direk alsak bakarsın ikiz olur :)

Yani uyku hali, halsizlik belirti sayılıyor canım herkeste değişir. Benim ilk gebeliğimde 5-6 haftalarda koltukta uyuyakalıyordum normalde hiç yapmam. Kiminde erken olur kiminde geç🌸
ben ilk gebelikte hiç bişey anlaöadım onsoralar düzenim bozuktu 2 ayda bir oluyordum . öğrendiğimde yavrum 7,5 haftalıktı

Valla benim dpo 10 dün kan testi yaptım negatif çıktı ama adetime 5 gün var ,sağ kasığımda batma hissediyorum uzanırken de belim çok ağrıyor ama gebelik olacağını da düşünmüyorum 🥹
ben ilk doğumumu doğal destekçisi bir dr ile yaptım geç döllenme ise kanda bile çıkmayan hastaları olduğunu söylemişti.yani çok moda girmeyin yine ama ihtimaller var

Back
X