• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Tam adı gibi valla nasıl anlatayım hahsjsjsj göğüslerinin ucu o kadar hassas oluyor ki elleyince yada kıyafet değince falan hissediliyor. Ama sadece uçları yani. Benim her regl öncesi olur. Ordan anlarım regl geleceğini.
Sadece ucu mu acıyor ya benim komple ucu da dahil işte kız bi çocuk yapmayı beceremiyoz yaa gülüyorum şu halime sjsksjlsjs

Göğüs hassasiyeti nasıl bir hassasiyet ya benim bu ay çok değişik bir hassas bir değil sağ taraf hassas sol taraf değil iç kısım daha hassas felan bölge bölge değişiyor sjslsjlsjs iyice kafayı yedi vücudum sizinki nasıl normal adet öncesi gibi mi
Benim göğüs ucu hassasiyeti yok normal ikisi de ağrıyo adet öncesindeki gibi. Umudum yok bu aydan da 😔

Ya benim göğüs hassasiyetim o kadar saçma ki bu ay bi sağ taraf bi sol taraf hassas ikisi hiç eşit olmadı biri hep daha fazla birde iç kısmı daha hassas mesela garip garip valla anlamadım artık ya sjsksjslks
Memelerin de kafası karışık jajsjsjsj Benimde kasıkta batmalar başladı hayırlara çıksın inşallah hahdjsjsn

Selam kızlar benim bugün aşılama sonrası 12. günüm dün ve bu sabah test yaptım negatif maalesef iki gündür de aşırı bel kasık ağrım var her an regl olacak gibiyim çok üzgünüm umudumu yitirdim maalesef ben 😞 12 den sonra pozitife dönen çok var mı ki ? Sizlerden inşallah güzel haberler alırız pozitifleri görürüz grupta bol bol 😍🙏

Göğüs ucu hassasiyeti olur gibi oldu 1-2 gün sonra azaldı şuan yok gibi. Akıntı yok ama böyle bir ıslaklık var gibi. Yeni yeni kasık ağrıları hissediyorum sanki yada psikolojik bilmiyorum🤷‍♀️
Göğüs hassasiyetim vardı benim de artık yok bakalım hayırlısı inşallah

Selam kızlar benim bugün aşılama sonrası 12. günüm dün ve bu sabah test yaptım negatif maalesef iki gündür de aşırı bel kasık ağrım var her an regl olacak gibiyim çok üzgünüm umudumu yitirdim maalesef ben 😞 12 den sonra pozitife dönen çok var mı ki ? Sizlerden inşallah güzel haberler alırız pozitifleri görürüz grupta bol bol 😍🙏
Dönen var tabi olmaz olur mu? Umudunu yitirme hayırlısını dileyelim inşallah reglin gelmez de pozitif olursun🤲🏻🫶🏻

Dönen var tabi olmaz olur mu? Umudunu yitirme hayırlısını dileyelim inşallah reglin gelmez de pozitif olursun🤲🏻🫶🏻
Amin inşallah canım hepimiz için hakkımızda hayırlsı 🙏 aşılama olunca günüm belli ya genelde herkesin 12 de silikte olsa çıkmış 😞 yinede allahtan umut kesilmez tabi bir mucize olsun keşke ❤️

diğer erken belirtileri de var ancak onları her adet öncesi çalıştığım için ümitlenmiyorım

Benim kızım ekimde 4 yaşında olacak. arka arkaya olsun istedik hiç ara vermedik ama olmadı. başta emzirme dönemi dediler öyle 2 yıl geçti. sonra emzirmeyi bırakınca 5-6 ay olmaması normalmiş. sonra gebe kaldım düşük oldu. 1 sene olacak neredeyse düşükten sonra

Back
X