Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sabah kaset test yaptım negatiff bencede direk kan ver benim baya umudum kırıldı
Aynn kaset test hep ümit kirio her ay yapiorum hep negatif evet kanda versem negatif çıkar ama ne bilim kaset testten soğudum üzülme cnm senin bat bugub değildi dimi belki bat günü yapsan çıkar

Aynn kaset test hep ümit kirio her ay yapiorum hep negatif evet kanda versem negatif çıkar ama ne bilim kaset testten soğudum üzülme cnm senin bat bugub değildi dimi belki bat günü yapsan çıkar
Yok değildi canım bilmiyorum bu ay yok galiba

Vercem canım olumlu yada olumsuz yazcam sizlere sadece adetin bir kaç gün daha geçmesini bekliyorum çünkü 2 defa kimyasal gebelik yaşadım
Evet insan hayal kırıklığı yaşaması istemiyor canım İnşallah gönlünce olur hamilesindir

Kizlar selam.Benim de bat günüm bugün.Adet sancısı gibi sancı cekiyorum.Yalniz benim 8 yasinda oğlum var.Ayni ağrıyı sancıyi onun bat gününde de yaşamıştım.O yüzden bat günü bugün olup ağrı sancı çekenler ümidinizi kaybetmeyin.Simdiye kadar test yapmadım oğlumda bat gununun ertesi günü yapıp kıpkırmızı çizgiler görmüştüm.Regl olmazsam yarın sabah yapacağım.

Bize haber vermeyi unutma benimde bugun ama yapmaya cok korkuyorum oyuzden bisure yapmicam ama agrilar var olacakmis gibi bugun olmazsa yarin kesin olurum.

Kuzu merhaba benimde bugün bat günüm ve bende ara sıra sancı çekiyorum birde peçeteye gelen hafif kahve sarı renkte lekem var bugün sence adet öncesi lekelenme mi normalde böyle olmam 2 gün önceden siyah lekeler olur koyu kıvamlı sonra adetim sökülür yarın test yapsam mı ki

Kzuum afet olsanda yenile ben adet olmadan test yaptim hayalet çok çok çok az di dedim psikolojim sonra adet oldum sandım oldum ama olmamışım meğer kısa sürdü vs hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…