- 13 Ocak 2021
- 367
- 194
- 18
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Bende ayni bir dahaki ay nasipse insallahBen de kaset test yaptım ve tertemiz bir tek çizgi gördüm. Reglimi bekliyorum.
Aynn kaset test hep ümit kirio her ay yapiorum hep negatif evet kanda versem negatif çıkar ama ne bilim kaset testten soğudum üzülme cnm senin bat bugub değildi dimi belki bat günü yapsan çıkarBen sabah kaset test yaptım negatiffbencede direk kan ver benim baya umudum kırıldı
Senin baya ne kadar var cnmBen de kaset test yaptım ve tertemiz bir tek çizgi gördüm. Reglimi bekliyorum.
BataSenin baya ne kadar var cnm
Uygulamaya göre dün idi. Ben bugünü baz aldım. Sabah test yaptım canım.Senin baya ne kadar var cnm
İçimdeki ses hamilesinn diyor. Acilde kan ver hemen tatlım
Vercem canım olumlu yada olumsuz yazcam sizlere sadece adetin bir kaç gün daha geçmesini bekliyorum çünkü 2 defa kimyasal gebelik yaşadım
Yok değildi canım bilmiyorumAynn kaset test hep ümit kirio her ay yapiorum hep negatif evet kanda versem negatif çıkar ama ne bilim kaset testten soğudum üzülme cnm senin bat bugub değildi dimi belki bat günü yapsan çıkar
Evet insan hayal kırıklığı yaşaması istemiyor canımVercem canım olumlu yada olumsuz yazcam sizlere sadece adetin bir kaç gün daha geçmesini bekliyorum çünkü 2 defa kimyasal gebelik yaşadım
Bide adet günü yaparsin insALLAH cnm umutsuzluk yok benimde ağrılar çoğaldı olucam galiba ne diyelim rabbim herşeyin daha iyisini bilendir hayırlısı hakkimizdaYok değildi canım bilmiyorumbu ay yok galiba
Benimde dün du cnm olmadı ama eşimde dio bu ay 28 çekti ondan iki gün uzar dio valla eşim daha çok dikkat etmiş ben bile bu ay 28 çektiğini unuttumUygulamaya göre dün idi. Ben bugünü baz aldım. Sabah test yaptım canım.
Bize haber vermeyi unutma benimde bugun ama yapmaya cok korkuyorum oyuzden bisure yapmicam ama agrilar var olacakmis gibi bugun olmazsa yarin kesin olurum.Kizlar selam.Benim de bat günüm bugün.Adet sancısı gibi sancı cekiyorum.Yalniz benim 8 yasinda oğlum var.Ayni ağrıyı sancıyi onun bat gününde de yaşamıştım.O yüzden bat günü bugün olup ağrı sancı çekenler ümidinizi kaybetmeyin.Simdiye kadar test yapmadım oğlumda bat gununun ertesi günü yapıp kıpkırmızı çizgiler görmüştüm.Regl olmazsam yarın sabah yapacağım.
Kuzu merhaba benimde bugün bat günüm ve bende ara sıra sancı çekiyorum birde peçeteye gelen hafif kahve sarı renkte lekem var bugün sence adet öncesi lekelenme mi normalde böyle olmam 2 gün önceden siyah lekeler olur koyu kıvamlı sonra adetim sökülür yarın test yapsam mı kiKizlar selam.Benim de bat günüm bugün.Adet sancısı gibi sancı cekiyorum.Yalniz benim 8 yasinda oğlum var.Ayni ağrıyı sancıyi onun bat gününde de yaşamıştım.O yüzden bat günü bugün olup ağrı sancı çekenler ümidinizi kaybetmeyin.Simdiye kadar test yapmadım oğlumda bat gununun ertesi günü yapıp kıpkırmızı çizgiler görmüştüm.Regl olmazsam yarın sabah yapacağım.
Bende sen gibi hissediyorum bat bugün ama korkuyorum test yapmaya yarın olurum bendede ağrılar varBize haber vermeyi unutma benimde bugun ama yapmaya cok korkuyorum oyuzden bisure yapmicam ama agrilar var olacakmis gibi bugun olmazsa yarin kesin olurum.
canım bu testler kaç gün araylaSizce koyulaşma var mı kızlar
İnşallah rabbim tüm isteyenlere de bana da nasip eylesinEvet insan hayal kırıklığı yaşaması istemiyor canımİnşallah gönlünce olur hamilesindir
Her gün farklı bugün dün önceki gün ve ondan önceki gün şeklindecanım bu testler kaç gün arayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?