- 13 Ocak 2021
- 367
- 194
- 18
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Benimde yumurtalikta bi siskinlik var hayirlisi olsunCanım ben bunu çok yaşıyorum tam ortada hemde rahmin olduğu yerde ama bilemiyorum icerde neler oluyor Rabbım bilirbide benim göğüs uçlarım hafif çatlak gibi olmuş 2 3 gündür çok acıyo kendimde belirti aramak istemiyorum çünkü sonra üzülüyorum bide hafif peynir gibi leke gelmiş enfeksiyon mu bilemem yumurtlama döneminde olan sümük gibi akıntıyı iki gün yaşadım çok az miktarda şeffaf bisey bide benim gerneşmem çık fazla
Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur canımBen bu ay enfeksiyon geçirdiğim için ne akıntıdan bişey anladım ne kasık ağrısından valla tuttuysa süper olacak
Valla artık belirti düşünmek bile istemiyorum kuzum o iki çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorum kiBenimde yumurtalikta bi siskinlik var hayirlisi olsun
Kesinlikle hamilelerin coguda belirti yasamamis zatenn insallah en kisa zamanda goruruzValla artık belirti düşünmek bile istemiyorum kuzum o iki çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorum ki
İnşallah canım ümidim pek yok amaHayırlısı olsun inşallah tutmuştur canım
Rabbim cennette buluştursun sizi inşallaaahhhBat 6 mart hanımlar
Umudumuzu kaynatmıyoruz umut ediyoruz olayına inanıyorum dua ediyoruz gerisi allahtan allahim bebek sahip olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin rabbim. Ben 3 bebeğimi kaybettm karnimda öldü üçü de 6 yıllık evliym en son bebeğimi kaybedeli 2 yıl oldu dayanamicam bi acıydı 3. Bebeğim de çok kötüydüm rabbim kimseye evlat acısı yasatmasinson 6 aydır deniyorum ıns mart ayı bana ve sizler uğurlu gelir buyrun beraber bekleyelim heycanlı süreci
Erken gebelik testlerinde yanlis cikma olasiligi varmis ben beklemeyi tercih ediyorum oyuzden insallah vardir kasette cikmadiKızlar benim de bat 9 mart benim daha var ama siz erken gebelik testi yapabilirsiniz ben 5 gün kala yapmayı düşünüyorum
Aminnn ıns teşekkür ederm eve yapıldı eşim 45 kromozomlu olduğu için ölüyomusRabbim cennette buluştursun sizi inşallaaahhhgenetik test yapildi mi size 3 düşukten sonra yapiliyor sanirim bizde 1 senedir deniyoruz daha nasip olmadi bat 8 mart insallah bu ay hak eden isteyen herkese evlat nasip olsun
Benim göğüs uçlarımda bi hassasiyet vaar o kadar bide bu sabah karın ağrısı ile uyandım dedim olcam da bu kadar erken ağrım olmazdı ki benim dedim kendi kendime sonra tuvalete girince rahatladım geçtiKesinlikle hamilelerin coguda belirti yasamamis zatenn insallah en kisa zamanda goruruz
Benimde yok gibi ama Allah büyük kuzu 8 marta hastaneye randevu aldım kadın doğuma adetim olursa diye genel kontrole gircem hormon falan bide çikolata kistim var bakalım ne diyeceklerİnşallah canım ümidim pek yok ama
Adetliyken mi gidiliyor kontrole bende gitmek istiyorum ama bilemedimBenimde yok gibi ama Allah büyük kuzu 8 marta hastaneye randevu aldım kadın doğuma adetim olursa diye genel kontrole gircem hormon falan bide çikolata kistim var bakalım ne diyecekler
Merhaba benimde bat 8 mart 2 gündür göğüslerimde çok ağrı var bugün sırtımda ağrı başladı her an regl olacakmışım gibi geliyorBenim göğüs uçlarımda bi hassasiyet vaar o kadar bide bu sabah karın ağrısı ile uyandım dedim olcam da bu kadar erken ağrım olmazdı ki benim dedim kendi kendime sonra tuvalete girince rahatladım geçti
Canım ben bir şey göremedimSizce varmı kızlar ben görüyorum ama
Çok yakınlaştırıp tekrar baktım sanki gri-mavi gibi bir çizgi var ama pembe belirgin şekilde göremedimSizce varmı kızlar ben görüyorum ama
Ben de bir sey göremedim.Umarim vardir.Sizce varmı kızlar ben görüyorum ama
Belli belirsiz var gibi yaSizce varmı kızlar ben görüyorum ama
Kaç gün kala yaptın kiSizce varmı kızlar ben görüyorum ama
5 gün var canım dahaKaç gün kala yaptın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?