Gebeliğe Hazırlık Bat 6 mart olanlar 🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yumurtalikta bi siskinlik var hayirlisi olsun

Rabbim cennette buluştursun sizi inşallaaahhh genetik test yapildi mi size 3 düşukten sonra yapiliyor sanirim bizde 1 senedir deniyoruz daha nasip olmadi bat 8 mart insallah bu ay hak eden isteyen herkese evlat nasip olsun

Kızlar benim de bat 9 mart benim daha var ama siz erken gebelik testi yapabilirsiniz ben 5 gün kala yapmayı düşünüyorum

Rabbim cennette buluştursun sizi inşallaaahhh genetik test yapildi mi size 3 düşukten sonra yapiliyor sanirim bizde 1 senedir deniyoruz daha nasip olmadi bat 8 mart insallah bu ay hak eden isteyen herkese evlat nasip olsun
Aminnn ıns teşekkür ederm eve yapıldı eşim 45 kromozomlu olduğu için ölüyomus

Kesinlikle hamilelerin coguda belirti yasamamis zatenn insallah en kisa zamanda goruruz
Benim göğüs uçlarımda bi hassasiyet vaar o kadar bide bu sabah karın ağrısı ile uyandım dedim olcam da bu kadar erken ağrım olmazdı ki benim dedim kendi kendime sonra tuvalete girince rahatladım geçti

Sizce varmı kızlar ben görüyorum ama

Eklentiler

• IMG_20210301_124701.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 87
Benim göğüs uçlarımda bi hassasiyet vaar o kadar bide bu sabah karın ağrısı ile uyandım dedim olcam da bu kadar erken ağrım olmazdı ki benim dedim kendi kendime sonra tuvalete girince rahatladım geçti
Merhaba benimde bat 8 mart 2 gündür göğüslerimde çok ağrı var bugün sırtımda ağrı başladı her an regl olacakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…