Bat 8-9-10-11-12 Nasil sabrediyorsunuzzz 🥰

benimde bat 9 eylül ağustos ayında bir kimyasal gebeliğim var o yüzden hem heyecanlı sekilde bekliyorum hem korkuyorum erken gebelik testi aldım early prodoctor eczacı kadın 6 gün kala yapabiliceğimi söyledi ama önerilen yapma sekli normalde regl olman gereken gün veya sonrası dedi en azından daha erken yapıp direk negatif görmemek adına cünkü cok erken yapıp öncesinde negatif görüp sonrasında pozitife dönebiliyomus, umarım hepimiz gebeyizdir dualarım isteyen herkesle gelişme ve sonuclarımı iletirim size sizlerdende dönüşler bekliyorum

Benimde 8 9 gibi beklenen regl ,dünden beri sol kasık da ağrı var ,bugün birazdaha belirgin bı ağrı ,bıçak saplanir gibi oluyor ama anlık hemencik geçiyor ,iki gün önce test silik pozitif ti gözle gorulebiliyordu ,bugün yaptım çok çok çok silik varmı yokmu ona bile emin olamadigim bı çizgi var ama merakla bekliyorum

Insallah canim bende yarn sabah ilk idrarla mi yapsam acaba erken gebelik testini

Bu 6 gün öncesi testlerden bugn öglende yaptm ama negatifdi ilk idrarimla yapmadim sabah mi yapsam ilk idrarla acaba

Benim ayın 10u. Bugün erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum daha erken biliyorum ama işte amannnn

Bat 9 Eylül.Benimde aklımda sürekli..düşünmekten başım ağrıdı

Bat 9 Eylül.Benimde aklımda sürekli..düşünmekten başım ağrıdı
Valla ayni ben
Rüyama bile girdi yemin ederim gebelik testi pozitifdi
Ben ilk gebeligimdede rüyama girmisti ama bu sanirim cok fazla takmaktan bilinc altima yerlesti kafayi bozdum testle ondan girdi galiba

Valla ayni ben
Rüyama bile girdi yemin ederim gebelik testi pozitifdi
Ben ilk gebeligimdede rüyama girmisti ama bu sanirim cok fazla takmaktan bilinc altima yerlesti kafayi bozdum testle ondan girdi galiba
Ahahaahahah her şey olabilir inşallah hamilesindir de rüyan çıkar

ay benim 14ü nasıl gecicek koca 10 gün sizde benim gibiymissiniz hiç duramıyorum böyle rahat kişiler gibi adetim geçiktiğinde aa bir testmi yapsam acabaa diyip öğrenmek istiyorum ama nafilee evde 10 tane test aldım beni bekliyorlar yapasım geliyor ama şuan imkansız çıkması daha coook var D dayanamıyorum uffff

Valla ben o günleri nasil gecirdim bir bilseniz haha hergun test yapiyordm cikmayacigini bildigim halde

ohaa canım hamilesinnn adetine 5 gün kala silik çıkmış çok normal şuann benim daha 10 gün var ayyy ben nasıl sabretcem D çabuk kan testi ver
Ay icimde kelebekler ucusuyor umarim vardir 2 gün daha bekleyip tekrar test yapicaam
Yurt disinda oldugum icin pozitif görmeden kan almiyorlar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…