- 26 Ağustos 2025
- 56
- 9
- 1
- 26
benimde bat 9 eylül ağustos ayında bir kimyasal gebeliğim var o yüzden hem heyecanlı sekilde bekliyorum hem korkuyorum erken gebelik testi aldım early prodoctor eczacı kadın 6 gün kala yapabiliceğimi söyledi ama önerilen yapma sekli normalde regl olman gereken gün veya sonrası dedi en azından daha erken yapıp direk negatif görmemek adına cünkü cok erken yapıp öncesinde negatif görüp sonrasında pozitife dönebiliyomus, umarım hepimiz gebeyizdir dualarım isteyen herkesle gelişme ve sonuclarımı iletirim size sizlerdende dönüşler bekliyorumKizlar benim bat 9 eylül sürekli kafamin icinde var mi yok mu sürekli test yapasim geliyor son 6 gün kaldi sabah test yaptim ama negatif cikti
Negatifi gördükceee icim gidiyor ama testimede güvenemedm yani aldiigm yer eczane degildi
Acaba diyorum idrarimi 3 saat yapmadan beklesem eczaneden test alip mi yapsam
bel ağrısı ara ara sağ kasığıma kramplar ve özellikle sağ kasığım olmak üzere kasık ağrım var ara ara beyaz akıntım var asırı yorgun ve sürekli uyumak istriyorum sizde durumlar nasılBelırtılerınız ne durumda kızlar
Insallah canim bende yarn sabah ilk idrarla mi yapsam acaba erken gebelik testinibenimde bat 9 eylül ağustos ayında bir kimyasal gebeliğim var o yüzden hem heyecanlı sekilde bekliyorum hem korkuyorum erken gebelik testi aldım early prodoctor eczacı kadın 6 gün kala yapabiliceğimi söyledi ama önerilen yapma sekli normalde regl olman gereken gün veya sonrası dedi en azından daha erken yapıp direk negatif görmemek adına cünkü cok erken yapıp öncesinde negatif görüp sonrasında pozitife dönebiliyomus, umarım hepimiz gebeyizdir dualarım isteyen herkesle gelişme ve sonuclarımı iletirim size sizlerdende dönüşler bekliyorum
Yapma canim dedigin gibi cok erken benim 6 gün var ona ragmen negatif cikiyor varsa eyeerBenim ayın 10u. Bugün erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum daha erken biliyorum ama işte amannnn
Yapmıyorum da korkuyorum artık. Doğal yolla gebe kalamam gibi geliyor nedense tüp bebek denemelerinden sonraYapma canim dedigin gibi cok erken benim 6 gün var ona ragmen negatif cikiyor varsa eyeer
Bat 9 Eylül.Benimde aklımda sürekli..düşünmekten başım ağrıdıKizlar benim bat 9 eylül sürekli kafamin icinde var mi yok mu sürekli test yapasim geliyor son 6 gün kaldi sabah test yaptim ama negatif cikti
Negatifi gördükceee icim gidiyor ama testimede güvenemedm yani aldiigm yer eczane degildi
Bat 9 Eylül..Hiç bir belirtim yokBelırtılerınız ne durumda kızlar
Valla ayni benBat 9 Eylül.Benimde aklımda sürekli..düşünmekten başım ağrıdı
Ahahaahahah her şey olabilir inşallah hamilesindir de rüyan çıkarValla ayni ben
Rüyama bile girdi yemin ederim gebelik testi pozitifdi
Ben ilk gebeligimdede rüyama girmisti ama bu sanirim cok fazla takmaktan bilinc altima yerlesti kafayi bozdum testle ondan girdi galiba
Insallah canimAhahaahahah her şey olabilir inşallah hamilesindir de rüyan çıkar
Simdiki testimAhahaahahah her şey olabilir inşallah hamilesindir de rüyan çıkar
Testte cızgı görünüyor canmSimdiki testimsizce varmi ?
ay benim 14ü nasıl gecicek koca 10 gün sizde benim gibiymissiniz hiç duramıyorum böyle rahat kişiler gibi adetim geçiktiğinde aa bir testmi yapsam acabaa diyip öğrenmek istiyorum ama nafilee evde 10 tane test aldım beni bekliyorlar yapasım geliyor ama şuan imkansız çıkması daha coook varKizlar benim bat 9 eylül sürekli kafamin icinde var mi yok mu sürekli test yapasim geliyor son 6 gün kaldi sabah test yaptim ama negatif cikti
ohaa canım hamilesinnn adetine 5 gün kala silik çıkmış çok normal şuann benim daha 10 gün var ayyy ben nasıl sabretcemSimdiki testimsizce varmi ?
5 gün var canimmTestte cızgı görünüyor canmkaç gün var adetıne
Valla ben o günleri nasil gecirdim bir bilseniz haha hergun test yapiyordm cikmayacigini bildigim haldeay benim 14ü nasıl gecicek koca 10 gün sizde benim gibiymissiniz hiç duramıyorum böyle rahat kişiler gibi adetim geçiktiğinde aa bir testmi yapsam acabaa diyip öğrenmek istiyorum ama nafilee evde 10 tane test aldım beni bekliyorlar yapasım geliyor ama şuan imkansız çıkması daha coook varD dayanamıyorum uffff
Ay icimde kelebekler ucusuyor umarim vardir 2 gün daha bekleyip tekrar test yapicaamohaa canım hamilesinnn adetine 5 gün kala silik çıkmış çok normal şuann benim daha 10 gün var ayyy ben nasıl sabretcemD çabuk kan testi ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?