Bat 8-9-10-11-12 Nasil sabrediyorsunuzzz 🥰

Ederim canım ,mutlaka ,bide migrenin tuttu ilaç içmem lazım icmessem coşacak biliyorum ama varsa tehlikeli olur ,Allah'ım parol zaten bı halta yaramiyor deli dana gibi geziyorum evde
Haha kiyamam ya yakin yerlerde eczane yokmu test alip yapsan
Senden fazla merak ettm suan varmi yokmu diye

Haha kiyamam ya yakin yerlerde eczane yokmu test alip yapsan
Senden fazla merak ettm suan varmi yokmu diye
Civardaki tüm eczaneler beni görünce artık abla kaç tane verelim diyor utanıyorum gitmeye ve hep aynı markalar var ,birazdan daha uzak bı ezcaneye gidicem inşallah farklı marka bulursam yapicam

Uzmek istmem ama hepsi yalanci pozitiflik veriyo daha guvenilirle yap gecende bi arkadas hep bunlardan yapti hatta buraya da atti sonuc regl
Evet biliyorum canım ,geçen ay hep yalancı pozitif gördüm ,ama misal on tedtin 3 u pozitif gerisi negatif oluyordu bu ay kaç test yaptıysam hep silik pozitif o yüzden bı tık umutlandim birazdan başka bı marka bulmaya gidicem

Kan ver direk madem hepsi pozitif bugun saglik ocagindan versen yarin cikar ztn

herhangi bir belirtiniz var mı ... benim de bat 9 eylül ... ko
Selam kızlar hepimizin gönlüne göre olsun benım de 9 veya 10 bat gunum dün yaptım erken gebelik testi camı kırık çıktı kaset test yaptım gölge gibi vardı bugun tekrar yaparım muhtemelen
rkuyorum negatif çıkar diye hiç belirtim de yok

yani yumurtlama gününden sonra sayıyorsun dpo 14 de adet olman lazım mesela dpo 10 dan sonra test yapabiliyorsun bebegin süreçleri var dpo 6 dan sonra bebek yerleşmeye başlıyor gibi gibi chatcbtye sor canım o daha iyi anlatır

dpo 9
bat 9 eylül

hangi testi önerirsiniz... bu arada hiç bir belirtim yok.. adet olacakmışım gibi bu ayda olmayacak gibi bir his var içimde
bendede aynı canım eger degerlendirdiysen yumurtlama günlerini sıkıntı olmaz allahın izniyle . ben Awox öneririm . Çoğu arkadaşım onunla kesin hamileliklerini öğrendiler . Yumurtlama gününden eminmisin ovulasyon takibi yaptınmı?

evet bi tane uygulama kullanıyorum pc takvimim diye. yumurtlama günlerini değerlendirdik. bu 3.ayımız.yeni evliyim

evet bi tane uygulama kullanıyorum pc takvimim diye. yumurtlama günlerini değerlendirdik. bu 3.ayımız.yeni evliyim
ah canım niye cocuk yapmak istiyosun biraz evliliğinizi yaşayın birbirinize alışın benim 3 yıl oldu dedik artık başlayalım yeter bukadar gezdiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…