Haha kiyamam ya yakin yerlerde eczane yokmu test alip yapsanEderim canım ,mutlaka ,bide migrenin tuttu ilaç içmem lazım icmessem coşacak biliyorum ama varsa tehlikeli olur ,Allah'ım parol zaten bı halta yaramiyor deli dana gibi geziyorum evde
Uzmek istmem ama hepsi yalanci pozitiflik veriyo daha guvenilirle yap gecende bi arkadas hep bunlardan yapti hatta buraya da atti sonuc reglDays doctor ,nimo ,artimet ucu aynı anda yapıyorum canım
Civardaki tüm eczaneler beni görünce artık abla kaç tane verelim diyorHaha kiyamam ya yakin yerlerde eczane yokmu test alip yapsan
Senden fazla merak ettm suan varmi yokmu diye
Evet biliyorum canım ,geçen ay hep yalancı pozitif gördüm ,ama misal on tedtin 3 u pozitif gerisi negatif oluyordu bu ay kaç test yaptıysam hep silik pozitif o yüzden bı tık umutlandim birazdan başka bı marka bulmaya gidicemUzmek istmem ama hepsi yalanci pozitiflik veriyo daha guvenilirle yap gecende bi arkadas hep bunlardan yapti hatta buraya da atti sonuc regl
Kan ver direk madem hepsi pozitif bugun saglik ocagindan versen yarin cikar ztnEvet biliyorum canım ,geçen ay hep yalancı pozitif gördüm ,ama misal on tedtin 3 u pozitif gerisi negatif oluyordu bu ay kaç test yaptıysam hep silik pozitif o yüzden bı tık umutlandim birazdan başka bı marka bulmaya gidicem
Hadi bakalim insallahCivardaki tüm eczaneler beni görünce artık abla kaç tane verelim diyorutanıyorum gitmeye ve hep aynı markalar var ,birazdan daha uzak bı ezcaneye gidicem inşallah farklı marka bulursam yapicam
Ay icimde kelebekler ucusuyor umarim vardir 2 gün daha bekleyip tekrar test yapicaam
Yurt disinda oldugum icin pozitif görmeden kan almiyorlar canim
benim de 5 gün var ama hiç bir belirti yok kasık ağrısı dışında..premens belirtisi mi hamilelik mi bilmiyorum5 gün var canimm
ne gibi belirtiniz var şu an ya da belirtiniz var mı5 gün var canimm
rkuyorum negatif çıkar diye hiç belirtim de yokSelam kızlar hepimizin gönlüne göre olsun benım de 9 veya 10 bat gunum dün yaptım erken gebelik testi camı kırık çıktı kaset test yaptım gölge gibi vardı bugun tekrar yaparım muhtemelen
dpo kaçtasın şuan ?herhangi bir belirtiniz var mı ... benim de bat 9 eylül ... ko
rkuyorum negatif çıkar diye hiç belirtim de yok
dpo ne demekdpo kaçtasın şuan ?
yani yumurtlama gününden sonra sayıyorsun dpo 14 de adet olman lazım mesela dpo 10 dan sonra test yapabiliyorsun bebegin süreçleri var dpo 6 dan sonra bebek yerleşmeye başlıyor gibi gibi chatcbtye sor canım o daha iyi anlatırdpo ne demek
dpo 9yani yumurtlama gününden sonra sayıyorsun dpo 14 de adet olman lazım mesela dpo 10 dan sonra test yapabiliyorsun bebegin süreçleri var dpo 6 dan sonra bebek yerleşmeye başlıyor gibi gibi chatcbtye sor canım o daha iyi anlatır
evet canım yarın sabah ilk idrarla test yapabilirsin o zamandpo 9
bat 9 eylül
hangi testi önerirsiniz... bu arada hiç bir belirtim yok..evet canım yarın sabah ilk idrarla test yapabilirsin o zaman
bendede aynı canım eger degerlendirdiysen yumurtlama günlerini sıkıntı olmaz allahın izniyle . ben Awox öneririm . Çoğu arkadaşım onunla kesin hamileliklerini öğrendiler . Yumurtlama gününden eminmisin ovulasyon takibi yaptınmı?hangi testi önerirsiniz... bu arada hiç bir belirtim yok..adet olacakmışım gibi bu ayda olmayacak gibi bir his var içimde
evet bi tane uygulama kullanıyorum pc takvimim diye. yumurtlama günlerini değerlendirdik. bu 3.ayımız.yeni evliyimbendede aynı canım eger degerlendirdiysen yumurtlama günlerini sıkıntı olmaz allahın izniyle . ben Awox öneririm . Çoğu arkadaşım onunla kesin hamileliklerini öğrendiler . Yumurtlama gününden eminmisin ovulasyon takibi yaptınmı?
ah canım niye cocuk yapmak istiyosunevet bi tane uygulama kullanıyorum pc takvimim diye. yumurtlama günlerini değerlendirdik. bu 3.ayımız.yeni evliyim
biz de sevgili iken gezdik :)ah canım niye cocuk yapmak istiyosunbiraz evliliğinizi yaşayın birbirinize alışın benim 3 yıl oldu dedik artık başlayalım yeter bukadar gezdiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?