- 6 Mayıs 2024
- 482
- 115
- 23
- 27
Bence direk kan verin testin markası ne
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum, boş gebelik üstüne dış gebelik geçirdiğim için artık kan vermek o kadar istemiyorum ki akışına bıraktım ayın 20’sine kadar bekleyeceğim eğer regl olmazsam doktora gideceğim çünkü kafam çok karışıyor başka markalarda da yaptım hepsinde böyle silik göründü bugün dünkinden daha belliydi’ days Doctorhamılesın bence canım gecıkmende varmış testte baya net bekleme bence kan ver hemen
Evet en iyisi beklemek zaten canım inşallah hamilesindirCevaplarınız için teşekkür ediyorum, boş gebelik üstüne dış gebelik geçirdiğim için artık kan vermek o kadar istemiyorum ki akışına bıraktım ayın 20’sine kadar bekleyeceğim eğer regl olmazsam doktora gideceğim çünkü kafam çok karışıyor başka markalarda da yaptım hepsinde böyle silik göründü bugün dünkinden daha belliydi’ days Doctor
Ya inşallah çok fazla bu markayla alakalı yalancı okudum ama pozitif olanda okudum.. neyse hayırlısıEvet en iyisi beklemek zaten canım inşallah hamilesindir
Awox test miYa inşallah çok fazla bu markayla alakalı yalancı okudum ama pozitif olanda okudum.. neyse hayırlısı
Yok daysdoctorAwox test mi
Benim yaptığım Awox o yalancı çıkarıyor o yüzden yapmıyorumYok daysdoctor
Aeox bende hiç yalancı çıkartmadıBenim yaptığım Awox o yalancı çıkarıyor o yüzden yapmıyorum
Ya işte ilk 5 dk bekliyorum ve inci silik çizgiyi görüyorum zaten adetime 6 gün var o yüzden de böyle çıkıyordur silik eğer varsa bekledikçe daha da belirgin oldu kuruma yapmıyor diyorlar bakalım hayırlısı yarın sabah tekrarlarımAeox bende hiç yalancı çıkartmadı
Çok erken yapıyosun bence, adetinin tarihini bekle eğer yoksa kii inşallah vardır ama strstennreglin gecikirYa işte ilk 5 dk bekliyorum ve inci silik çizgiyi görüyorum zaten adetime 6 gün var o yüzden de böyle çıkıyordur silik eğer varsa bekledikçe daha da belirgin oldu kuruma yapmıyor diyorlar bakalım hayırlısı yarın sabah tekrarlarım
Tamam çok teşekkür ederim bekliycemÇok erken yapıyosun bence, adetinin tarihini bekle eğer yoksa kii inşallah vardır ama strstennreglin gecikir
Bende yarın labaquik ile yapacağım onda hiiç yanılma olmadıTamam çok teşekkür ederim bekliycem
Ay hadi inşallah ben o markayı çok duydum iyiymiş Awox la bu markayı öneriyorlar hepBende yarın labaquik ile yapacağım onda hiiç yanılma olmadıhayırlısı inşallah
Karnım ağrıyo inşallah yalancı pozitif çıkmazAy hadi inşallah ben o markayı çok duydum iyiymiş Awox la bu markayı öneriyorlar hep
Ozaman ıkı gunde bır testı tekrar layıp koyulaşmayı takıp edebılırsınız sizi çok iyi anlıyorumCevaplarınız için teşekkür ediyorum, boş gebelik üstüne dış gebelik geçirdiğim için artık kan vermek o kadar istemiyorum ki akışına bıraktım ayın 20’sine kadar bekleyeceğim eğer regl olmazsam doktora gideceğim çünkü kafam çok karışıyor başka markalarda da yaptım hepsinde böyle silik göründü bugün dünkinden daha belliydi’ days Doctor
Benimde aynı kasıklarım ağrıyor göğüsüm çok dolgun ve ağrıyor inşallah gebeliktir sende haber ver bende sabah haber veririm yarın tekrarlıycam zaten son test pazartesi gelicek sipariş etttiö mecbur beklemek zorundayım sonunu da yapayım daKarnım ağrıyo inşallah yalancı pozitif çıkmaz
Karnım ağrıyo inşallah yalancı pozitif çıkmaz
Adet oldum canimCanım merhaba sonucun ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?