- 1 Aralık 2020
- 140
- 34
- 48
- 34
Yaa canm çok sevındım hayırlı olsun ınsallah 5 günde bu kadar çıktıysa vardır bence5 gün var canimm
iyi yapıyosun canım bekle bencede bende büyük ihtimal silik görürsem her sabah test yaparak takip edicem adetim geçtiğindede giderim doktora diye düşünüyorumAy icimde kelebekler ucusuyor umarim vardir 2 gün daha bekleyip tekrar test yapicaam
Yurt disinda oldugum icin pozitif görmeden kan almiyorlar canim
Hadi insaallah sende pozitif görürsn..iyi yapıyosun canım bekle bencede bende büyük ihtimal silik görürsem her sabah test yaparak takip edicem adetim geçtiğindede giderim doktora diye düşünüyorumovulasyonunu takip ettinmi yumurtlaman ne zamandı
Ayneeen tekrarla insallah pozitif cikar seninkisideSelam kızlar hepimizin gönlüne göre olsun benım de 9 veya 10 bat gunum dün yaptım erken gebelik testi camı kırık çıktı kaset test yaptım gölge gibi vardı bugun tekrar yaparım muhtemelen
Hangi marka cnm testinBenimde 8 9 gibi beklenen regl ,dünden beri sol kasık da ağrı var ,bugün birazdaha belirgin bı ağrı ,bıçak saplanir gibi oluyor ama anlık hemencik geçiyor ,iki gün önce test silik pozitif ti gözle gorulebiliyordu ,bugün yaptım çok çok çok silik varmı yokmu ona bile emin olamadigim bı çizgi var ama merakla bekliyorum
valla bende bir yapsam mı diyorum ama ağustosta kimyasal gebelik yasadığımdan sarkma payı veriyorum biraz bence sende adet gününü bekle en azından suan silik de olsa görürsen bir sey o zaman daha belirgin cıkar ben bunu yasamamak adına yapmıyorumInsallah canim bende yarn sabah ilk idrarla mi yapsam acaba erken gebelik testini
Yaptm ben bu sabah canimvalla bende bir yapsam mı diyorum ama ağustosta kimyasal gebelik yasadığımdan sarkma payı veriyorum biraz bence sende adet gününü bekle en azından suan silik de olsa görürsen bir sey o zaman daha belirgin cıkar ben bunu yasamamak adına yapmıyorum
Hangi markaYaptm ben bu sabah canim
Alman markasi canim yurt disinda yasiyorum 2 gün sonra tekrarlicam testiHangi marka
Days doctor ,nimo ,artimet ucu aynı anda yapıyorum canımHangi marka cnm testin
İnşaallahInsallah vardir canim
Valla testler mi iptal bizim beyinler mi anlamadim bendeİnşaallahbugün sabah test yaptım kıl gibi çok silik pembe cikti dün akşam kardeşimin ısrarıyla yaptım daha belirgin di,anlamadım valla beyin iptal
Ya sinir oluyorumValla testler mi iptal bizim beyinler mi anlamadim bende
Hahaha kiz bizde normal degiliz illa o ikinci cizgiyi görecez yoksa testlerin hepsi bozuk bizim icinYa sinir oluyorumvarsa çıksın yoksa çıkmasın ,noluyoo böyle ,bı var bı yok ,mugenin programına donduk ,var yok var yok bugün tacuzak yerlere gidicem test almak için başka marka bulucam inat ettim
Ama canımın içi ,birşey varsa vardır yoksa yoktur benim içinHahaha kiz bizde normal degiliz illa o ikinci cizgiyi görecez yoksa testlerin hepsi bozuk bizim icin
Sende haklsn valla insan deli oluyor pozitif üstüne negatif görünceeAma canımın içi ,birşey varsa vardır yoksa yoktur benim için,misal iki gün önce yaptığım test gayet belirgin silik pozitif ti ,dün akşam da öyle belirgindi ,tam yavaş yavaş acaba hamile miyim diye inaniyorken bu sabah kıl gibi görebilmek için mucade ettim hatta ana negatif çıktı filan dedim snradan gördüm durum böyle olunca insan tedirgin oluyor
Ederim canım ,mutlaka ,bide migrenin tuttu ilaç içmem lazım icmessem coşacak biliyorum ama varsa tehlikeli olur ,Allah'ım parol zaten bı halta yaramiyor deli dana gibi geziyorum evdeSende haklsn valla insan deli oluyor pozitif üstüne negatif görüncee
Ay merak ettm testi yapinca haber et mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?