Bat 8-9-10-11-12 Nasil sabrediyorsunuzzz 🥰

Ay icimde kelebekler ucusuyor umarim vardir 2 gün daha bekleyip tekrar test yapicaam
Yurt disinda oldugum icin pozitif görmeden kan almiyorlar canim
iyi yapıyosun canım bekle bencede bende büyük ihtimal silik görürsem her sabah test yaparak takip edicem adetim geçtiğindede giderim doktora diye düşünüyorum ovulasyonunu takip ettinmi yumurtlaman ne zamandı

Selam kızlar hepimizin gönlüne göre olsun benım de 9 veya 10 bat gunum dün yaptım erken gebelik testi camı kırık çıktı kaset test yaptım gölge gibi vardı bugun tekrar yaparım muhtemelen

iyi yapıyosun canım bekle bencede bende büyük ihtimal silik görürsem her sabah test yaparak takip edicem adetim geçtiğindede giderim doktora diye düşünüyorum ovulasyonunu takip ettinmi yumurtlaman ne zamandı
Hadi insaallah sende pozitif görürsn..
Yok valla hic takip etmedm iliskiden sonra uygulamamdan baktm tamda döllenme gününde korunmasiz iliski yasamisiz

Hangi marka cnm testin

Insallah canim bende yarn sabah ilk idrarla mi yapsam acaba erken gebelik testini
valla bende bir yapsam mı diyorum ama ağustosta kimyasal gebelik yasadığımdan sarkma payı veriyorum biraz bence sende adet gününü bekle en azından suan silik de olsa görürsen bir sey o zaman daha belirgin cıkar ben bunu yasamamak adına yapmıyorum

Yaptm ben bu sabah canim

Eklentiler

• 1000017335.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000017332.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000017334.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 19
Valla testler mi iptal bizim beyinler mi anlamadim bende
Ya sinir oluyorum varsa çıksın yoksa çıkmasın ,noluyoo böyle ,bı var bı yok ,mugenin programına donduk ,var yok var yok bugün ta uzak yerlere gidicem test almak için başka marka bulucam inat ettim

Ya sinir oluyorum varsa çıksın yoksa çıkmasın ,noluyoo böyle ,bı var bı yok ,mugenin programına donduk ,var yok var yok bugün tacuzak yerlere gidicem test almak için başka marka bulucam inat ettim
Hahaha kiz bizde normal degiliz illa o ikinci cizgiyi görecez yoksa testlerin hepsi bozuk bizim icin

Hahaha kiz bizde normal degiliz illa o ikinci cizgiyi görecez yoksa testlerin hepsi bozuk bizim icin
Ama canımın içi ,birşey varsa vardır yoksa yoktur benim için ,misal iki gün önce yaptığım test gayet belirgin silik pozitif ti ,dün akşam da öyle belirgindi ,tam yavaş yavaş acaba hamile miyim diye inaniyorken bu sabah kıl gibi görebilmek için mucade ettim hatta ana negatif çıktı filan dedim snradan gördüm durum böyle olunca insan tedirgin oluyor

Sende haklsn valla insan deli oluyor pozitif üstüne negatif görüncee
Ay merak ettm testi yapinca haber et mutlaka

Sende haklsn valla insan deli oluyor pozitif üstüne negatif görüncee
Ay merak ettm testi yapinca haber et mutlaka
Ederim canım ,mutlaka ,bide migrenin tuttu ilaç içmem lazım icmessem coşacak biliyorum ama varsa tehlikeli olur ,Allah'ım parol zaten bı halta yaramiyor deli dana gibi geziyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…