Bat 8-9-10-11-12 Nasil sabrediyorsunuzzz 🥰

ozqee29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
88
26
3
29
Kizlar benim bat 9 eylül sürekli kafamin icinde var mi yok mu sürekli test yapasim geliyor son 6 gün kaldi sabah test yaptim ama negatif cikti
Negatifi gördükceee icim gidiyor ama testimede güvenemedm yani aldiigm yer eczane degildi
Acaba diyorum idrarimi 3 saat yapmadan beklesem eczaneden test alip mi yapsam

Canım varsa bıle daha yerleşme evresınde benımde bat 8 eylül hiç test yapıp kendını üzme başka şeylerle kafanı meşgul et bi şekılde gelıyo zaman

Son 2-3 gündür migde bulantim var ara ara
Arada gogus ucum sizliyor gibi
Ilk baslarda kasik agrim cok fazlaydi suanda oda arada geliyor
Benım de kasık ve bel ağrım var az 8 ınde benım de belırtı geçen ayda vardı hasta ıldum o yüzden moral bozmamak adına yapmıcam

Benimde 8 ama kan yaptım çıkmadı ben elenmiş olabilirim inş sizler pozitifi görürsünüz

Valla günum yogun gecmesime ragmen kafamdan cikaramiyorm canim
Bende öyleyım benımde sürekli aklımda ama bi şekılde kendımı tutuyorum çünkü daha önce aynı şeylerı bende yaptım en ufak şeye acaba mı dıyıp koşa koşa test yapıyodum geçen ay awoxla üst üste 3 gun sılık çızgı gormeme ragmen negatif çıkınca dedimki irem bu ay sabredeceksın yanı başka yolu yok ve daha yenı kuzenımın hamıle oldugunu ogrendım onada sordum belırtı ne vardı dıye adet olcakmış gıbı ağrım dısında bişey yoktu dedi 7 . Haftasında mıgdesı felan daha yenı başlamış biz o heycanla herşeyı yasıyoruz kendımızı ona ınandırıyoruz ve beyınde oyle zannettıgı için çok fazla belırtı yaşatıyo bence psıkolojık ona inandım

O zaman çok belırtıye bağlı degıl bu bazen azalıp artıyor moral bozuyo

O zaman çok belırtıye bağlı degıl bu bazen azalıp artıyor moral bozuyo
Benım için tek belirti bence yerleşme kanaması onun dısında adet geçıkmesi gerı kalan çogu kadında adet oncesı olan bişey bence bende bu ay belırtım olmadıgı için ümitliyim mesala çunku her ay yumurtlamadan sonra agrılar dan ölüp bitiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…