- Konu Sahibi Ogrtmngelin
-
Fistiik bende gordum vallahi silik cizgi. Kesinlikle kan testi yaptir S Sessiz_sedasiz insallah hayirlisi oluur.S Sessiz_sedasiz sanki çok silik bi çizgi gördüm gibi hayırlısı olsun inşallah
Benimde bat 11 mayıs aynı şekilde göğüs ağrım 5 gün önce başladı ve soyulmaya büzüşme var uçlarında ve damarlarım gözüküyo sağ kasığım ara ara kasılmada oluyor umarım vardırKizlar araniza bende geldimm benmde 7 mayis merak ettim dayanamadim idrar testi yaptim negatif daha iki gun var ama goguslerim dolgunlati uclari ilk defa soyulma var surekli idrara cikiyorum bilemiyorum artik yada ben herseyi hamilelige yoruyorum insallh hepimiz biran once hamile kaliriz
Insallah canm akintin ne durumda benm beyaz renk sanki adet oldum diye aniden geliyo lavaboya gidip bakiyorum bembeyaz akinti anlamadimBenimde bat 11 mayıs aynı şekilde göğüs ağrım 5 gün önce başladı ve soyulmaya büzüşme var uçlarında ve damarlarım gözüküyo sağ kasığım ara ara kasılmada oluyor umarım vardır
Akıntım var ama tam beyazda deil sarımtırak bişeyInsallah canm akintin ne durumda benm beyaz renk sanki adet oldum diye aniden geliyo lavaboya gidip bakiyorum bembeyaz akinti anlamadim
Benim en buyuk hayalim filmlerdeki gibi testteki pozitifle sevinmekama negatif cikar jorkusuyla hayalimi erteliyorum
Ayy inş hafta sonunda atlatayim pazartesi mutlaka yaptiracagim bat 9 mayisFistiik bende gordum vallahi silik cizgi. Kesinlikle kan testi yaptir S Sessiz_sedasiz insallah hayirlisi oluur.
Benmde normalde sari bugunlerde boyle oldu belkide adet olucam. Ama hic belim agrimiyo normalde adet olmadan once muhakkak gelicegini hissettirirdi. Goguslerim normaldede agrirdi adetten once ama ilk dusuk yaptigimda cok sismisti buyumuslerdi baya simdide buyuduler ikilemde kaldi bilemiyorum artik son 1 gunAkıntım var ama tam beyazda deil sarımtırak bişey
benim de bat 11 mayıs. hadi bakalım hayırlısı olsunBnm de 11 mayıs mayışık bi ağrı var karnımda
Ama iste test yaptim ya dun negatif cikti belki erken oldugu icn iki gun kala yaptim ama olsaydi cikardi diye umudum kesildiAkıntım var ama tam beyazda deil sarımtırak bişey
İnşallah vardır bende bu ay çok istiyorum geçen sene bu ay bebeğimi kaybettim karnımda öldü bu sefer tekrar sağlıkla gelsin istiyorumBenmde normalde sari bugunlerde boyle oldu belkide adet olucam. Ama hic belim agrimiyo normalde adet olmadan once muhakkak gelicegini hissettirirdi. Goguslerim normaldede agrirdi adetten once ama ilk dusuk yaptigimda cok sismisti buyumuslerdi baya simdide buyuduler ikilemde kaldi bilemiyorum artik son 1 gun
Insallah canm kayiplar kotu oluyo ama napalim rabbim nedemisse o olur canm benm uzme kendini kismeti nezemansa ozman gelicek bebisimiz allah buyukturİnşallah vardır bende bu ay çok istiyorum geçen sene bu ay bebeğimi kaybettim karnımda öldü bu sefer tekrar sağlıkla gelsin istiyorum
inşallah erken diye negatif çıkmıştırAma iste test yaptim ya dun negatif cikti belki erken oldugu icn iki gun kala yaptim ama olsaydi cikardi diye umudum kesildi
umarim erkendir normalde dusukte bes gun sonra yapmistim ozman silik cikmiti sonradan 4 saat sonra koyulasti. Heralde onuda iki gun once yapsaydim cikmazdi. Siz kac senedir istiyosunuz demeler nezeman basladiİ
inşallah erken diye negatif çıkmıştır
Birlikte bekleyelimm:)benim de bat 11 mayıs. hadi bakalım hayırlısı olsun
8 aydr korunmuyorum ama olmadı hiç bi problemde yokumarim erkendir normalde dusukte bes gun sonra yapmistim ozman silik cikmiti sonradan 4 saat sonra koyulasti. Heralde onuda iki gun once yapsaydim cikmazdi. Siz kac senedir istiyosunuz demeler nezeman basladi
Ücreti ne kadar canımKızlar ben Clear Blue digital kullandım erken gebelik testi kac haftalık olduğunu söylüyor 1. haftadan 5.haftaya kadar. Ondan kullanın bence kurtulun bu 'acaba' işkencesinden
20tl ama %99 doğruluk payı varmış bebişimin müjdesini bana 20tl verdiÜcreti ne kadar canım
tmm geriye sayarız artık. Gerçi benim ümidim yok nedense ama, kısmet :)Birlikte bekleyelimm:)
Süpermiş o zaman ya eczanalere sorucam yarın eşimden gizli yapmak istiyorum çünkü negatif çıkınca çok üzülüyorum20tl ama %99 doğruluk payı varmış bebişimin müjdesini bana 20tl verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?