BAT 8 MAYİS OLANLAR BELİRTİLERİ ALABİLİR MİYİM :)

Benimde bat 11 mayıs aynı şekilde göğüs ağrım 5 gün önce başladı ve soyulmaya büzüşme var uçlarında ve damarlarım gözüküyo sağ kasığım ara ara kasılmada oluyor umarım vardır

Insallah canm akintin ne durumda benm beyaz renk sanki adet oldum diye aniden geliyo lavaboya gidip bakiyorum bembeyaz akinti anlamadim

Akıntım var ama tam beyazda deil sarımtırak bişey
Benmde normalde sari bugunlerde boyle oldu belkide adet olucam. Ama hic belim agrimiyo normalde adet olmadan once muhakkak gelicegini hissettirirdi. Goguslerim normaldede agrirdi adetten once ama ilk dusuk yaptigimda cok sismisti buyumuslerdi baya simdide buyuduler ikilemde kaldi bilemiyorum artik son 1 gun

İnşallah vardır bende bu ay çok istiyorum geçen sene bu ay bebeğimi kaybettim karnımda öldü bu sefer tekrar sağlıkla gelsin istiyorum

İnşallah vardır bende bu ay çok istiyorum geçen sene bu ay bebeğimi kaybettim karnımda öldü bu sefer tekrar sağlıkla gelsin istiyorum
Insallah canm kayiplar kotu oluyo ama napalim rabbim nedemisse o olur canm benm uzme kendini kismeti nezemansa ozman gelicek bebisimiz allah buyuktur

Kızlar ben Clear Blue digital kullandım erken gebelik testi kac haftalık olduğunu söylüyor 1. haftadan 5.haftaya kadar. Ondan kullanın bence kurtulun bu 'acaba' işkencesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…