BAT 8 MAYİS OLANLAR BELİRTİLERİ ALABİLİR MİYİM :)

Süpermiş o zaman ya eczanalere sorucam yarın eşimden gizli yapmak istiyorum çünkü negatif çıkınca çok üzülüyorum
Eğer emin gibiysen bence eşine çok güzel bi hediye olur benim eşim anlamaz tek çizgi çift çizgiden ekranda hamile yazısını görünce bayılacaktı

Aynen bizde oyleyiz tam 8 ay oldu ama halen bisey yok doktora ben gittim bi sorun yok ama esm daha gitmedi bu ay da olmazsa oda gidicek sipermiogram testi fln yaptiricaz belki dusuktur
Bende aynısını bugün eşime dedim aslında bende şuan diş tedavisi griyorum bu ay korunmak istedim fakat eşim dinlemedi beni bende nasıl olsa kaç aydr olmuyo diyip üstüne düşmedim belki sallamazsam tutar diye düşündüm fakat şu son günler yaklaştıkça düşünmekten alamıyom kendimi

evet günün ilk idrarıyla yapılması gerekiyor. Yaa resim yükleyemiyorum resim fazla büyükmüş izin vermiyo kk

Belirtilerin nelerdi birde
Benim belirtim yoktu aslında eşimle çocuk bile düşünmüyorduk henüz adet günüm çok yaklaşmıştı ve hala akıntım oluyodu normalde adet olacağım sıra akıntım kesilirdı. Çok yoğun şekilde adet sancım vardı ama akıntım olduğu için adet olmayacağımı bildim öyle test yaptım

Darısı başıma inşallahh

Sadece göğüs uçlarımda soyulma var ve damarlarım belirgin bide ilk gebeliğimde vajinama kramp girer gbi olurdu iki kez çok hafif oldu

Sadece göğüs uçlarımda soyulma var ve damarlarım belirgin bide ilk gebeliğimde vajinama kramp girer gbi olurdu iki kez çok hafif oldu
Hmm benimki ilk olduğu için bu konulara uzağım belirtileri yaşadıkca öğreniyorum. Allah gönlüne göre ve en hayırlısını versin inşallah canım

Hadi darisi bize taze annis :)

Bugun adet gunum daha olmadim ama genelde ayni gunde olmuyorum iki yada uc gun gecikmeli oluyo. Insallahh da olmammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…