- 31 Temmuz 2025
- 142
- 41
- 13
- 31
Yaa shshsh cok mantikliymisHahahbende öyle ,ben artık utandım eczacıdan bide eski isyerim orası ,şey dedim bizim gelin aşılama tedavisi görüyorda meraklı hevesleniyor kendide utaniyor almaya iş bana düştü halbu ki ortada ne gelin var ne başka birşey
Ben o konuda dirayetliyimSon 6 aydir benim rutin gercekten erken gebelik testlerine artik inanmiyorum pozitif cikartiyo kan negatif sonuc husran eczaneyi zengin ettim vallaartik yapmamaya karar verdim gecikene kadar beklicem dayanabilirsem benim gunluk rutin konusma insallah sabredebilirsem
10 gün duramiyoruz 9 ay nasıl beklicezbende geçen ay test yapmıştım...umut dünyası işte..hemen netlik kazansın istiyorsun beklemek sabretmek çok zor..hiç bir belirtim de yok
9 ayı hiç düşüneniyorum bile..... inşallah hamileyizdirrrr10 gün duramiyoruz 9 ay nasıl beklicezbenim ilk de değil nasip olursa üçüncü olcak diğer ikisinde nasıl bekledim acaba ,aradan çok yıl geçti özledim bebek sevmeyi heyecanı çok farklı ya inşallah hepimiz pozitif oluruz bu seferde cinsiyet tahminlerine geçeriz
Napim utandımYaa shshsh cok mantikliymisben surekli eczane degistiriyorum ya cok fazla alinca insan utaniyor valla
İnşallah canım ,gerçi 9 ay çok çabuk geçiyor ,ilk geçmiyor gibi geliyor sonra bu bakiyorsun 7 aylık olmuşsun sonra hop diye kucağında9 ayı hiç düşüneniyorum bile..... inşallah hamileyizdirrrr
Bende merak edıyorum ama cok ümitlide degılım açıkçası bilmiyorum ya hayırlısı herseyın çok takmamaya çalısıyorumbende de öyle hamilemiyizzzzz acaba çok merak ediyorum
İnşallah mutlu haber alırız yaİnşallah canım ,gerçi 9 ay çok çabuk geçiyor ,ilk geçmiyor gibi geliyor sonra bu bakiyorsun 7 aylık olmuşsun sonra hop diye kucağındahele bı gelsinler sağlıkla sihatle de,gecmicek gün
İnşaallah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırli evlatlar nasip etsin bizleri de onlara layık hayırlı aile olmayı nasip etsin rabbim isteyen herkese versin çok aminnİnşallah mutlu haber alırız yaçok istiyorum
Amin inşallah isteyen herkes sağlıkla ve hayırlısı ile bebeğini kucağına alsın aminnnnn inşallah. Evet ilk gebelik olacakİnşaallah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırli evlatlar nasip etsin bizleri de onlara layık hayırlı aile olmayı nasip etsin rabbim isteyen herkese versin çok aminn
Sormayı unuttum sizin ilk mi olucak acaba ?
İnşallah hayırlı sevincli haberlerini alırızAmin inşallah isteyen herkes sağlıkla ve hayırlısı ile bebeğini kucağına alsın aminnnnn inşallah. Evet ilk gebelik olacak3 aylık evliyim
30 yaşındayım ister istemez insan merak ediyor istiyor belirti de olmayınca 10 gün basıl geçecek diyorİnşallah hayırlı sevincli haberlerini alırızçok yeniymis daha bu kadar stres yapma gez eglen tadını çıkar ,benim üçüncü olucak nasip olursa, yaş geçmek üzere o yüzden acele ediyorum ,ben sizin yaşınız gencse olmasa (inşaallah olur da )bile zamana bırakın
Valla iyi sabir varmis kiz sendeBen o konuda dirayetliyimgünüm gelmeden yapmıyorum test insan ötle daha çok yoruluyor yok 2 güne test ver arttı mı artmadı mı keseyi görmeyi bekle daha yorucu..
Belirtiniz var mı pekiValla iyi sabir varmis kiz sendeeglenceli oluyo ama onu beklemek falan cok heyecanli
Bende 30 yaş ,evet meraklaniyor istiyor insan biliyorum ,çok heyecanlı ve stresli bi dönem oluyor ,bizim için zor gelen şeylerde bile bı hayr vardır ,muhakkak ,Allah korusun gebe kalıp kaybetmek ,yada doğunca kaybetmek en büyük acı ,belkide Rabbim öyle bir açıdan koruyordur bizi öyle dusun doğru zamanda sağlıkla kavusalim yavrularimiza30 yaşındayım ister istemez insan merak ediyor istiyor belirti de olmayınca 10 gün basıl geçecek diyorRabbim isteyen herkesin kucağını evlatlarıyla doldursunnnnn
Sizin sabriniza hayran kaldım vallahi ,bende istiyorum o sabirdanBen o konuda dirayetliyimgünüm gelmeden yapmıyorum test insan ötle daha çok yoruluyor yok 2 güne test ver arttı mı artmadı mı keseyi görmeyi bekle daha yorucu..
Yok canim ben adet oldum malesef agustos 22 de eylul icin deniyorum suandaBelirtiniz var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?