bat a 10 gün kalanlar birlikte bekleyelimmmm

Benim de 24 Eylül yumurtlama ilişkide oldu yapsam çıkarmı acaba aklıma girdiniz kızlar gerçi benim akıntım falan yok sadece bel ağrım var yoktur bişi bende
bndede oyle cok akıntı yok . yanı camasırmı kırletr derecede degl. akıntı olmaynca bnde oyle dusunmustm herkes cok akıntım oluyo yazms cnkuu. ama ben ve kasık agrım cok fazlaa. bıde bugn cok bulantm var. aslnda belırtı ıcın erken dıe dusunyrmda anlamadm hıc vallaaa

Benim sadece bel ağrım oldu 3 gündür ama giderek azalıyor kasık ağrım çok çok az dinlemesem anlamam bile olmadığını düşünüyorum ama vardır inşaAllah :)

T tostos16 canım ne dersin bugün test alıp sabah deneyelimmi k,i çok kararsızım aslında bu ay geçmesini bekleyecektim ama T tatvan_13 umut oldu rabbim inşallah bizede nasip eder
Ben çok korkuyorum canım ya negatif görmekten evde test dolu 8 aydır hiç yapmadım ben ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum yarın sabah koyu çıkarsa yaparım hcg yi silik olursa paşa paşa bat ı bekliycem

HAYIRLISI OLSUN BENDE BEKLEYİM OZAMAN ASLINDA GİDİP KAN VERMEK EN MANTIKLISI İNANILMAZ BEL AGRIM VAR ama ilaç bile almıyorum vitamin falan bekleyelim ve görelim

ya foto yuklemeye calıstm ama yukleyemedm. fotonun mb sı fazla dıyo. telefndan cektm aslnda ama nıe oyle uyarı veryo anlamdm
Canim bende de oyleydi telefonundaki gereksiz dosya cerrz vs. Gecmisini sil oyle yukle benim gereksiz gecmisi silince yukleyebildim admine sormustum o önermisti bunu

ay ınsallah hamıleymdr yaaa:) tesekkur ederm darısı herkesn basınaa. ben hastanede calsyrum yaa smdı hamıle faln deglsem rezl olmaym hastaneye :)) adet gunumun gecmesnı beklcm o yuzdn
adete kaç gün var bnce hemen test yap

Kızlar bende hala hiç bi belirti yok off çok strese girmeye başladım ya bat 12 ekim sizce daha erken mi yoksa belli olur mu artik

Kızlar benimde bat 6 ve kasiklarimda ağırlık göğüslerimde hassasiyet hissediyorum iki gündür acaba hamile olabilirmiyimki

Bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif (bata 2 gün var), bebişin zamanı gelmedi demekki hayırlısı olsun annesinin kariyer yapmaya devam etmesi gerek demekkisizleri takip etmeye devam edeceğim inş güzel haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…