- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
bnmde oyleee 24 eyluldu bnmkıdee23 eylül canım yumurtlamam ve ilşkimde ozaman oldu :) senin ne zamandı
Benim de 24 Eylül yumurtlama ilişkide oldu yapsam çıkarmı acaba aklıma girdiniz kızlarbnmde oyleee 24 eyluldu bnmkıdee
bndede oyle cok akıntı yok . yanı camasırmı kırletr derecede degl. akıntı olmaynca bnde oyle dusunmustm herkes cok akıntım oluyo yazms cnkuu. ama ben ve kasık agrım cok fazlaa. bıde bugn cok bulantm var. aslnda belırtı ıcın erken dıe dusunyrmda anlamadm hıc vallaaaBenim de 24 Eylül yumurtlama ilişkide oldu yapsam çıkarmı acaba aklıma girdiniz kızlargerçi benim akıntım falan yok sadece bel ağrım var yoktur bişi bende
Benim sadece bel ağrım oldu 3 gündür ama giderek azalıyor kasık ağrım çok çok az dinlemesem anlamam bile olmadığını düşünüyorum ama vardır inşaAllah :)bndede oyle cok akıntı yok . yanı camasırmı kırletr derecede degl. akıntı olmaynca bnde oyle dusunmustm herkes cok akıntım oluyo yazms cnkuu. ama ben ve kasık agrım cok fazlaa. bıde bugn cok bulantm var. aslnda belırtı ıcın erken dıe dusunyrmda anlamadm hıc vallaaa
Ben çok korkuyorum canım ya negatif görmekten evde test dolu 8 aydır hiç yapmadım ben ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum yarın sabah koyu çıkarsa yaparım hcg yi silik olursa paşa paşa bat ı bekliycem
Ben çok korkuyorum canım ya negatif görmekten evde test dolu 8 aydır hiç yapmadım ben ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum yarın sabah koyu çıkarsa yaparım hcg yi silik olursa paşa paşa bat ı bekliycem
Hayırlısı olsun hakkımızda canım en güzeli beklemek Rabbim sabır versin hepimize :))HAYIRLISI OLSUN BENDE BEKLEYİM OZAMAN ASLINDA GİDİP KAN VERMEK EN MANTIKLISI İNANILMAZ BEL AGRIM VAR ama ilaç bile almıyorum vitamin falan bekleyelim ve görelim
Canim bende de oyleydi telefonundaki gereksiz dosya cerrz vs. Gecmisini sil oyle yukle benim gereksiz gecmisi silince yukleyebildim admine sormustum o önermisti bunuya foto yuklemeye calıstm ama yukleyemedm. fotonun mb sı fazla dıyo. telefndan cektm aslnda ama nıe oyle uyarı veryo anlamdm
yukleyebıldm cnm sktı kalmdıCanim bende de oyleydi telefonundaki gereksiz dosya cerrz vs. Gecmisini sil oyle yukle benim gereksiz gecmisi silince yukleyebildim admine sormustum o önermisti bunu
iste adet belirtisi var benim anlamadığım neden sağ göğsüm sarktı şişti bu ayinşallah cnm bnm var mı belirtin peki
adete kaç gün var bnce hemen test yapay ınsallah hamıleymdr yaaa:) tesekkur ederm darısı herkesn basınaa. ben hastanede calsyrum yaa smdı hamıle faln deglsem rezl olmaym hastaneye :)) adet gunumun gecmesnı beklcm o yuzdn
Kızlar bende hala hiç bi belirti yok off çok strese girmeye başladım yabat 12 ekim sizce daha erken mi yoksa belli olur mu artik
4 gun kaldi adetime. O gecsn onu beklyrm. Belki adet olurm falnadete kaç gün var bnce hemen test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?