bat a birkaçgün kalanlar birlikte bekleyelim ..

bat 27 daha dün yumurtladım ovulasyon testine göre. 35 günde bir olunca malesef

Ne bilim kasik agrilarm vardi oda 1 hafta surdu ama sol taraf diyolar bnm sag tarafti ve kesildi o umidimi kesdi agri sadece goguslerim de agri var bnm adetten oncede boyle agrm hic olmaz normalde piskolojik heralde canm ya
En önemli belirti gögüs bence.Adet olacagım zmn2-3 gün önceden iner benimkiler.İnş.bebişin gelir cnm bu ay

I
En önemli belirti gögüs bence.Adet olacagım zmn2-3 gün önceden iner benimkiler.İnş.bebişin gelir cnm bu ay
Insallah cnm hepinizden Allah razi olsun hepiniz massallah dualarla destek oluyosunuz o bile guzel

Bence bekle canım adetinin geçmesini. Bu kadar erken strese sokma kendini. Hayırlısı neyse o olsun diye dua et ve bekle
Ya cnm. Benim 10 gün sonra evlilik yildonumum ve de hamile olup süpriz yapmayı çok istiyorum . Dusunsene bir sürü hayal kuruyorum ya adet olursam korkusuda var en iyisi yapıp kurtulmak kendimi uzuyorum bu şekilde

19uy du dimi adetin bugunde sanirsam 14u varsa cikar bnce yani okuduklarima gore cikmazsada beklersin olmazsan normal test yaparsin kafan rahat etsin

He bizede haber ver ama

Bat bugündü. Kahverengiler geldi. Yani olmadı bu ay da

Canım herkes evlilik yıldönümünde yada eşinin doğumgününde böyle bi sürpriz yapmak ister. Ben hamile olduğum haberini evlilik yıldönümümüzden 20 gün önce eşime söyledim bi nevi evlilik yıldönümü hediyesiydi ama uzun sürmedi. evlilik yıldönümümüzden 1 ay bile geçmeden kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden diyorum kendini strese sokma hayırlısını dile. Bulup kaybetmek çok zor. Bende kendimi hamile kalmadan önce kaç ay hamile gibi hissettim ama inan hissetmediğim ay hamileymişim. Bu ay da kendimi hamile hissettim kesin hamileyim hissediyorum dedim bugün kürtaja göre adet günüm sabah idrar testi yaptım negatif. Yine acele ettim gecikmesini bekleyemedim ama sonuç hüsran

Benim De o şekilde kürtaj oldum. 6 ay geçti üstünden.

Umarım vardır canım olmasa da obur aya umutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…