- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Ins. Hepimizz cnmCanım ümidini kaybetme belki guzel haberlerı senden alırız buraya atarsın test sonucunu ..
Amin insallah..İnsallah en yakın zamanda nasip eder ısteyen herkese ..
Canım sıkma canını olur inşallah ..bat 27 daha dün yumurtladım ovulasyon testine göre. 35 günde bir olunca malesef
En önemli belirti gögüs bence.Adet olacagım zmn2-3 gün önceden iner benimkiler.İnş.bebişin gelir cnm bu ayNe bilim kasik agrilarm vardi oda 1 hafta surdu ama sol taraf diyolar bnm sag tarafti ve kesildi o umidimi kesdi agri sadece goguslerim de agri var bnm adetten oncede boyle agrm hic olmaz normalde piskolojik heralde canm ya
Sağol canım hayırlısı ne zamansa artık bakalımCanım gecmiş olsun ..nasip kısmet en yakın Zaman'da bırdaha nasip eder insallah
Öyle canım bekliyorum artık adet olmayı. Zaten doktor 2 adet korun demişti. Rahim kendini toparlamazsa hamile kalınmazmış. Rahim kendini toparlamadı herhalde diyorumUzulme Allah buyuk olur cnm. Kendini sitrese sokma ssbir herseyn ilaci
Insallah cnm hepinizden Allah razi olsun hepiniz massallah dualarla destek oluyosunuz o bile guzelEn önemli belirti gögüs bence.Adet olacagım zmn2-3 gün önceden iner benimkiler.İnş.bebişin gelir cnm bu ay
Bence bekle canım adetinin geçmesini. Bu kadar erken strese sokma kendini. Hayırlısı neyse o olsun diye dua et ve bekleKızlar benim 19 unda ve de çok sabirsizim napayım erken gebelik testi alayım mi ne dersiniz
ben her ay erkenden yapardım ama negatıfleri görünceKızlar benim 19 unda ve de çok sabirsizim napayım erken gebelik testi alayım mi ne dersiniz
Ya cnm. Benim 10 gün sonra evlilik yildonumum ve de hamile olup süpriz yapmayı çok istiyorum . Dusunsene bir sürü hayal kuruyorum ya adet olursam korkusuda var en iyisi yapıp kurtulmak kendimi uzuyorum bu şekildeBence bekle canım adetinin geçmesini. Bu kadar erken strese sokma kendini. Hayırlısı neyse o olsun diye dua et ve bekle
19uy du dimi adetin bugunde sanirsam 14u varsa cikar bnce yani okuduklarima gore cikmazsada beklersin olmazsan normal test yaparsin kafan rahat etsinYa cnm. Benim 10 gün sonra evlilik yildonumum ve de hamile olup süpriz yapmayı çok istiyorum . Dusunsene bir sürü hayal kuruyorum ya adet olursam korkusuda var en iyisi yapıp kurtulmak kendimi uzuyorum bu şekilde
He bizede haber ver amaYa cnm. Benim 10 gün sonra evlilik yildonumum ve de hamile olup süpriz yapmayı çok istiyorum . Dusunsene bir sürü hayal kuruyorum ya adet olursam korkusuda var en iyisi yapıp kurtulmak kendimi uzuyorum bu şekilde
Benim gibi sabırsız birine beklemek sanmıyorum sabredebilecegimi. 6 gün kaldı çıkar belkiben her ay erkenden yapardım ama negatıfleri görüncebu ay yapmayacağım Canım Bence bıraz daha bekle derım
Canım herkes evlilik yıldönümünde yada eşinin doğumgününde böyle bi sürpriz yapmak ister. Ben hamile olduğum haberini evlilik yıldönümümüzden 20 gün önce eşime söyledim bi nevi evlilik yıldönümü hediyesiydi ama uzun sürmedi. evlilik yıldönümümüzden 1 ay bile geçmeden kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden diyorum kendini strese sokma hayırlısını dile. Bulup kaybetmek çok zor. Bende kendimi hamile kalmadan önce kaç ay hamile gibi hissettim ama inan hissetmediğim ay hamileymişim. Bu ay da kendimi hamile hissettim kesin hamileyim hissediyorum dedim bugün kürtaja göre adet günüm sabah idrar testi yaptım negatif. Yine acele ettim gecikmesini bekleyemedim ama sonuç hüsranYa cnm. Benim 10 gün sonra evlilik yildonumum ve de hamile olup süpriz yapmayı çok istiyorum . Dusunsene bir sürü hayal kuruyorum ya adet olursam korkusuda var en iyisi yapıp kurtulmak kendimi uzuyorum bu şekilde
Benim De o şekilde kürtaj oldum. 6 ay geçti üstünden.Canım herkes evlilik yıldönümünde yada eşinin doğumgününde böyle bi sürpriz yapmak ister. Ben hamile olduğum haberini evlilik yıldönümümüzden 20 gün önce eşime söyledim bi nevi evlilik yıldönümü hediyesiydi ama uzun sürmedi. evlilik yıldönümümüzden 1 ay bile geçmeden kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden diyorum kendini strese sokma hayırlısını dile. Bulup kaybetmek çok zor. Bende kendimi hamile kalmadan önce kaç ay hamile gibi hissettim ama inan hissetmediğim ay hamileymişim. Bu ay da kendimi hamile hissettim kesin hamileyim hissediyorum dedim bugün kürtaja göre adet günüm sabah idrar testi yaptım negatif. Yine acele ettim gecikmesini bekleyemedim ama sonuç hüsran
Umarım vardır canım olmasa da obur aya umutlarCanım herkes evlilik yıldönümünde yada eşinin doğumgününde böyle bi sürpriz yapmak ister. Ben hamile olduğum haberini evlilik yıldönümümüzden 20 gün önce eşime söyledim bi nevi evlilik yıldönümü hediyesiydi ama uzun sürmedi. evlilik yıldönümümüzden 1 ay bile geçmeden kürtaj olmak zorunda kaldım. O yüzden diyorum kendini strese sokma hayırlısını dile. Bulup kaybetmek çok zor. Bende kendimi hamile kalmadan önce kaç ay hamile gibi hissettim ama inan hissetmediğim ay hamileymişim. Bu ay da kendimi hamile hissettim kesin hamileyim hissediyorum dedim bugün kürtaja göre adet günüm sabah idrar testi yaptım negatif. Yine acele ettim gecikmesini bekleyemedim ama sonuç hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?