- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Doktor korun mu dedi o süre, yoksa olmadı mı canımBenim De o şekilde kürtaj oldum. 6 ay geçti üstünden.
Amin canım inşallah beklemekten başka yapabilceğimiz bişey yok ki. Allah ol derse olucak inşallahUmarım vardır canım olmasa da obur aya umutlar
Hiç korunmadim ben gerek yok dedi.Doktor korun mu dedi o süre, yoksa olmadı mı canım
Anladım canım inşallah hamilesindir. Stres olur çok kafaya takmak ta olmasını geciktiriyor ya o yüzden biraz oluruna bırak canımHiç korunmadim ben gerek yok dedi.
Test mi yaptın canım ?Çıkmadı zaten yine yok .
Canım zaten belirtiler aynı hamileliktede adettede oyuzden ona pek güvenme ..ama inşallah vardır bekleyıp görelim buraya ..Ben bu ayda yok diye umidi kestm ama bnm hic gogus agrim olmazdi gogsum agriyo ama oyle normalde degil birsey deyince yada elim deyince falan uc kismi degil yanlari agriyo hamilelerde boylemi oluyo yoksa farkli bi agrimi oluyo adetime 1 hafta vqr daha ve adet olcgm zmn hic gogsm agrmaz
inşallah Canım guzel haberler verırsınBat bugün.. bakalım artık inşallah gelmez
İnsallah Canım nasıp ..Maalesef adet oldumönümüzdeki ay hamile kalırım inşallah.. duanızı eksik etmeyin
Tekrar dene belkı yuklenır canımKizlar dayanamadim idrar testi yaptm resim aticam ama atamiyorum sorun veriyo idrat testinde 5 dakika sonra cok ama cok silik bir golge cikti ikinci cizgi sizce bu ne olabilir
Hayırlısı canımBende adet oldum kızlar. Umutlar eylül e kaldı.
Deniyorum resim boyutu büyük diyo olmuyorTekrar dene belkı yuklenır canım
Ekran fotoğrafı olarak çekDeniyorum resim boyutu büyük diyo olmuyor
Benım hiçbir fikrım yok CanımKızlar ben de bat bekliyorum bu süre zarfında denizde yüzmek acaba sakıncalı mıdır
kizlar bi bakarmisiniz silik cizgi varmiEkran fotoğrafı olarak çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?