- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Evet canım çizgi var. Yarın tekrar dene istersen emin olmak içinkizlar bi bakarmisiniz silik cizgi varmi
Hayirlisi olsun canım ben gördüm 2. Çizgiyi sankikizlar bi bakarmisiniz silik cizgi varmi
Hoşgeldin canimmmmerababende sizle bekleyebilirmiyim başlığı bikaç gün kala görünce dayanamadım
aa tarihimiz aynı kuzum benimde 19 unda bekliyorum sabırsızlıklaKızlar benim 19 unda ve de çok sabirsizim napayım erken gebelik testi alayım mi ne dersiniz
Hosgeldin Canım :) tabiki birlikte bekleyelim umarim pozitifleri goruruzmerababende sizle bekleyebilirmiyim başlığı bikaç gün kala görünce dayanamadım
Hosgeldin Canım :) tabiki birlikte bekleyelim umarim pozitifleri goruruz
Benimde ayniaa tarihimiz aynı kuzum benimde 19 unda bekliyorum sabırsızlıkla
çok sağol canımHosgeldin Canım :) tabiki birlikte bekleyelim umarim pozitifleri goruruz
yaaaa üçümüzde aynı acaba nolcak yaBenimde ayni
York bélirti Canım .. Bu ay degerlendiremedimyaaaa üçümüzde aynı acaba nolcak yaşuan bi belirtin fln varmı canım
oyy üzülme canımYork bélirti Canım .. Bu ay degerlendiremedimolsa bile mucize derim yanı cok sakinim beklemiyorum bile
Çikar canım. İnşallah vardırbide eşim illaki çarşamba gününe randevu aldı neymiş kan testi yaptırcakmış yok hamilesin yok ağzın bi değişik kokuyo bebek gibi hamilesin sen diyo saçmalama ya diyom iki gün kala kan testinde çıkarmı canım varsa
Evet kan testınde erken cıkıyorbide eşim illaki çarşamba gününe randevu aldı neymiş kan testi yaptırcakmış yok hamilesin yok ağzın bi değişik kokuyo bebek gibi hamilesin sen diyo saçmalama ya diyom iki gün kala kan testinde çıkarmı canım varsa
inşallah canım bi yandan korkuyomdaEvet kan testınde erken cıkıyorkıyamam inşallah vardır
herşeyin bi vakti vardir canım inşallah tez zamanda müjde alırsın alırızBenim de bat Çarşamba günü.8 aydır uğraşıyoruz.bi vakti var sanırım...normalde battan bir hafta önce ara kanamam başlar bu ay ilk defa olmadı.belki de üşüttüm ondan geçilecek.sıcak diye her yeri açıp yatıyoruz filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?