Bat bekleyenler kaç gününüz kaldı 😊 ?

Amin amin canım inşaallah hepimiz güzel haberler alabiliriz.kafami ne kadar doldrmaya çalışsam da hep düşünüyorum malsesef ya öyle şeyler okuyup duyuyorum ki baya baya belirtiler var insanlarda bende olmayinca kötü düşünüyorm hemen

Öyle düşünmeyin bana doktorum kadınlar öyle çok kutsallar ki kendilerine dururken hamilelik hormonu salgılayıp yalancı gebelik yaşatıyorlar bu imkansız gibi görünsede gerçek, düşünmemeye çalışın bir şeylerle oyalanın ne zaman akışına bırakırsanız o zaman hamile kalırsınız kendinize eziyet ediyorsunuz demişti ne zaman bıraktım o zaman gebelik yaşadım evet boş gebelikti belki ama acaba ne sıkıntım var hiçbir problemimiz yokken diyorduk önemli olan aslında psikolojikmiş

İnşallah hepimiz sağlıkla hamilelik haberlerimizi burdan veririz canım

Evet psikoloji çok önemli ama takmamayi başaran insanlar nasıl becerebiliyor onu anlamıyorm

Evet psikoloji çok önemli ama takmamayi başaran insanlar nasıl becerebiliyor onu anlamıyorm
Ben yürüyüşe çıktım mesela o zamanlar hava güzeldi eşimle açık havaya çıktık kamp sandalyemizi aldık gölün önünde oturduk arkadaşlarımızı davet ettik aktivite yaptık şuanda yüzmeye gidiyorum gerçekten işe yaratmıştı

Kızlar temizlik yapim dedim cam yer derken zaten kasik ağrım vardı şuan çok kötü yanma hissi ve ağrı var belimi çok zorladım galiba ya hamileysem bisi olmaz dimi bata 4 gün var

Ya işte birgunluk birsey olsa bizde esimle her haftasonu biseyler yapıyoruz ama geri kalan vakitte bol bol düşünüyorm bide çalışmıyorum ben evdeyim

Ya işte birgunluk birsey olsa bizde esimle her haftasonu biseyler yapıyoruz ama geri kalan vakitte bol bol düşünüyorm bide çalışmıyorum ben evdeyim
Bende çalışmıyordum yeni girdim dediğiniz gibi evde bol bol hayallere dalıyoruz

Kızlar temizlik yapim dedim cam yer derken zaten kasik ağrım vardı şuan çok kötü yanma hissi ve ağrı var belimi çok zorladım galiba ya hamileysem bisi olmaz dimi bata 4 gün var
Aşağı yukarı benimde bata yakınım hafiften adet olacakmisim gibi bel ağrısı var geliyo geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…