- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Amin amin canım inşaallah hepimiz güzel haberler alabiliriz.kafami ne kadar doldrmaya çalışsam da hep düşünüyorum malsesefAma herkes belirti yaşamaz canım umutsuzluğa kapılma sakın biraz kendini rahatlat kafanı oyalayacak şeyler yapmanı tavsiye ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbende çook kendimi hamile sanıp ne belirtiler yaşamıştım en son hamile kaldığımda küçük 2 belirtiden başka belirtim yoktu bile planlı hamilelik olmasaydı bende anlamıcaktım mesela
Öyle düşünmeyin bana doktorum kadınlar öyle çok kutsallar ki kendilerine dururken hamilelik hormonu salgılayıp yalancı gebelik yaşatıyorlar bu imkansız gibi görünsede gerçek, düşünmemeye çalışın bir şeylerle oyalanın ne zaman akışına bırakırsanız o zaman hamile kalırsınız kendinize eziyet ediyorsunuz demişti ne zaman bıraktım o zaman gebelik yaşadım evet boş gebelikti belki ama acaba ne sıkıntım var hiçbir problemimiz yokken diyorduk önemli olan aslında psikolojikmişAmin amin canım inşaallah hepimiz güzel haberler alabiliriz.kafami ne kadar doldrmaya çalışsam da hep düşünüyorum malsesefya öyle şeyler okuyup duyuyorum ki baya baya belirtiler var insanlarda bende olmayinca kötü düşünüyorm hemen
İnşallah hepimiz sağlıkla hamilelik haberlerimizi burdan veririz canımİnşaallah hamilesindir canım baya belirtin var gibi. Bende hicbirsey yok yani beyaz akıntı dışında oda çok yoğun değil benim regl öncesi de hiç ağrım sızım olmaz o yüzden umutsuzluk kaplıyor içimi bariz bı belirti olmadığı için
Evet psikoloji çok önemli ama takmamayi başaran insanlar nasıl becerebiliyor onu anlamıyormÖyle düşünmeyin bana doktorum kadınlar öyle çok kutsallar ki kendilerine dururken hamilelik hormonu salgılayıp yalancı gebelik yaşatıyorlar bu imkansız gibi görünsede gerçek, düşünmemeye çalışın bir şeylerle oyalanın ne zaman akışına bırakırsanız o zaman hamile kalırsınız kendinize eziyet ediyorsunuz demişti ne zaman bıraktım o zaman gebelik yaşadım evet boş gebelikti belki ama acaba ne sıkıntım var hiçbir problemimiz yokken diyorduk önemli olan aslında psikolojikmiş
Amin amin yaskac canım ne kadardır deniyorsunuzİnşallah hepimiz sağlıkla hamilelik haberlerimizi burdan veririz canım
Ben yürüyüşe çıktım mesela o zamanlar hava güzeldi eşimle açık havaya çıktık kamp sandalyemizi aldık gölün önünde oturduk arkadaşlarımızı davet ettik aktivite yaptık şuanda yüzmeye gidiyorumEvet psikoloji çok önemli ama takmamayi başaran insanlar nasıl becerebiliyor onu anlamıyorm
Ya işte birgunluk birsey olsa bizde esimle her haftasonu biseyler yapıyoruz ama geri kalan vakitte bol bol düşünüyormBen yürüyüşe çıktım mesela o zamanlar hava güzeldi eşimle açık havaya çıktık kamp sandalyemizi aldık gölün önünde oturduk arkadaşlarımızı davet ettik aktivite yaptık şuanda yüzmeye gidiyorumgerçekten işe yaratmıştı
canım biz daha yeni denemeye başladım ilk ay sayılır.30 yaşındayım.sen peki?Amin amin yaskac canım ne kadardır deniyorsunuz
Bende çalışmıyordum yeni girdim dediğiniz gibi evde bol bol hayallere dalıyoruzYa işte birgunluk birsey olsa bizde esimle her haftasonu biseyler yapıyoruz ama geri kalan vakitte bol bol düşünüyormbide çalışmıyorum ben evdeyim
Bizdortaydir deniyoruz 27yasindaymcanım biz daha yeni denemeye başladım ilk ay sayılır.30 yaşındayım.sen peki?
En iyisiBende çalışmıyordum yeni girdim dediğiniz gibi evde bol bol hayallere dalıyoruz
Bu dönemlerde belini zorlama ve ağır kaldırmaKızlar temizlik yapim dedim cam yer derken zaten kasik ağrım vardı şuan çok kötü yanma hissi ve ağrı var belimi çok zorladım galiba ya hamileysem bisi olmaz dimi bata 4 gün var
Aşağı yukarı benimde bata yakınım hafiften adet olacakmisim gibi bel ağrısı var geliyo geciyoKızlar temizlik yapim dedim cam yer derken zaten kasik ağrım vardı şuan çok kötü yanma hissi ve ağrı var belimi çok zorladım galiba ya hamileysem bisi olmaz dimi bata 4 gün var
Şuan baya kötüyüm yürüyemiyorum bile şansa eşimde bugün geç geliyor hastaneye giderdim bilemedim yaBu dönemlerde belini zorlama ve ağır kaldırma
Insallah hamileyizdirAşağı yukarı benimde bata yakınım hafiften adet olacakmisim gibi bel ağrısı var geliyo geciyo
İnşaallah canım ya bacak agrisida hamilelik belirtisiymis bacağın agriyomuInsallah hamileyizdir
Evet topalliyorum bildiğin ağrıdan tam basamiyorumİnşaallah canım ya bacak agrisida hamilelik belirtisiymis bacağın agriyomu
Bu kadar fazla olması mantıklı gelmedi bana yaa yada temizlik yaptim ondanEvet topalliyorum bildiğin ağrıdan tam basamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?