- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.415
- 63
- 36
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Sonuç bat tarihinde regl olmadım. Battan 2 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hala olamayınca battan 4 gün sonra pazartesi günü kan verdim. 53 çıktı.Sonuç oldu merak ettim
Ne demek inşallah güzel haberler alırsınızEvet teşekkür ederim yarın sabah bide kan veriyim o zaman konuşmak iyi geliyor sağolun
Allah razı olsunNe demek inşallah güzel haberler alırsınızgerçekten çok sevinirim
AminnAllah razı olsuninşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim aminn
Hamilesiniz yani çok sevindim hiç velirti falan yok diyince meraklandim adete yakın belirti oldu muSonuç bat tarihinde regl olmadım. Battan 2 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hala olamayınca battan 4 gün sonra pazartesi günü kan verdim. 53 çıktı.
Bugün tekrar verdim 168 olmuş
Teşekkür ederimHamilesiniz yani çok sevindim hiç velirti falan yok diyince meraklandim adete yakın belirti oldu mu
Ya bende bu ay umutlandim ama çene sivilcelendi bugün çok uzuldm adet olacam galiba.Teşekkür ederim
Hayır olmadı. Sadece belim ağrıyordu. Ama bel ağrısı yani her zaman olanilecek bir şeydi. Akıntı, göğüs şişliği, kasık ağrısı, kokudan rahatsız olma vs. Hiç öyle şeyler hissetmedim.
Oladabilir olmayadabilir. Hiç üzülüp stres yapmayın. Sonuçta düşük bir ihtimal tek ilişkiyle.Kızlar benim bi bebegim var 11 aylik isteyen herkese Rabbım nasip etsin inşallah şimdi benim şüpheli bi ilişkim oldu adetim iki gün geçtiğinde test yaptım negatif bugün de adet olmadım bu şüpheli ilişkiden 21 gün sonra test yapmis oldum eğer hamile olsaydim cikardi degilmi inşallah değilimdir çok korkuyorum eşim yuzunden oldu sinirlerim çok bozuk
Her ay öyle mi oluyor? Gerçi refl ile hamilelik belirtileri de çok benzer diyor herkes. Allahtan umut kesilmez diyip inşallah hamilesindir diyelimYa bende bu ay umutlandim ama çene sivilcelendi bugün çok uzuldm adet olacam galiba.
Yani sivilcem oluyor ama kaşık agrisida var bilmiyor lm umutlanmak istemiyorum ama inşaallah güzel haberler alabilriim dua edin bana hamielelik duası kabul olurHer ay öyle mi oluyor? Gerçi refl ile hamilelik belirtileri de çok benzer diyor herkes. Allahtan umut kesilmez diyip inşallah hamilesindir diyelim
Rabbim gönlünüzdeki nasip etsin inşallahYani sivilcem oluyor ama kaşık agrisida var bilmiyor lm umutlanmak istemiyorum ama inşaallah güzel haberler alabilriim dua edin bana hamielelik duası kabul olur
Ay aminnn inşaallahRabbim gönlünüzdeki nasip etsin inşallah
En kısa en hayırlı zamanda güzel haberler almayı, bizimle güzel haberler paylaşmayı nasip etsin
Hayırlısı olsun ama kızım daha çok küçük 2 gün daha bekleyecem bide emzirme adeti geciktirebiliyor sanirim inşallah öyle biseydir.Oladabilir olmayadabilir. Hiç üzülüp stres yapmayın. Sonuçta düşük bir ihtimal tek ilişkiyle.
Üzülmeyin ama olabilir diyorum çünkü bende bat tarihinden iki gün sonra erken gebelik testi yaptım negatifti. 4 gün sonra kanda çıktı.
Allah gönlünüze göre versin diye dua edelim
Evet öyle oldu
Olabilir cnm adete bir hafta kala başladı benim hala da ara ara devam ediyor inşallah bebeğin seninledirMerhaba bu ağrılarınız şiddetli miydi ve ne kadar sürüyordu. Bata 5gun var arada kaşığa ağrı giriyoe hissediyorum ama sürekli değil acaba benimkinde belirti mı
Artımed ile yaptığımda aşırı derecede silikti, bende artımed in kaset testini aldım onunla yaptım. Onda da bu şekilde çıktı .Çok bi belirtim yok açıkçası hala regl olacakmışım gibi hissediyorum regle var henüz. Ancak felaket sağ kasık ağrısı ve gaz sorunum vardı reglden 3 4 gün önce başlayan ağrım yumurtlama döneminden sonra aralıksız bi şekilde devam etti ağlatacak duruma getiriyordu. Bel ağrısı kasık ağrısı ve gaz sorunuyla şüphelendim. 2 gündür göğüs ucum sadece bi yere temas ettiğinde yada dokunduğumda acıyor farklı bir belirtim yok o yüzden hala gebelik mi regl mi emin olamıyorumBirşey daha soracağım Artımed erken gebelik testi mi yoksa normal kaset test midir o ? Bir de belirtileriniz nelerdi?
Tam anlyamadım şurasını iki kere artımed yazmışsın canımArtımed ile yaptığımda aşırı derecede silikti, bende artımed in kaset testini aldım onunla yaptım. Onda da bu şekilde çıktı .
İnsaallah öyledir ama sanmıyorum cenemde sivilce falan çıktı adet belirtisi malesefOlabilir cnm adete bir hafta kala başladı benim hala da ara ara devam ediyor inşallah bebeğin seninledir
Evet, artımedin iki çeşit testi var. Bir erken gebelik çubuk testi birde kaset testi ikisini de yaptımTam anlyamadım şurasını iki kere artımed yazmışsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?