- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Ya benimde yüzüm yaniyor iki gündür ama bugün geçmedi akşamın dokuzundan bu yana hala yüzüm yanıyorAtes basmasi bendedde var fakat akşamları yüzüm yanıyor sadece
Aaa bende öyleyim 2 gündür yapıyorum ama negatif ama hislerim pozitif çünkü ayakta bile kalamiyorum belim kopuyor resmen kasıkta ağrıda 29 ekim beklenen en erken de 2 gün önce ogreniliriim cunku reglim 28 30 gün arasison 5 gün kaldı benimde.iki gündür dayanamayıp test yapıyorum negatif,ama nedendır bılınmez ıcımde bır his var çünkü sol kasıma ıgne batıyor sureklı yururken bıle agrı var,belım agrıyor vs şüphelendim.gelişmeleri yazacagım ınsallah 5 gun sonra
hayırlısı olsun ınsallah ıkımız ıcınde.ben her sabah test yapmaya devam edecegım adet gunune dek ,bir gelısme olursa bırbırımızı bılgılendırelım.Aaa bende öyleyim 2 gündür yapıyorum ama negatif ama hislerim pozitif çünkü ayakta bile kalamiyorum belim kopuyor resmen kasıkta ağrıda 29 ekim beklenen en erken de 2 gün önce ogreniliriim cunku reglim 28 30 gün arasi
Elimde son 1 tane kaldı sanirim cumartesi kullanicam eczaneyle daha fazla karsilasmak istemiyorumhayırlısı olsun ınsallah ıkımız ıcınde.ben her sabah test yapmaya devam edecegım adet gunune dek ,bir gelısme olursa bırbırımızı bılgılendırelım.
Acaba kanda cikar mi suan bilmiyirum idrarda negatifElimde son 1 tane kaldı sanirim cumartesi kullanicam eczaneyle daha fazla karsilasmak istemiyorumumarim hamileyizdir çok istiyorum
yok daha çıkmaz bence.çünkü benım yaptıgım testte 10 betahcg ye kadar saptar yazıyor.demekki 10 bıle degıl suanda.tabıkı varsa :) sabredıp bekleyecegız mecburen kan için.önce testte iki çizgiyi görelimde inşallah.bende bı degısıklık olursa yazarım sıze sızde yaparsınız test.Acaba kanda cikar mi suan bilmiyirum idrarda negatif
Dogru daha önceki kimyasal gebelikte 14 du kaset tesste silik cizgi çıkmıştı hemen haberde ederim bendeyok daha çıkmaz bence.çünkü benım yaptıgım testte 10 betahcg ye kadar saptar yazıyor.demekki 10 bıle degıl suanda.tabıkı varsa :) sabredıp bekleyecegız mecburen kan için.önce testte iki çizgiyi görelimde inşallah.bende bı degısıklık olursa yazarım sıze sızde yaparsınız test.
Son 821-22 bat ama zaman geçmiyor gibi çok merak ediyorum
Sizin kaç gününüz var
son 9 :)
Güzel haberle gelelim inşallahhhhson 9 :)
Benimde ama günler geçmiyor. Var mı belirti
Eylül ayında kürtaj oldum o zaman vajinamda sancı hissetmiştim bu sefer yumurtlamamdan beri yoğun bir şekilde beyaz akıntı, gaz ve kokuları keskin alıyorum ve çoook yorgun hissediyorum uykumu asla alamıyorum umarım psikolojik değildir çok büyük beklenti içerisine de girmemiştimBenimde ama günler geçmiyor. Var mı belirti
kasık ağrısı ve bel ağrısı var.yumurtlamadan beri geçmedi.sızlıyo kasıklarım bide bilmiyorum belirti sayılır mı ama.Güzel haberle gelelim inşallahhhhbelirtileriniz var mı?
Evet kürtaj olmadığım zamanda sol kasığımda ki o ağrı hiç geçmiyordu ve Rahimimde ki o sancı kürtaj oldum bir süre sol kasığım yine ağırdı bu aralar küçük küçük yine sızlıyorkasık ağrısı ve bel ağrısı var.yumurtlamadan beri geçmedi.sızlıyo kasıklarım bide bilmiyorum belirti sayılır mı ama.
İnşaallah hamilesindir canım baya belirtin var gibi. Bende hicbirsey yok yani beyaz akıntı dışında oda çok yoğun değil benim regl öncesi de hiç ağrım sızım olmaz o yüzden umutsuzluk kaplıyor içimi bariz bı belirti olmadığı içinEylül ayında kürtaj oldum o zaman vajinamda sancı hissetmiştim bu sefer yumurtlamamdan beri yoğun bir şekilde beyaz akıntı, gaz ve kokuları keskin alıyorum ve çoook yorgun hissediyorum uykumu asla alamıyorum umarım psikolojik değildir çok büyük beklenti içerisine de girmemiştimhala daha öyle yüzmeye gittiğim için üşütmüş bile olabilirim diyorum hakkımız da hayırlısı olsun sizin belirtileriniz var mı?
Ama herkes belirti yaşamaz canım umutsuzluğa kapılma sakın biraz kendini rahatlat kafanı oyalayacak şeyler yapmanı tavsiye ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşaallah hamilesindir canım baya belirtin var gibi. Bende hicbirsey yok yani beyaz akıntı dışında oda çok yoğun değil benim regl öncesi de hiç ağrım sızım olmaz o yüzden umutsuzluk kaplıyor içimi bariz bı belirti olmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?