Bat bekleyenler kaç gününüz kaldı 😊 ?

son 5 gün kaldı benimde.iki gündür dayanamayıp test yapıyorum negatif,ama nedendır bılınmez ıcımde bır his var çünkü sol kasıma ıgne batıyor sureklı yururken bıle agrı var,belım agrıyor vs şüphelendim.gelişmeleri yazacagım ınsallah 5 gun sonra

Aaa bende öyleyim 2 gündür yapıyorum ama negatif ama hislerim pozitif çünkü ayakta bile kalamiyorum belim kopuyor resmen kasıkta ağrıda 29 ekim beklenen en erken de 2 gün önce ogreniliriim cunku reglim 28 30 gün arasi

hayırlısı olsun ınsallah ıkımız ıcınde.ben her sabah test yapmaya devam edecegım adet gunune dek ,bir gelısme olursa bırbırımızı bılgılendırelım.

hayırlısı olsun ınsallah ıkımız ıcınde.ben her sabah test yapmaya devam edecegım adet gunune dek ,bir gelısme olursa bırbırımızı bılgılendırelım.
Elimde son 1 tane kaldı sanirim cumartesi kullanicam eczaneyle daha fazla karsilasmak istemiyorum umarim hamileyizdir çok istiyorum

Acaba kanda cikar mi suan bilmiyirum idrarda negatif
yok daha çıkmaz bence.çünkü benım yaptıgım testte 10 betahcg ye kadar saptar yazıyor.demekki 10 bıle degıl suanda.tabıkı varsa :) sabredıp bekleyecegız mecburen kan için.önce testte iki çizgiyi görelimde inşallah.bende bı degısıklık olursa yazarım sıze sızde yaparsınız test.

Dogru daha önceki kimyasal gebelikte 14 du kaset tesste silik cizgi çıkmıştı hemen haberde ederim bende

rSessiz takipçiniz olarak bugun kan verdim. Kaset testim pozitif kızlar darısı hepinize olsun hemen inşallah...

Benimde ama günler geçmiyor. Var mı belirti
Eylül ayında kürtaj oldum o zaman vajinamda sancı hissetmiştim bu sefer yumurtlamamdan beri yoğun bir şekilde beyaz akıntı, gaz ve kokuları keskin alıyorum ve çoook yorgun hissediyorum uykumu asla alamıyorum umarım psikolojik değildir çok büyük beklenti içerisine de girmemiştim hala daha öyle yüzmeye gittiğim için üşütmüş bile olabilirim diyorum hakkımız da hayırlısı olsun sizin belirtileriniz var mı?

kasık ağrısı ve bel ağrısı var.yumurtlamadan beri geçmedi.sızlıyo kasıklarım bide bilmiyorum belirti sayılır mı ama.
Evet kürtaj olmadığım zamanda sol kasığımda ki o ağrı hiç geçmiyordu ve Rahimimde ki o sancı kürtaj oldum bir süre sol kasığım yine ağırdı bu aralar küçük küçük yine sızlıyor

İnşaallah hamilesindir canım baya belirtin var gibi. Bende hicbirsey yok yani beyaz akıntı dışında oda çok yoğun değil benim regl öncesi de hiç ağrım sızım olmaz o yüzden umutsuzluk kaplıyor içimi bariz bı belirti olmadığı için

Ama herkes belirti yaşamaz canım umutsuzluğa kapılma sakın biraz kendini rahatlat kafanı oyalayacak şeyler yapmanı tavsiye ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende çook kendimi hamile sanıp ne belirtiler yaşamıştım en son hamile kaldığımda küçük 2 belirtiden başka belirtim yoktu bile planlı hamilelik olmasaydı bende anlamıcaktım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…