- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
İnşallah güzel gelir sonuçlarTeşekkürler adet tarihim 17 ekimdi bir gün gecikmeyle testte bu şekilde biraz daha bekleyip kan testi de vereceğim
Kasıgımın sol kısmı ağrıyor adet agrısı gibi değil ama belirti mi senceKiz ben telefon ozurlusuyum foto cekmeyi beceremiyorum ama normal baktiginda silik çizgi varesimede gosterdim oda gördü direk diyom ya iste hafta sonu tekrarliycam diye
Çokkkk güzellKızlar ilk foto flaşsız ikinci foto flaşla çektim silik çizgi var galiba hamileyim
Darısı başımıza inşallahTeşekkürler adet tarihim 17 ekimdi bir gün gecikmeyle testte bu şekilde biraz daha bekleyip kan testi de vereceğim
Amin darısı isteyen herkesin başınaDarısı başımıza inşallah
Benim diğer gebelikte tek tarafli sag tarafim agriridi bu sefer eger gebeysem sol tarafim agriyor ara sirada sag taraf agriyor olabilirde olmayabilirde ah şu testler pozitif ciksa butun herşey rayina oturacakKasıgımın sol kısmı ağrıyor adet agrısı gibi değil ama belirti mi sence
Belirtileriniz neydi öğrenebilir miyim?Kızlar ilk foto flaşsız ikinci foto flaşla çektim silik çizgi var galiba hamileyim
Belirtileriniz neydi öğrenebilir miyim?
Anladım teşekkür ederimEm belirgin belirtim son bir haftadır alt karnımda sancı gibi bi ağrı var ara ara vuruo geçiyor iki gündür de adetim gecikti bu kadar başka bişi yok
Merhaba :) Benim de 4 gün var adetime ilk defa pembe akıntı geliyor az az tuvalete çıktığımda oluyor sadece yumurtlamadan sonra gelmeye başladı 4 5 gün sürdü damla damla kesildi bugün sizce ne olabilir sebebi kokulu akıntı da geliyor enfeksiyondan öyle kanlı akıntı gelir mi acaba
Şuan sizde de mi var tek taraflı agrı. Benim aynı nokta agrıyor sadece adet agrısı gibi de değilBenim diğer gebelikte tek tarafli sag tarafim agriridi bu sefer eger gebeysem sol tarafim agriyor ara sirada sag taraf agriyor olabilirde olmayabilirde ah şu testler pozitif ciksa butun herşey rayina oturacak
Benim de 21-22 :)21-22 bat normalde göğüslerim çok ağrırdı hic ağrı yok sadece uçları çok çok hassas dokununcadaha gelen giden yok ara ara karnıma batmalar giriyor
Enfeksiyon çok yaşadım ama hiç kanlı akıntım olmamıştı isterseniz sabah ilk idrarinizla gebelik testi yapınMerhaba :) Benim de 4 gün var adetime ilk defa pembe akıntı geliyor az az tuvalete çıktığımda oluyor sadece yumurtlamadan sonra gelmeye başladı 4 5 gün sürdü damla damla kesildi bugün sizce ne olabilir sebebi kokulu akıntı da geliyor enfeksiyondan öyle kanlı akıntı gelir mi acaba
Bende aynı enfeksiyon çok yaşıyorum hemde hiç kanlı gelmedi benim de o yüzden merak ettim 4 gün var acaba çıkar mı bilemedim kiEnfeksiyon çok yaşadım ama hiç kanlı akıntım olmamıştı isterseniz sabah ilk idrarinizla gebelik testi yapın
Erken gebelik testlerinden deneyin istersenizBende aynı enfeksiyon çok yaşıyorum hemde hiç kanlı gelmedi benim de o yüzden merak ettim 4 gün var acaba çıkar mı bilemedim ki
Ay inşallah vardır sizin deErken gebelik testlerinden deneyin istersenizçıkmazsa regliniz gecikince tekrarlarsiniz bende sabah test yapıcam regl olacakmisim gibi karnım ağrıyor çıkmazsa reglimin gecikmesini bekleyecegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?