Bat bekleyenler kaç gününüz kaldı 😊 ?

Kiz ben telefon ozurlusuyum foto cekmeyi beceremiyorum ama normal baktiginda silik çizgi var esimede gosterdim oda gördü direk diyom ya iste hafta sonu tekrarliycam diye
Kasıgımın sol kısmı ağrıyor adet agrısı gibi değil ama belirti mi sence

Kızlar sol kasıkta sadece bi nokta agrıyor ve uyusuyor gibi değişik bi agrı var belirti mi sizce

kızlar son 1 ama geceleri 3 gündür kasık agrım var özellikle tek taraflı adet oldum sanıyorum gelmedi daha muhtemel yarın olurumm

Kasıgımın sol kısmı ağrıyor adet agrısı gibi değil ama belirti mi sence
Benim diğer gebelikte tek tarafli sag tarafim agriridi bu sefer eger gebeysem sol tarafim agriyor ara sirada sag taraf agriyor olabilirde olmayabilirde ah şu testler pozitif ciksa butun herşey rayina oturacak

Bende belirtinin b si bile yok. Böyle olunca da test bile yapmasam olur diye düşünüyorum. Herkesin bir şekilde bir belirtisi var. Ne güzel

Merhaba :) Benim de 4 gün var adetime ilk defa pembe akıntı geliyor az az tuvalete çıktığımda oluyor sadece yumurtlamadan sonra gelmeye başladı 4 5 gün sürdü damla damla kesildi bugün sizce ne olabilir sebebi kokulu akıntı da geliyor enfeksiyondan öyle kanlı akıntı gelir mi acaba

Benim diğer gebelikte tek tarafli sag tarafim agriridi bu sefer eger gebeysem sol tarafim agriyor ara sirada sag taraf agriyor olabilirde olmayabilirde ah şu testler pozitif ciksa butun herşey rayina oturacak
Şuan sizde de mi var tek taraflı agrı. Benim aynı nokta agrıyor sadece adet agrısı gibi de değil

21-22 bat normalde göğüslerim çok ağrırdı hic ağrı yok sadece uçları çok çok hassas dokununca daha gelen giden yok ara ara karnıma batmalar giriyor

Enfeksiyon çok yaşadım ama hiç kanlı akıntım olmamıştı isterseniz sabah ilk idrarinizla gebelik testi yapın

Bende aynı enfeksiyon çok yaşıyorum hemde hiç kanlı gelmedi benim de o yüzden merak ettim 4 gün var acaba çıkar mı bilemedim ki
Erken gebelik testlerinden deneyin isterseniz çıkmazsa regliniz gecikince tekrarlarsiniz bende sabah test yapıcam regl olacakmisim gibi karnım ağrıyor çıkmazsa reglimin gecikmesini bekleyecegim..

Erken gebelik testlerinden deneyin isterseniz çıkmazsa regliniz gecikince tekrarlarsiniz bende sabah test yapıcam regl olacakmisim gibi karnım ağrıyor çıkmazsa reglimin gecikmesini bekleyecegim..
Ay inşallah vardır sizin de bende çok istiyorum bu ay da hiç öyle belirti falan yaşamadım pembe renkte akıntı dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…