- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.141
Ayyy gzün aydın biranem taa maşallah ohh sende katıldın aramıza çok şükür kucağına almak da nasip olsun inşallahDeğerim 21 bata 2.5 gün var zaten :) iki gün sonra yine gel dedi enfeksiyon varmıs bide ilc verdi içsem ni kızlar?
Değerim 21 bata 2.5 gün var zaten :) iki gün sonra yine gel dedi enfeksiyon varmıs bide ilc verdi içsem ni kızlar?
Enfeksiyon icin verdi canım da ben kendi doktorum vermeden birsey kullanmayı zaten istemiyorumHa ilaci enfeksiyon icin verdiyse icme cok enfk yoksa gebelik icinse tabiki ic
Evet ama suan ilac icmeye korkuyorum yarın giderim dr a o zamanAyyy hadi gözün aydın
Değerin katlanarak devam eder inş
Enfeksiyon için verilen ilacı kadın doğum uzmanına sor.enfeksiyon artmasın Yen'i Yen'i tutunmaya başlayan bebişe zarar vermesin
Amin kuzummmmmAyyy gzün aydın biranem taa maşallah ohh sende katıldın aramıza çok şükür kucağına almak da nasip olsun inşallah
hayirli olsun sekerimDeğerim 21 bata 2.5 gün var zaten :) iki gün sonra yine gel dedi enfeksiyon varmıs bide ilc verdi içsem ni kızlar?
hayirli olsun sekerimDeğerim 21 bata 2.5 gün var zaten :) iki gün sonra yine gel dedi enfeksiyon varmıs bide ilc verdi içsem ni kızlar?
Hayırlı olsun Rabbim esirgesin :)Amin kuzummmmm
Canim hamile oldugun bariz ortadaydi zaten tekrardan gozunuz aydin betayla dogrulaman cok iyi oldu darisi bizlerin basina insallah canim rabbim hayirli hamilelikler nasip etsinDeğerim 21 bata 2.5 gün var zaten :) iki gün sonra yine gel dedi enfeksiyon varmıs bide ilc verdi içsem ni kızlar?
Canım şimdi okudum tebrikler Çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİki test yaptım ikisnde de ikinci cizgi cıktı ama hala inanamıyorum nedense :)
Evet bitanem doktora gidicem yarın nasipse :)hayirli olsun sekerim
Aman birsey icme simdi. Doktorun gorsun once.
Allah razı olsun bitanemmmCanım şimdi okudum tebrikler Çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Annem aglayarak aradı kocamı benimki inanamıyor hala :)
Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin kuzumCanim hamile oldugun bariz ortadaydi zaten tekrardan gozunuz aydin betayla dogrulaman cok iyi oldu darisi bizlerin basina insallah canim rabbim hayirli hamilelikler nasip etsin
Amin saglıgı yerinde olsun en büyük duam bu suandaCanım şimdi okudum tebrikler Çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ay kıyamam yaaaa bnmki hastanede görene kadar inanmadı çok duygusal hormonlarım tavan yaptıAnnem aglayarak aradı kocamı benimki inanamıyor hala :)
Ahahaha kardes geliyor kumsala kardeş , askım ben ara ara kayganlastırıcı kullanıyordum onu da bıraktım bu ay bence onunda etkisi var biliyor musunAy kıyamam yaaaa bnmki hastanede görene kadar inanmadı çok duygusal hormonlarım tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?