Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha kardes geliyor kumsala kardeş , askım ben ara ara kayganlastırıcı kullanıyordum onu da bıraktım bu ay bence onunda etkisi var biliyor musun
Olabilir tabiki tükürük bile zarar veriyomuş iyi olmuş çok şükür seminkide bekletmedi seni

Bende 1 sene 1 ay oldu evleneli çocuğum yok ama umutsuzum diye hiç düşünmedim çünkü ben rabbime ve yaptığım dualara güveniyorum bugün değilse bile muhakkak bi gün olucak inanıyorum sende inan
Canim öylede 5-6arkadasim hamile 2si cok yakın arkadaşım tabi cok seviniyorum onlar adına ama aralarında eksik kalıyorum sanki artik konuşmak bile istemiyorum

Kızlar galiba ben adet olucam ya adet olacakmışım gibi sanci var ama bu sefer farklı sanci adet sancısı hissediyorum ve akintim beyazdı bugün 2 defa sarı akıntı geldi

Canim öylede 5-6arkadasim hamile 2si cok yakın arkadaşım tabi cok seviniyorum onlar adına ama aralarında eksik kalıyorum sanki artik konuşmak bile istemiyorum
Ayni durum bnde de var canım bi sürü arkadaşımın çocukları oldu ve bi çoğu yakın arkadaşım da hamile çok kötü çok zor bu durum onlar için seviniyorum ama aynen bnde onlarla konuşup onları görmek istemiyorum bazen

Merhaba bende yeni katıldım aranıza adetime 1 hafta var kızıma kardeş istiyorum basipse ama bende belirti diye düşündüğüm şeyler değişik

Bata 4 gün kala adet olmuş durumdayım 4 gün erken geldi malesef bu ayda olmadı yoruldum artık her ay bi ümitle günleri sayıp her defasında yikilmaktan çok yoruldum

Kızlar belki işinize yarar, adetime iki gün kala hissettiğim belirtiler üzerine idrar testi yaparak gebe oldugumu öğrendim. Belirtiler herkeste farklı olabilir ama bende su sekildeydi;
Öncelikle battan 5 gün öncesi kasık ve sakin bi bel agrısı basladı. Gaz sancısı vardı aslında o kasıklarıma baskı yapıyordu. İştahım kapandı, yediğim yemek azaldığını farkettim bata 4 gün kala. Battan 2 gün önce gögüslerim şişip acımaya baslardı bunu yasamadım. Uyku durumu değilde, değişik bi uyku düzenim oldu, pat diye hemen kalkmaya basladım. Sarı akıntım yumurtlamadan beri gecmedi. Ve en önemlisi ovülasyon testim yumurtlamadan sonra pozitifti :) umarım aradıgınız cevapları bulursunuz, bebişlerinize kavusursunuz

Bata 4 gün kala adet olmuş durumdayım 4 gün erken geldi malesef bu ayda olmadı yoruldum artık her ay bi ümitle günleri sayıp her defasında yikilmaktan çok yoruldum
Canım çok üzülüyorsun anlıyorum seni ama biraz farklı şeylerle ilgilenmeye çalış. Kafandan tamamen atamazsin ama daha az dusunursun.
Olmadiysa vardir bir hayir bunda da. Ümitsiz olma hiçbir zaman. Çok şükür sağlıklısın. Bebeğinde olacak insallah.

Yani ovulasyon testi pozitif olunca gebelik öğreniliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…