Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar her ay umutla bekleyip sonra hüsrana uğramak çok zor evet ama üstüne çok düşmeyin lütfen. Bunu demek kolay diyebilirsiniz ama başka uğraşlar bulun,yine deneyin tabi ki ama karalar baglamayin. Yeni öğrendiğim bir haberi paylasayim ve hepimize umut olsun. 16 senedir defalarca tedavi iki kez tüp bebek denemesine rağmen bebeği olmayan tanıdığım herşeyden vazgeçip artık evlatlık almaya karar verdiği ay hamile olduğunu öğreniyor ve maşallah şu anda 3 aylık hamile ve herşey yolunda. Bu da şu demek kafanızı biraz rahatlatmak lazım. Ne kadar zor olsa da denemeye değer. Üzülmeyin ve hayırlısıyla sağlıkla gelmesini bekleyelim :) bu arada yeni öğrenen Y Yagmurtanesi4 ve merve2706 tebriklerrr,musmutlu bı hamilelik geçirin ve tadını çıkarın :) darısı da bize

Güzel dileklerin icin tesekkür ederim, darısı hem sana hem olmayana. Rabbim aratmasın

Kizlar bu ay ilk defa yumurtlama günüm geçmesine ragmen akintim devam ediyor bir de adet sancısı gibi kasigimda ağrı var geçen ay sadece yumurtlama gününde akıntı olmuştu ve hiç ağrım olmamıştı bata 10 gün var acaba akıntı hamile olan arkadaşlarda ne zaman başladı hamile olabilirmiyim sizce?

kasık agrın olduğu müddetce sansın var bence :) hadi dualarım sana olsun bu gece

benım yumurtlama akıntım normalde bır gu o da bir kere olurdu bu ay 8 gün boyunca her gün farkettim o akıntıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…