- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.181
Çok zorAyni durum bnde de var canım bi sürü arkadaşımın çocukları oldu ve bi çoğu yakın arkadaşım da hamile çok kötü çok zor bu durum onlar için seviniyorum ama aynen bnde onlarla konuşup onları görmek istemiyorum bazen
Benimde belim 10 gündür çok ağrıyorEvet çünkü karnım ve belim çok agriyor
Eşim çok üzüldü ya adet oldum diyeBenimde belim 10 gündür çok ağrıyor
İnşallah hayâl kırıklığına ugramazsin canm çok zor çünküBenimde belim 10 gündür çok ağrıyor
Inşallah .senin ilk defa mi erken geldi reglinİnşallah hayâl kırıklığına ugramazsin canm çok zor çünkü
Kesin diyemem, ama benimki belli oldu. Hamilelerde yapınca pozitif zaten bence alakası var bitanem.Yani ovulasyon testi pozitif olunca gebelik öğreniliyormu?
Benimde adet olcak gibi agrım var biliyo musun, sıkma canını olur mu aylarca aynı seyi bende yasadımEvet çünkü karnım ve belim çok agriyor
Yok benimki düzensiz ama hiç erken gelmezdi hep geç olurdum ben bu 3 aydır erken oluyorum ilaçlardan herhaldeInşallah .senin ilk defa mi erken geldi reglin
Peki canım sen idrar da gebelik testi yaptın dimiKesin diyemem, ama benimki belli oldu. Hamilelerde yapınca pozitif zaten bence alakası var bitanem.
Önce idrarda 1 saat sonra da kanda bitanemPeki canım sen idrar da gebelik testi yaptın dimi
Güzel dileklerin icin tesekkür ederim, darısı hem sana hem olmayana. Rabbim aratmasınArkadaşlar her ay umutla bekleyip sonra hüsrana uğramak çok zor evet ama üstüne çok düşmeyin lütfen. Bunu demek kolay diyebilirsiniz ama başka uğraşlar bulun,yine deneyin tabi ki ama karalar baglamayin. Yeni öğrendiğim bir haberi paylasayim ve hepimize umut olsun. 16 senedir defalarca tedavi iki kez tüp bebek denemesine rağmen bebeği olmayan tanıdığım herşeyden vazgeçip artık evlatlık almaya karar verdiği ay hamile olduğunu öğreniyor ve maşallah şu anda 3 aylık hamile ve herşey yolunda. Bu da şu demek kafanızı biraz rahatlatmak lazım. Ne kadar zor olsa da denemeye değer. Üzülmeyin ve hayırlısıyla sağlıkla gelmesini bekleyelim :) bu arada yeni öğrenen Y Yagmurtanesi4 vemerve2706 tebriklerrr,musmutlu bı hamilelik geçirin ve tadını çıkarın :) darısı da bize
Canım, psikoloji de cok önemli. Biraz kafanı dinle sonra yine yaz olur mu, lütfen. Seni seviyoruz. Bu ugurlu topiği sen actın, ugurun bu ay seni bulsun insallahBen bi kaç gün olmayabilirim kızlar grsrz biraz dinlenmeye ihtiyacım var
Ben test yaptim negatifÖnce idrarda 1 saat sonra da kanda bitanem
kasık agrın olduğu müddetce sansın var bence :) hadi dualarım sana olsun bu geceKizlar benim ovilasyon testim gece saat 10 da pik yapmisti hatirlarsaniz dunde pik durumdaydi bu gun siliklesmeye baslamis bole cikti esim pazartesi aksam uzeri yanimda olucak acaba sansim varmi yoksa kacirdim mi ben dun de pozitifti ovi test bu gun siliklesmeye baslamis ara ara kasik agrim da var bilen yorumlayabilirmi rica etsem
benım yumurtlama akıntım normalde bır gu o da bir kere olurdu bu ay 8 gün boyunca her gün farkettim o akıntıyıKizlar bu ay ilk defa yumurtlama günüm geçmesine ragmen akintim devam ediyor bir de adet sancısı gibi kasigimda ağrı var geçen ay sadece yumurtlama gününde akıntı olmuştu ve hiç ağrım olmamıştı bata 10 gün var acaba akıntı hamile olan arkadaşlarda ne zaman başladı hamile olabilirmiyim sizce?
hayırlııı olsunnn canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinn :) çok sevindimEvet bitanem doktora gidicem yarın nasipse :)
Ay canım çok sevindim benim için dua etmene inşallah hepimiz için kabul olur bu gece edilen dualarkasık agrın olduğu müddetce sansın var bence :) hadi dualarım sana olsun bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?