- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
- 358
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.781
Yarin bat canim
İnsallah tesekkur ederim canimInsallah olmustur. Kan testi de verebilirsin onda da cikar. Hayirli haberlerini bekliyoruz
Ayy canım var gbi ya inşallah bu topik sana da uğurlu gelirSon hali bu canim
İnsallah canim benim acile gidecem esimi bekliyorum insallah guzel haberler alirimAyy canım var gbi ya inşallah bu topik sana da uğurlu gelir
Canim bende 2. cizgiyi gordum. Insallah kanda da cikar. Guzel bir sonuc alirsin umarim.İnsallah canim benim acile gidecem esimi bekliyorum insallah guzel haberler alirim
İnsallah canim 1 senedir ugrasiyoruz olmuyor yoruldum artikCanim bende 2. cizgiyi gordum. Insallah kanda da cikar. Guzel bir sonuc alirsin umarim.
Aynen bende oyle canim. Insallah bugun yorgunlugun bitecekİnsallah canim 1 senedir ugrasiyoruz olmuyor yoruldum artik
İnşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruzİnsallah canim benim acile gidecem esimi bekliyorum insallah guzel haberler alirim
Amin insallah canim Allah tez zamanda hepimize nasip etsin o duyguyuAynen bende oyle canim. Insallah bugun yorgunlugun bitecek
İnsallah canim yazarim sonucu burayaİnşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aaa hemen mi seninki hemn götürmüyordu inşallh gzel haberi verirsinİnsallah canim benim acile gidecem esimi bekliyorum insallah guzel haberler alirim
Valla benimde kasiklarim inanilmaz agriyorKızlar 16. günümdeyim ve sol kasıgım bugun cok agridi. Goguslerde de hassasiyet var ama akintim olmadi. Bu normal mi?
valla dedim acile gidelim diye hic ikiletmedi sagolsun araba abisinde onu bekliyorAaa hemen mi seninki hemn götürmüyordu inşallh gzel haberi verirsin
Muhtemelen yumurtlama gunum ama akintim gelirdi hep bu ay sadece agrim varValla benimde kasiklarim inanilmaz agriyor
valla dedim acile gidelim diye hic ikiletmedi sagolsun araba abisinde onu bekliyor
Degerlendir mutlaka canim benim yumurtlamadan beri cok siddetli agrilarim var belimin ortasi ve kasiklarimda goguslerimin ucuna dokunamiyorum hic ve bacagimin ic ust kisimlari cekiliyorMuhtemelen yumurtlama gunum ama akintim gelirdi hep bu ay sadece agrim varkafam karisti.
Canim hepsi hamilelik belirtisi. Ayy cok merak ettim sonucunu.Degerlendir mutlaka canim benim yumurtlamadan beri cok siddetli agrilarim var belimin ortasi ve kasiklarimda goguslerimin ucuna dokunamiyorum hic ve bacagimin ic ust kisimlari cekiliyor
Bende cok merak ediyorum vallahi canim Allah emeklerimizi boşa cikarmasinCanim hepsi hamilelik belirtisi. Ayy cok merak ettim sonucunu.
Degerlendirecegiz
Bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim etkisi gecmistir heraldeBende cok merak ediyorum vallahi canim Allah emeklerimizi boşa cikarmasin
Cnm sabaha değil hemen çıkınca yaz sonucunu bizi merakta bırakma inşallah güzel bi değer alican ☺Bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim etkisi gecmistir heralde
Tamam canim insallah dua edin lutfenCnm sabaha değil hemen çıkınca yaz sonucunu bizi merakta bırakma inşallah güzel bi değer alican ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?