- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 38
- 35
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
-
- #4.741
Cnm ben göremedim ama belki resimde gorunmuyodur sen ikinci çizgiyi silik gidiyosan kanda baktir biKızlar üstteki 2 resim predictor early erken gebelik testi alttaki de laboquick test. Bata 6 günüm kaldı siZce pozitif mi?:/
Yok gibi gordum ben :sKızlar üstteki 2 resim predictor early erken gebelik testi alttaki de laboquick test. Bata 6 günüm kaldı siZce pozitif mi?:/
Ayy cnm hayirlisi olsun ..ekimdede beraberizRanaZ33 ben test yaptim bekledigim gibi negatif :) ekime kaldim :)
Adet olmadan kesin konuşma canimRanaZ33 ben test yaptim bekledigim gibi negatif :) ekime kaldim :)
Canım gurubun isminde bat da çift çizgiyi görmeyi ümit edenler buraya yazıyor Ekim diye devistirmeme gerek yok ki böyle her bat için geçerli oluyor Ekim yazarsam Ekim Kasım yazarsam Kasım için geçerli olmuş olucak degistirirsem böyle iyi bnce ❤❤ sevgilerGrubu kuran arkadaş Eylül sonu konu basligini degistire biliyorsa Ekim diye degistirsin grup uğurlu başka gruba gecmiyelim
Canim ben goremedim ama sen goruyorsundur umarim. Daha 6 gunun varmis. Biraz daha sabret yine testi yenilersin.Kızlar üstteki 2 resim predictor early erken gebelik testi alttaki de laboquick test. Bata 6 günüm kaldı siZce pozitif mi?:/
Tm cnm bnmCanım gurubun isminde bat da çift çizgiyi görmeyi ümit edenler buraya yazıyor Ekim diye devistirmeme gerek yok ki böyle her bat için geçerli oluyor Ekim yazarsam Ekim Kasım yazarsam Kasım için geçerli olmuş olucak degistirirsem böyle iyi bnce ❤❤ sevgiler
Dualarimiz seninle bebisim insallah en kisa zamanda hamis kalican allahin izniyle
kizlar 11 gunum geciyor adet sancilari arada gelip gidiyor sacma bir hallerdeydim bu ay yumurtada gec buyudu dun kan verdim yine 0.100 tabi adeti bekliyorum sizlerden guzel haber varmi diye arada girip okuyorum 4 aydir klomen ilac gelisimler falan derken yoruldum 2 ay ara verip sonra igneli tedaviye baslicam rabbim hepinizinde kalbindekini versin canlarim burdaki dayanisma çok guzel ben biraz pes ettim sanki spor salonuna yazildim kafam dagilsin diye kilom normal birde sabah aksam bir cay kasigi corek otu yicem bunu yapan cok varmis ilac falanda kullanmicam takip edicem sizleri
Canim gittin mi doktora?Sağol bitanem hepimiz inşallah anne olucak rabbim baska dert vermesin
Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı
Cnm bnce ikinci çizgi silik çıkmış inşallah vardır tatlım Rabbim yüzüne baksın bndé ocak ayinda 3.tüp bebej negatif olmuştu inşallah bu ay ikimizde hamileyiz dir
Saol cnm inşallah hepimiz bu ay kalırız hamileinşallah kalmışsınızdır Allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Canim gittin mi doktora?
Saol cnm inşallah hepimiz bu ay kalırız hamile
Allah buyuk cnm dualarimdasin bacimbnm işim zor artık guatr cıktı bnde onu tedavi ettirmem gerekiyorums yarın tam teşhis konulcak
Canim tekrar cok gecmis olsun. Kan sonuclarin insallah iyi cikarda kisa bir tedavi surecin olur. Bu doktorun hamilelige engel olur dedi mi?evet gittim sabah erken kalkamadım öğleden sonra gittim 4tüp kan aldı biri 10 gün sonra cıkcakmıs diğer testler yarına kaldı yarın bi dha gitcem ultrasonda nodül yok dedi ama troidlerim iltihaplanmıs sorun varmıs ama tam teşhis yarın koycak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?