Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim olsun belki geç döllenme dır. Umut kaybetme benim dw 17 eylül. Ve o gün yapıcam sadece.

Ayy ben kafayı yedim galiba Baka baka.. sanki görüyorum testte fotoda çıkmamış olabilir 2 gün sonra kan testi vericek sanırım ..son günler geçmiyoooo :)))

Grubu kuran arkadaş Eylül sonu konu basligini degistire biliyorsa Ekim diye degistirsin grup uğurlu başka gruba gecmiyelim
Canım gurubun isminde bat da çift çizgiyi görmeyi ümit edenler buraya yazıyor Ekim diye devistirmeme gerek yok ki böyle her bat için geçerli oluyor Ekim yazarsam Ekim Kasım yazarsam Kasım için geçerli olmuş olucak degistirirsem böyle iyi bnce ❤❤ sevgiler

kuzum ya troidlerine baktırdın mı gebeliği engelliyomus troid bnde guatr cıktı mesela troidden kaynaklanıyoms

Bugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı

bnce çizgi vAR rabbim biran önce anneliği size tatdırsın amin

Canim gittin mi doktora?

evet gittim sabah erken kalkamadım öğleden sonra gittim 4tüp kan aldı biri 10 gün sonra cıkcakmıs diğer testler yarına kaldı yarın bi dha gitcem ultrasonda nodül yok dedi ama troidlerim iltihaplanmıs sorun varmıs ama tam teşhis yarın koycak canım

Canim tekrar cok gecmis olsun. Kan sonuclarin insallah iyi cikarda kisa bir tedavi surecin olur. Bu doktorun hamilelige engel olur dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…